Tamam canım yapmaya çalışayımhiç denemedim önceden örnek hareket varmı sende tatlım? Link falan?
Sarayca canım hala artı mısın? Bende sabah azda olsa artıydım ama bugün 1,5 saatten fazla yürüdüm sanırım sabaha eskiye bile geçerim diye düşünüyorum. Inşallah
bende tuzluları pek severimBenim için hiç sorun değil sebze çorba birde (bunu aus duymasın)hamur işi börek simit poğaca tarzı şeyler tatlıda aramam meyvede
Evet ya bendebende tuzluları pek severim
Tatlıda sıkıntılıyım (çok şükür)kimi tuzlu sever kimi tatlı ben hepseverim duzlu datlu acı ekşi
Tatlıda sıkıntılıyım (çok şükür)
o,ağdalı şerbetli tatlılar içimi bayar
Yersem sütlü tatlılar , sütlü çikolata yerim o da canım çok istemesi lazım
Tamam tatlım Sağolben pilates pek sevmiyorum ama ebru şallı nın videolarını duymuştum.
inşallah yarın güzel bir eksi görürsün canım, ben hala artıdayım hemde çok, Cumaya sabitlersem sevineceğim yani o derece
Ayyy evetaynı ben ben bennn
ama peynire doyamıyorummmm
geçen hafta iptal edince bende öyle dedim,1 hafta nasıl geçti anlamadım,kendimi dişçi koltuğunda buldumBu arda, aradılar diş randevüsü iptal
Bir gün bir gündür
Aynen öyle oldumgeçen hafta iptal edince bende öyle dedim,1 hafta nasıl geçti anlamadım,kendimi dişçi koltuğunda buldum
Off offf hiçç demee dişş benim hala tam tekmill değil dızıldıyor arada kuzummHerkes dişçide kim döktü bizim dişleri
Hafta içi mutlaka dört gün yapıyodum masum ama şu dişçi işi çıktı çıkalı haftasonu sıfır spor oldu işte her zaman bişi çıkıyo bu arada temizlik geçen hafta gösterileri haftaya misafir ondan Sonra Ramazan bi hal çaresine bakacaz artıkama sen eskisi gibi spor yapmıyorsun ahu epeydir
bence buna tam bir saat ayarlaman
lazımm evdesin daha kolay ayarlarsın bence
ahu benimde bitmedi hala,artıkDişçiden gelenlere geçmişmiş olsun güle güle et çiğnesinler
Ayy ben daha camlara başlayamadım bile iki makine çamaşır bi dağ ütü odalar bu saat oldu güya bi toparlayıp başlayacaktım camlara ay ben rutin işlere yetişemiyorum ki ekstra yapayım
Hafta içi mutlaka dört gün yapıyodum masum ama şu dişçi işi çıktı çıkalı haftasonu sıfır spor oldu işte her zaman bişi çıkıyo bu arada temizlik geçen hafta gösterileri haftaya misafir ondan Sonra Ramazan bi hal çaresine bakacaz artık
Oyyy canım benim uğraşıp nasıl da uzun uzun yazmışsın. Sağol güzelimsaydin78 kuzummm demek ruyana girdim.
Bu arada yeni sacimi merak etmişsin cevap veremedim.
Henuz2oturtamamış tim rengini çünkü.
Uçlarını aptal eski kuaforum saclarimi yaktigi icin platindi.
Dipleri de geldi ama tabi platin kadar açmadım aylardir daha acik renk olarak dip boya yapiyorum evde kendim.
Çünkü kuaforlere zerre itimadim yok.
Mahvettiği saçlarımı düzeltmek için bile para istedi çünkü.
Ayni sey basima 2. Kez geliyor bıraktım kuaforleri.
Neyse saclarimi saridan bal kopugune boyadiydim ama platin yerler yeserdi.
Arastirdim kizil pigment eksildigi için sactan kullu boyamak lazimmis benimki kullu değildi.
Kızıl pigment attim bugun.
Birazdan son rötuş ile acik kahve yapacagim inşallah.
Tam oturumca renk seninle foto paylasirim papatyam
Vayy demek dogal sarisin sen..Oyyy canım benim uğraşıp nasıl da uzun uzun yazmışsın. Sağol güzelimgüzeldin daha güzel oldun eminim merak ediyorum son halini uygun olunca özelden atarsın tatlım bende boyatmalıyım dipleri bembeyaz benim orjinal saç rengim küllü kumral. Röfle yaptıyorum senede bir senesi geldi bilemiyorum da ne yapayım, uçları oldukça açık renk. Bayrama doğru bişeyler yaparım artık sarı şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?