Günah keçisi mi oldum
Hiçte utanmıyorumEvet, bi de utanmadan yarışma yapıyor. Bi de pilav koymuş bu aya
Bakalım pilav yapabilecek miyimKız nevroş anladı zeytin yaglida sen birinci olacaksın pilava çevirdi olayı ki kendi birinci olsun
Su zor iş olmaz dünya duruyor rabbim susuz bırakmasınYok cnm sular kesikti , şuan okul önünde bekliyorum çocuklar çıksın alicam eve nasıl cikicam Allah bilireşime dedim ben direk kosacamm ahahaa
Evet işime gelir valla:))Oyyy geldim nihayettt ... geçmişi okudum sildim süpürdüm
@ecemavi tatlım okuyunca içim öyle tuhaf oldu .. Rabbim anne babasına sabır versin . Ne büyük sınav şimdi onlar için .
@saydin78 hoş geldin canım ... itinayla artı temizlenirbu cuma geçen haftanın artıları gitse yeterdi derken ..yeni artılar mı geldi ?
@Ahu060812 hafızasını yediğimin ... @begum75 sağol canım bir 10 gün oldu alalı .. ve aynen ahunun dediği gibi gezmeler başladı ... hatta bugün wapp tan yazdığım ahuya da size de yazacaktım ...
Geldi bahar ayları ... gevşer gönül yayları ... kış gibi duramam çok evde artık ... gezmelerime az gelmelerime ramazana kadar göz yumuverin e mi ? ya da yummayın :))
@cydnz_1 canım hoş geldin .... aman diyet bir yere kaçmasın da ispanyol güzelisen düğün dernek gez gez gel :)
Tartıldın mı hiç ?
@_AYNURA_ canım sac kavurma misss gibi ...ekmeksiz salata ile yersin ... bence saati kadar ne yediğin de önemli .. porsiyon miktarını biraz azalt ... harika akşam menüsü .. bugünde 16 değil de 12 saat açlık olsun ne olacak ? cız yemediğin sürece...
@arselka canım grupları yaparken özellikle dikkat ettiğim noktalar ... siz @mirjam @Dersaadet_ çok girmiyorsunuz ... menüden menüye ... hoş saadet liste de daha çok gelmesi lazım da ... o yüzden hak geçmez .. birbirinizi arada gaza getirirsiniz belki dedim ...
deynepnaz baktın diyete giremiyorsun gelip buraya benim fıstıkların aklını pilavla mı çeliyorsunnnn bu arada bir Arnavut olarak bana sormamana teessüf ederek ....arnavut ciğeri unlanır ve pul biberlenir biraz bol ve kızgın yağa atılır ... 3 dk sürer sürmez hemen çekilir ..yoksa sertleşir ... havlu kağıdına alınır .. sonra pul biber bol maydanoz ve isotla ovulmuş soğanla servis edilir ... diğerleri ciğer sotedir ,
@nehirnil111 canım kesinlikle tüm belirtiler ödem gibi duruyor ...cuma kadar fıııs diye sönecek ödem hem de
@_SARAYCA_ canım senin de pro üstü ayran aşı planın cumaya ooo lalallala dedirtir kesin bence ...
@Lunya tatlım menünü beğendim ...bulgurda hem zaten öğlen ..hem koca tabak değilmiş
Efser tatlım burada çok arkadaş var , sanırım en son 6 olduk .. mezun olup hedef kilosuna ulaşıp devam eden ... sende o kuş kadar menülere bakma ... yola devam ..lunya nın dediği gibi onlarda o kuş menülere gelene kadar neler yedi
@ada81 tatlımmmmenapoz olduğunu sanmam .. tabii daktır görüşü daha önemli de ..bende ırsi olduğunu anne anneanne menapoz dönemine + / - 2 yıl ekleyin dediklerini biliyorum ..mevsimsel olabilir ...
Kedibochi ececiği bir bana yollasana sen ... çokkk güzel çocuk uyuturum
@kelebekolacam benimde yükselen aslan ...kova üstü aslan da pek bir çekilmez oluyorum bilmişlikte
Aynen öyle ahucum.Kadın farkında olmadan kalitesini ortaya koymuş sana iş kalmamış sherry
Sen hanımefendiliğini bozma it ürür kervan yürür
Bende öyle yaptım bego
Amannnn kimler gelmişHerkese merhaba
Neden benim yüzünden
Dönüp başlıga tekrar baktım srni veBakalım pilav yapabilecek miyim
Aa kategori belli olmuş ...Ausencia kaptanım benim günahım yok beni etiketlemişler yoksa senin takımın aklını çelmek gibi bir amacım yok Ama pilav yarışmasına katılmak isteyen olursa kapımız açık
Pilavlar Tarifleri
Portakalamı başladın şerim ?İyi aksamlar
Menü vereyim
Sabah
portakalli yoğurt
Öğle
Izgara tavuk göğsü
Bol salata
1 kurabiye ceyrek elma
Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt
1 portakal
Cay
Az cekirdek
Su 2000 ml şimdilik
Kolay gelsin ahum .Yazlık kışlık orta mevsimlik kıyafetler arasında boğulmaktayım
Deynep hala 70 kilomusunBen zaten tereyağı sevmem,anormal hissediyorum kendimi.Bir türlü sevemedim.Çocukken babaannem ismine inekyağı derdi,isminden dolayı mı nedir soğumuştum ,hala yiyemiyorum ağır geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?