Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayrıca ben ayran değilde yiyebileceğim kadar yoğurda katıyorum.

Dünkü Menü

Sabah: 1.5 dilm peynir, domates, kızarmış biber, 1 dlm buğday ekmeği, açık çay.

Öğlen: bulgur pilavı ve cacık.

Akşam: (fırında)-ciger;biber ve domates, 1 kase yoğurt.

Ara: 2 ceviz, 7 fındık.

Su: 2 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş.

bulgur ve cacık ha, çok severim bulguru, afiyet olsun

sınavın nasıl geçti kuzum
Güzeldi canım orta puanlar alırım tabi önemli olan finaller bu sınavın %30 alınıyor final %70
Afiyet olsun canım güzel menü ciğeri özledim
Aaa ne güzel bende bağlanma huyu var bağlanırsam spatulayla kazımaları lazım

Bende öyle zaten farkettiysen çenemde düşük

Sizin bu minaçık listeleri görünce benimki gözüme dev gibi gelyor valla yazmaya utanırım bunların yanında

Güzeldi canım orta puanlar alırım tabi önemli olan finaller bu sınavın %30 alınıyor final %70

Bende öyle zaten farkettiysen çenemde düşük
Aslında benim burda düşüyor eger uyum yakalarsam normalde hayatta çabuk konuşacak biri değilim burda deşarz oluyorum galiba

bulgur ve cacık ha, çok severim bulguru, afiyet olsun
Güzel olmamıştı, 4-5 kaşık yedim yemedim

Bende çok severim ama ızgara gibi yapınca biraz kuru oluyormuş en güzeli soğanla yapacaksın

Sizin bu minaçık listeleri görünce benimki gözüme dev gibi gelyor valla yazmaya utanırım bunların yanında
Kız biz bu minnacık menülere gelebilmek için ne kadar yol katettik biliyor musun, sen kaçtın 95mi? Bizde 98 lerden geldik hepimiz aynı yollardan geçtik

Aslında benim burda düşüyor eger uyum yakalarsam normalde hayatta çabuk konuşacak biri değilim burda deşarz oluyorum galiba
Bende normal hayatta aşırı konuşkan dışa dönük değilim

Bende arnavut ya da soğan domates gibi seviyorum

Ne bileyim minak,minak kibar ,kibar menüler benimkiler bayagı kazület kalıyor yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…