ayrıca ben ayran değilde yiyebileceğim kadar yoğurda katıyorum.canım 2-3 gün çok yediğim için ayran aşı bana iyi geliyor
haşlanmış nohut, yeşil mercimek ve bulgur (ben karabuğday koyuyorum) dan 4 er yemek kaşığı 1 lt ayranın içine katıp 2 salatalık rendeliyorum , sabah yumurta yeşillik peynir ile hafif kahvaltıdan sonra öğlen akşam ayran aşı içiyorum. bol su tabi,
Not: karabuğdayı akşamdan kaynamış su içine koyuyorum sabaha kadar bekletiyorum.
Aynen canım beni de iyi ki aldılar ben hedefime ulaştım ama hep buradayımAynen öyle kuzum bende buranın enejisini sevdim
inşallah nil
sende cumaya eksilere geçersin inşallah
sınavın nasıl geçti kuzumAynen canım beni de iyi ki aldılar ben hedefime ulaştım ama hep buradayım
İnşallah kuzum
Aaa ne güzelAynen canım beni de iyi ki aldılar ben hedefime ulaştım ama hep buradayım
İnşallah kuzum
bulgur ve cacık haDünkü Menü
Sabah: 1.5 dilm peynir, domates, kızarmış biber, 1 dlm buğday ekmeği, açık çay.
Öğlen: bulgur pilavı ve cacık.
Akşam: (fırında)-ciger;biber ve domates, 1 kase yoğurt.
Ara: 2 ceviz, 7 fındık.
Su: 2 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş.
Güzeldi canım orta puanlar alırım tabi önemli olan finaller bu sınavın %30 alınıyor final %70sınavın nasıl geçti kuzum
Afiyet olsun canım güzel menü ciğeri özledimDünkü Menü
Aaa ne güzelbende bağlanma huyu var bağlanırsam spatulayla kazımaları lazım
Sizin bu minaçık listeleri görünce benimki gözüme dev gibi gelyor valla yazmaya utanırım bunların yanındaDünkü Menü
Aslında benim burda düşüyor eger uyum yakalarsamGüzeldi canım orta puanlar alırım tabi önemli olan finaller bu sınavın %30 alınıyor final %70
Afiyet olsun canım güzel menü ciğeri özledim
Bende öyle zaten farkettiysen çenemde düşük
Biz kedimiz yaparız bugurumuzu çok daha lezzetli oluyorbulgur ve cacık ha, çok severim bulguru, afiyet olsun
Güzel olmamıştı, 4-5 kaşık yedim yemedimbulgur ve cacık ha, çok severim bulguru, afiyet olsun
Bende çok severim ama ızgara gibi yapınca biraz kuru oluyormuşAfiyet olsun canım güzel menü ciğeri özledim
Kız biz bu minnacık menülere gelebilmek için ne kadar yol katettik biliyor musun, sen kaçtın 95mi? Bizde 98 lerden geldikSizin bu minaçık listeleri görünce benimki gözüme dev gibi gelyor valla yazmaya utanırım bunların yanında
Bende normal hayatta aşırı konuşkan dışa dönük değilimAslında benim burda düşüyor eger uyum yakalarsamnormalde hayatta çabuk konuşacak biri değilim burda deşarz oluyorum galiba
Güzel olmamıştı, 4-5 kaşık yedim yemedim
Bende çok severim ama ızgara gibi yapınca biraz kuru oluyormuşen güzeli soğanla yapacaksın
Kız biz bu minnacık menülere gelebilmek için ne kadar yol katettik biliyor musun, sen kaçtın 95mi? Bizde 98 lerden geldikhepimiz aynı yollardan geçtik
Bende 2015 ekimden beri burdayımAaa ne güzelbende bağlanma huyu var bağlanırsam spatulayla kazımaları lazım
Ne bileyimGüzel olmamıştı, 4-5 kaşık yedim yemedim
Bende çok severim ama ızgara gibi yapınca biraz kuru oluyormuşen güzeli soğanla yapacaksın
Kız biz bu minnacık menülere gelebilmek için ne kadar yol katettik biliyor musun, sen kaçtın 95mi? Bizde 98 lerden geldikhepimiz aynı yollardan geçtik
İşte ciğer bunun için varBende arnavut ya da soğan domates gibi seviyorum
Ben geçen sene buralara uğramıştım sen varmıydın banu ablanın zamanındaBende 2015 ekimden beri burdayım
Kilo azalsin bak bakalım menü nasıl azalıyor, cevizi cigniyorum cigniyorum sanki ağzımda büyüyorNe bileyimminak,minak kibar ,kibar menüler benimkiler bayagı kazület kalıyor yanında
Evet burdayımBen geçen sene buralara uğramıştım sen varmıydın banu ablanın zamanında
Her şekilde yerim canım çok pis çekti kızİşte ciğer bunun için var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?