Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende kansızlık için ciger ve dalak yiyecem nasıl yiyeyecem diye düşünüyorum hiç sevmiyorum nasıl yapsam soğanlı güzel olur mu ciğerrr ??
nehirnil111 ver bakalım tarifi
Kimi una bulayıp kızgın yağda kızartıyor,kimi de düdüklüde pişirip soğanla soteliyor.Ben 2.yöntemle yapıyorum genelde.

Benim de öyle oldu Adacım acaba artık menepoza mı giriyorum diyorum birkaç aydır

Bu arada bulgur lafı etmişsiniz,pilavlar yarışması var Güzel pilav yaparım diyene duyurulur(kuşlar bana efserin,nehirnilin güzel pilav yaptığını söyledi)

Son düzenleme:
Emeğine sağlık kaptanim 3 gündür kayınvalidemdeydik bahçe işleri vardı ancak okuyabildim tamamdir bu hafta yarış başlasın o zaman @Dersaadet_ ve mirjam

Bu arada bulgur lafı etmişsiniz,pilavlar yarışması var Güzel pilav yaparım diyene dururulur(kuşlar bana efserin,nehirnilin güzel pilav yaptığını söyledi)
Klasik arpa şehriyeli tereyağlı pirinç pilavım pek beğenilir tatlım. Bu kilolara nasıl geldim sandın acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…