Ama diyetisyen hiç o kadar küçülmemişti diyet listemi kalorisi azaltıyordu ama hep bir kalabalıkKilo azalsin bak bakalım menü nasıl azalıyor, cevizi cigniyorum cigniyorum sanki ağzımda büyüyor
Beni hatırlıyosun o zamanEvet burdayım
Saç kavurmadırBunlar izin vermeyecek anacım bana güzelce diyetimi yapayım...evi temizledim, yemek yaptım kp e ,banyo yaptım giyindim kuşandım arkadaşlara gidiyoruz yine..akşama saç(türkçesini doğru yazdımmı bilmem) içinde etli sebzeli yemek yapacaklarmış...offf yaa...yine gecikecek yemem...
Onun ne olduğu belliydi de hala diye başlari üstünde taşıyorlardı esiminkiler.Şerim geçmiş olsun diyim atlatmışsın .
İyi yanına bak ,ak koyun kara koyun ortaya çıktı.
Tamam tatlım sağol, yapayım mı acaba diye düşünüyorumcanım 2-3 gün çok yediğim için ayran aşı bana iyi geliyor
haşlanmış nohut, yeşil mercimek ve bulgur (ben karabuğday koyuyorum) dan 4 er yemek kaşığı 1 lt ayranın içine katıp 2 salatalık rendeliyorum , sabah yumurta yeşillik peynir ile hafif kahvaltıdan sonra öğlen akşam ayran aşı içiyorum. bol su tabi,
Not: karabuğdayı akşamdan kaynamış su içine koyuyorum sabaha kadar bekletiyorum.
bizde kendimiz yapıyoruz ,Biz kedimiz yaparız bugurumuzu çok daha lezzetli oluyor
Aramiza hosgeldin efser.36 yaşındayımzayıflayınca 28 olacagım
Allah sabır versin Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın zor imtihan ....Allah rahmet eylesin diğer dünyada annesine babasına şefatçi eylesin ...Bir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
karabuğday akşamdan ıslayınca yetiyorTamam tatlım sağol, yapayım mı acaba diye düşünüyorumbugdayı ıslatınca sabah haşlamıyor musun canım?
HoşbuldukAramiza hosgeldin efser.
bende kansızlık için ciger ve dalak yiyecem nasıl yiyeyecem diye düşünüyorum hiç sevmiyorum nasıl yapsam soğanlı güzel olur mu ciğerrr ??Biri arnavut ciğeri mi dedi soğanlı ,domatesli
Bende kara buğday yok canım. Hatta evde buğday da yokkarabuğday akşamdan ıslayınca yetiyor
aramıza hoşgeldin canımmm bende bir haftalığına izine ayrılmıştım misafirlerim vardı artık buralardayımmmHoşbulduk
Ne güzelllllllll bambaşka oluyor başta söylenirdim benim kayınvaldeme ne var hazır alsak diye ne zor iş diye şimdi hazır yiyemiyorumbizde kendimiz yapıyoruz ,
sonunda geldimmm kızlar bu tatilin bana zarraı büyük olduuuu(( cuma tartılma kararı aldımm bugünden itibaren diyetime başlamış durumdayımmm... spor bugün yapamam ama yarın sporada başlarım inşallah... cuma akşam regli oldum cumartesiiii çoook yoğun oldum pazar günü itibarı ile çook azaldı normal miii ? menapozamı giriyorum acep ?? kadin doğumcular genelde bu menapoz olayı irsidir diyorlar anne tarafına çekiilir diyorlar öyleyse annemde teyzelerimde 54 ten sonra girdiler menopoza ......acaba ben mi erken girecem anlamadım iki aydır böyleyim çook az oluyorummmm ....aile hekimi kansızlıkığın varsa az olman senin için iyi demişti .......bu konuda bilgisi olan var mı acepppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?