Hep nevroş yüzündenO tür pilav ben de yemiştim süzme pilav diyorlardı herhalde.Bulguru haşlayıp,süzüp,üzerine eritilmiş yağ dökmüşlerdi.
Tamam tamam sustum benAma siz konuşuyordunuz yemeklerden benim suçum yok
Haklısın doğru diyorsun hepHep nevroş yüzünden
Haşlama kısmı doğruda teryagını ben unutumO tür pilav ben de yemiştim süzme pilav diyorlardı herhalde.Bulguru haşlayıp,süzüp,üzerine eritilmiş yağ dökmüşlerdi.
Tamam tamam sustum benAma siz konuşuyordunuz yemeklerden benim suçum yok
Evet, bi de utanmadan yarışma yapıyor. Bi de pilav koymuş bu aya
Ben zaten tereyağı sevmem,anormal hissediyorum kendimi.Bir türlü sevemedim.Çocukken babaannem ismine inekyağı derdi,isminden dolayı mı nedir soğumuştum ,hala yiyemiyorum ağır geliyor.Haşlama kısmı doğruda teryagını ben unutumonuda sen dökü verirsen olur bak
Sağlıklı ama yaYe tabi afiyet olsun
O kadar çok üye gördüm ki sadece nick tanıdık geliyor
Zeytinyağlı olaydı eyiydiEvet, bi de utanmadan yarışma yapıyor. Bi de pilav koymuş bu aya
Bende kara buğday yok canım. Hatta evde buğday da yokne katsam yerine acep? Bulgur olur mu acaba?
Ne güzelllllllll bambaşka oluyor başta söylenirdim benim kayınvaldeme ne var hazır alsak diye ne zor iş diye şimdi hazır yiyemiyorum
Kız nevroş anladı zeytin yaglida sen birinci olacaksın pilava çevirdi olayı ki kendi birinci olsunZeytinyağlı olaydı eyiydi
Tatlım klasik pilavla yarışmaya mı katılınırKız yap bi pilav gel yarışmaya
Kız nevroş anladı zeytin yaglida sen birinci olacaksın pilava çevirdi olayı ki kendi birinci olsun
Ben katılırsam klasik tarifle katılacağım.Tatlım klasik pilavla yarışmaya mı katılınır
Klasik sütlaç ile aldımTatlım klasik pilavla yarışmaya mı katılınır
Kolay gelsin Ahucum. Ben hala el atamadım, ne tembelim bu araYazlık kışlık orta mevsimlik kıyafetler arasında boğulmaktayım
ben geldimmm@tuba52 izne ayrıldın ... kayboldun gittin...tam tahmin ettiğim gibi ... diyette gitmedi umarım .
@Sekercikiz canım sen nasılsın ? özlendin ...
@ada81 güzellik bugün giremedin hiç galiba ... misafirlerin gelmiştir dün ... ne güzel ne mutlu günler şimdi sana
cydnz_1 sende yine bizi bıraktın ..
Aslında bilinen tarif ve sunum etkili yarışmadaBen katılırsam klasik tarifle katılacağım.
Yazlık kışlık orta mevsimlik kıyafetler arasında boğulmaktayım
Tamam canım bulgur haşlayayımBulgur olur canım
yediğimiz tek doğal bi o kaldı. bu nedenle çok yaparım bulgurlu yemekler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?