canım bende işe yarıyor ama senin bünyeni bilemiyorum. bence yapacaksan da cuma ctesi yap, kendini kontrol etmiş olursun, birde bu şok diyet, öncesinde çok kaçırmışsan işe yarıyor, sen fazla kaçamak yapmadın bildiğim kadarıylaTamam canım bulgur haşlayayım
Kadın farkında olmadan kalitesini ortaya koymuş sana iş kalmamış sherryKaptanım misafirler ile ilgili hersey yolunda.
Kv ile saka meselesi de konusuldu.
Her sakada bir gercek payı olsa da tatliya baglandi.
Baska sorunum var eşimin ailesinden.
Esimi evinde tanıdığım eski komsum olan halasi bana dusman evlendigimizden beri.
Onun arkasından is çevirmişim herkese öyle anlatıyor.
Esimin benden hoslanmayan abisi ve esiyle pek yag bal oldular haftasonu piknikte.
Çok cirkef biri. Paylastigi piknik fotolari altina benim ve kizim icin agza alinmayacak kufurler yazmis.
Ortalik ayaga kalkti ama simdi duruldu.
Herkes bana hak veriyor tabiki.
Az daha salon kadini modudnan cikip o kadina haddini bildirmeye gidecektim eski apt manima
Neyseki baska türlü aldim aliyorum intikamimi.
Simdi gulumsuyorum ama dun cok kotydum.
Bana dedikleri hic komadi.
Masum melegime dedikleri çıldırttı beni.
Ama catliyor patliyor kıskançlıktan.
Ailesinin yüzde99 u ile aram gayet iyi.
Allah fesat haset kiskanc insanların serrini baslarina dondursum.
Döndürüyor da..
@Auscencia
Bende öyle yaptım begokışlıkları hep kaldırdım,her yer yazlık,üşüyen üzerine hırka giysin sweet giysin bişey olmaz
en rahatı ahuu,zaten kışlık giyecek kadar soğuk değil artık havalar, 2 kere iş çıkarmayalım başımızaKadın farkında olmadan kalitesini ortaya koymuş sana iş kalmamış sherry
Sen hanımefendiliğini bozma it ürür kervan yürür
Bende öyle yaptım bego
Tatlım şehir dışında ufakta olsa kaçamaklarım oldu. Onun için düşündüm ama dediğin gibi de olabilircanım bende işe yarıyor ama senin bünyeni bilemiyorum. bence yapacaksan da cuma ctesi yap, kendini kontrol etmiş olursun, birde bu şok diyet, öncesinde çok kaçırmışsan işe yarıyor, sen fazla kaçamak yapmadın bildiğim kadarıyla
ay hala su yok
sabah içtigim 2 bardak su ile duruyorum
ayyy ne çok yazmışım .... unuttuğum yok değil mi
varsa yabancı değiliz ceeee desin
wc korkusuna di mi banu ?
uzunn alıntıda adımı bulamayınca bennnnnnntemsili
İnşallah kaptanım regl olamazsam güme götürecek beniOyyy geldim nihayettt ... geçmişi okudum sildim süpürdüm
ecemavi tatlım okuyunca içim öyle tuhaf oldu .. Rabbim anne babasına sabır versin . Ne büyük sınav şimdi onlar için .
saydin78 hoş geldin canım ... itinayla artı temizlenir bu cuma geçen haftanın artıları gitse yeterdi derken ..yeni artılar mı geldi ?
Ahu060812 hafızasını yediğimin ... begum75 sağol canım bir 10 gün oldu alalı .. ve aynen ahunun dediği gibi gezmeler başladı ... hatta bugün wapp tan yazdığım ahuya da size de yazacaktım ...
Geldi bahar ayları ... gevşer gönül yayları ... kış gibi duramam çok evde artık ... gezmelerime az gelmelerime ramazana kadar göz yumuverin e mi ? ya da yummayın :))
cydnz_1 canım hoş geldin .... aman diyet bir yere kaçmasın da ispanyol güzeli sen düğün dernek gez gez gel :)
Tartıldın mı hiç ?
_AYNURA_ canım sac kavurma misss gibi ...ekmeksiz salata ile yersin ... bence saati kadar ne yediğin de önemli .. porsiyon miktarını biraz azalt ... harika akşam menüsü .. bugünde 16 değil de 12 saat açlık olsun ne olacak ? cız yemediğin sürece...
A arselka canım grupları yaparken özellikle dikkat ettiğim noktalar ... sizmirjam @Dersaadet_ çok girmiyorsunuz ... menüden menüye ... hoş saadet liste de daha çok gelmesi lazım da ... o yüzden hak geçmez .. birbirinizi arada gaza getirirsiniz belki dedim ...
deynepnaz baktın diyete giremiyorsun gelip buraya benim fıstıkların aklını pilavla mı çeliyorsunnnn bu arada bir Arnavut olarak bana sormamana teessüf ederek ....arnavut ciğeri unlanır ve pul biberlenir biraz bol ve kızgın yağa atılır ... 3 dk sürer sürmez hemen çekilir ..yoksa sertleşir ... havlu kağıdına alınır .. sonra pul biber bol maydanoz ve isotla ovulmuş soğanla servis edilir ... diğerleri ciğer sotedir ,
nehirnil111 canım kesinlikle tüm belirtiler ödem gibi duruyor ...cuma kadar fıııs diye sönecek ödem hem de
Sarayca canım senin de pro üstü ayran aşı planın cumaya ooo lalallala dedirtir kesin bence ...
@Lunya tatlım menünü beğendim ...bulgurda hem zaten öğlen ..hem koca tabak değilmiş
Efser tatlım burada çok arkadaş var , sanırım en son 6 olduk .. mezun olup hedef kilosuna ulaşıp devam eden ... sende o kuş kadar menülere bakma ... yola devam ..lunya nın dediği gibi onlarda o kuş menülere gelene kadar neler yedi
ada81 tatlımmm menapoz olduğunu sanmam .. tabii daktır görüşü daha önemli de ..bende ırsi olduğunu anne anneanne menapoz dönemine + / - 2 yıl ekleyin dediklerini biliyorum ..mevsimsel olabilir ...
@Sherrysherrylady ececiği bir bana yollasana sen ... çokkk güzel çocuk uyuturum
kelebekolacam benimde yükselen aslan ... kova üstü aslan da pek bir çekilmez oluyorum bilmişlikte
Oyyyyyyyyyyyy okuduklarıma cevap verdim gülüm ... sende yazmamışsın sanki sabah beri .. o yüzden
aynennn cnm yazamadımmm bugün valla kahvede çok içemedim ya
wc çok sıkıştırdı beni yaaa
hadi sabret az kaldı eve ..
eve gideyim bol kahve, çay içicem wcden çıkmıycam ahahahaah
Hazımsızlıkmı varaynennn cnm yazamadımmm bugün valla kahvede çok içemedim ya
wc çok sıkıştırdı beni yaaa
Hazımsızlıkmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?