Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canım yapmaya çalışayım hiç denemedim önceden örnek hareket varmı sende tatlım? Link falan?

ben pilates pek sevmiyorum ama ebru şallı nın videolarını duymuştum.

Sarayca canım hala artı mısın? Bende sabah azda olsa artıydım ama bugün 1,5 saatten fazla yürüdüm sanırım sabaha eskiye bile geçerim diye düşünüyorum. Inşallah

inşallah yarın güzel bir eksi görürsün canım, ben hala artıdayım hemde çok, Cumaya sabitlersem sevineceğim yani o derece

ben pilates pek sevmiyorum ama ebru şallı nın videolarını duymuştum.

inşallah yarın güzel bir eksi görürsün canım, ben hala artıdayım hemde çok, Cumaya sabitlersem sevineceğim yani o derece
Tamam tatlım Sağol
belli olmaz hooop gider bi bakarsın kilocuklar canım benim

Dişçiden gelenlere geçmişmiş olsun güle güle et çiğnesinler
Ayy ben daha camlara başlayamadım bile iki makine çamaşır bi dağ ütü odalar bu saat oldu güya bi toparlayıp başlayacaktım camlara ay ben rutin işlere yetişemiyorum ki ekstra yapayım
ama sen eskisi gibi spor yapmıyorsun ahu epeydir
bence buna tam bir saat ayarlaman
lazımm evdesin daha kolay ayarlarsın bence
Hafta içi mutlaka dört gün yapıyodum masum ama şu dişçi işi çıktı çıkalı haftasonu sıfır spor oldu işte her zaman bişi çıkıyo bu arada temizlik geçen hafta gösterileri haftaya misafir ondan Sonra Ramazan bi hal çaresine bakacaz artık

saydin78 kuzummm demek ruyana girdim.

Bu arada yeni sacimi merak etmişsin cevap veremedim.
Henuz2oturtamamış tim rengini çünkü.
Uçlarını aptal eski kuaforum saclarimi yaktigi icin platindi.
Dipleri de geldi ama tabi platin kadar açmadım aylardir daha acik renk olarak dip boya yapiyorum evde kendim.
Çünkü kuaforlere zerre itimadim yok.
Mahvettiği saçlarımı düzeltmek için bile para istedi çünkü.
Ayni sey basima 2. Kez geliyor bıraktım kuaforleri.
Neyse saclarimi saridan bal kopugune boyadiydim ama platin yerler yeserdi.
Arastirdim kizil pigment eksildigi için sactan kullu boyamak lazimmis benimki kullu değildi.
Kızıl pigment attim bugun.
Birazdan son rötuş ile acik kahve yapacagim inşallah.
Tam oturumca renk seninle foto paylasirim papatyam

ahu benimde bitmedi hala,artık şu moda geçtim,o kadar şey ayıkladım hala sıkışık heryer,bi eve ardiye şart
dün oğlumun odasıyla kendi dolabım bitti çok şükür,bugünde salondaki konsolun içi bide mutfaktaki ayıklanacaklara el atmak istiyorum,yarınsa sil süpür,biyandan çamaşırlarda yıkanıyo,4 makina daha kaldı
bu akşam yemekte yok evde ayyy çıldırıciğimm

ramazandan önce bitirince rahat edicez inşallah

Oyyy canım benim uğraşıp nasıl da uzun uzun yazmışsın. Sağol güzelim güzeldin daha güzel oldun eminim merak ediyorum son halini uygun olunca özelden atarsın tatlım bende boyatmalıyım dipleri bembeyaz benim orjinal saç rengim küllü kumral. Röfle yaptıyorum senede bir senesi geldi bilemiyorum da ne yapayım, uçları oldukça açık renk. Bayrama doğru bişeyler yaparım artık sarı şekerim

Vayy demek dogal sarisin sen..
Ne guzel dip derdi yok.
Rofleyi bende seviyorum yakisiyorda ama maalsef uzun vadede bende sıkıntı oldu.
Kuaforum hep degisti gelenler saçı mahvetti baska numara boyadi dipleri vs.
Yanik sac tiftik tiftik duruyor kesmeye de kıyamıyorum artik zaten cok kestırdım uclari iyice kisalmisti yine uzuyir simdi.
Arada yumurta maskesi ile proteini geri kazandırmaya çalışıyorum.
Aslinda ise de yariyor duzenli yapınca.
Neyse bayrama dogru yaptirdigin saclarin fotosunu da.ben beklerim kuzu
Bide bende beyaz cok az oda tek tuk sakaklarimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…