Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunlar izin vermeyecek anacım bana güzelce diyetimi yapayım...evi temizledim, yemek yaptım kp e ,banyo yaptım giyindim kuşandım arkadaşlara gidiyoruz yine..akşama saç(türkçesini doğru yazdımmı bilmem) içinde etli sebzeli yemek yapacaklarmış...offf yaa...yine gecikecek yemem...

Saç kavurmadır iyi gezmelerben yemek yaptım eşim uğradı onuda doyurdum kahve yaptım 2 makina sadecik camaşır yıkadım hava kapalı pis bir rehavet var üzerimde

Şerim geçmiş olsun diyim atlatmışsın .
İyi yanına bak ,ak koyun kara koyun ortaya çıktı .
Onun ne olduğu belliydi de hala diye başlari üstünde taşıyorlardı esiminkiler.
Yasi cok buyuk degil benden 15 yas kadar büyük ama nedense beni akrani görürdu anlamsizca.
Yegenini aldim ya ona sormadan kudurdu. Sanki onun onayını alacaktim.
Kaynanam gorumcelerim kayinlarim kabullendi. Bende esim ve kizimla mutluyum ya.
Insan artik bir şeyleri kabullenir dimi.
Facelerde hakaret etmekte nedir.
Şükür asıl degeri ortaya çıktı artik kapisini kimse çalmaz onun pek.
@Auscencia kaptanim sosyal medya tespitlerine katiliyorum.
Bi instagram var arada girdiğim onada daha cok aile fotolari yuklerim hatıra olsun diye.
Kendimiz için. Cok takipcide istemem edinmem de. Gerek yok.

Tamam tatlım sağol, yapayım mı acaba diye düşünüyorum bugdayı ıslatınca sabah haşlamıyor musun canım?

Bir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
Allah sabır versin Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın zor imtihan ....Allah rahmet eylesin diğer dünyada annesine babasına şefatçi eylesin ...

sonunda geldimmm kızlar bu tatilin bana zarraı büyük olduuuu (( cuma tartılma kararı aldımm bugünden itibaren diyetime başlamış durumdayımmm... spor bugün yapamam ama yarın sporada başlarım inşallah... cuma akşam regli oldum cumartesiiii çoook yoğun oldum pazar günü itibarı ile çook azaldı normal miii ? menapozamı giriyorum acep ?? kadin doğumcular genelde bu menapoz olayı irsidir diyorlar anne tarafına çekiilir diyorlar öyleyse annemde teyzelerimde 54 ten sonra girdiler menopoza ......acaba ben mi erken girecem anlamadım iki aydır böyleyim çook az oluyorummmm ....aile hekimi kansızlıkığın varsa az olman senin için iyi demişti .......bu konuda bilgisi olan var mı acepppp

Canım kansızlık olabilir bir baktır istersen hiç bilgim yok bende pcos hastasıyım mesela genelde 2-3 gün bile dolu dolu hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…