selam arkadaslar.. tatilim evdeyim daha cok gelirim daha iyi spor yaparim dedim ama hic bisey istedgim gibi olmadiben tatil olsamda meslegim beni birakmiyor
gecen hafta misafirdi aile ziyaretiydi oyle gecti bu haftada gorumcemin 20. evlilik yildonumu esi rica etti gorumceme supriz yapmis 1 haftalik istanbul gezisi ayarlamis cocuklara bakarmisin dedikiramadim ama 4 cocuk onun 2 cocuk benim ve en buyugu 12 yasinda dusunun artik evdeki cumbusu
Bugünkü menüm
Sabah
1 büyük bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1kk yağsız peynir
1dilim tahıllı ekmek
3 köz biber
Yeşil cay ve siyah çay
Ara türk kavesi ve kuru kaysı
Öglen
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek 1 havuç
Ara avuç içi kadar ceviz
Akşam (can sıkıntısından yemek isyemedim )
1 orta boy kase kadar pulbiberli yoğurt.
1 dilim ekmek
Kızımın tabaģından1 kaşık kadar pilav bir ćatal kadar patates püresi
1buçuk litre suyu içiyorum bugünü böyle kapatalım yarın ola hayırola
Sabah ekmek coktu belki2 dilimi geçmiştir
Ac kalinca saldirdim.
Ben her sabah tartiliyorum dikat etmeme rağmen o kadar sabah eksi 100gr ce eee dedi gitti.
Sabaha grlar olur anca.
Arti olmazda tatmin edici eksi gelmez benden bu hafta o kesin
cok sukur gorumcem yarin geliyor ama bu kalan uc gunumude temizlikle geciririm heralde... 6 cocuklu evin halini dusununeyse kac gundur menu veremedim hazir cocuklar filme dalmisken bugun vereyim bari :)..
sabah,
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
domates
salata
cesitli otlar :)
ogle, bir tane krep
ara birkac ceviz
aksam yesil fasulye,
2 parca haslanmis hindi eti
salata
iki parca kizarmis patates
aaahhh aaahhh cocuklara patates kizartinca tutmadim kendimi :) cocuklugum gencligim patatla gecti
su 1,5 lt 2 olur
spor 6 cocukla kosusturma disinda bisey yapamadim
menümü vereyim belki bugün spora da giderim :) bi deneyeceğim şişiyor muyum diye çünkü ben ağırlık yapmıyorum hiç...
sabah: ay ve kabak çekirdeği içi ile 2 salatalık
ara: domates suyu
öğlen karnabahar köftesi ve yoğurt
ara: 6 badem
akşam: ton balıklı semizotu
su 2.5 lt şimdilik yeşilçay beyaz çay türk kahvesi
kaptanim ben anaokulu ogretmeniyim yani 2,5-4 yas arasi cocuklara ogretmenlik yapiyorum ama birkac saatle 7/24 baska oluyormusayyy bi düşünün dedin de düşünmeyeyim ben mirjam
yani efserim başlangıca göre menülerini düşün bir , burda menü yazmaya başlamam değil ama seninle geçen haftalarda başladığımız takip.
çok azalttın .
kaçamağı yok ettin .
şu menü de olmasa olurlar şu olsa daha iyi olurlar var tabii ama daha çok yeni .. böyle de gidiyorsa sıkmanın manası yok.
yarım kilo da 500 gr. :)) gr mı gr işteolur olur güzeldi cidden menülerin ... ara ara kaçamak kurabiye vardı ama senin metan hallediyor .
sabaha 400-600 arası bahsimama bu saatten sonra yemezsen
patates kızartması dışında çoklık bir şey yok . ebet kerp tartı öncesi hiç hoş değil ama şöyle de bir durum var ... liste sorumluluğun yok ... yani cuma da kilo senin cumartesi de ..
menü ala da şekerimmm bi deneyecek perşembe akşamını mı buldunoldu da şişirdi
Çok zordur o yaaa...ben tatlı falan yapmam hiç.hatta makarna pilavi da minimuma indirdimEvde kekler börekler fırında patatesler kofteler.
Eşime dedim lütfen beni mutfağa sokma .hersey hazır zaten yedir bebeleri.
gecmis olsun canim dikkat et kendine ..İyi akşamlar arkadaşlar...dün dely ile saydinin baş ağrısından sonra bugünde benimki çatlıyo baya...gözüm kapanıyor ağrıdan...super menümü yazıp kaptanımdan okeyi alayım da keyfim düzelir belkim...
10.00 maydanoz kürü
10.15 yeşil çay
10.30 2yumurta
Lor
Salatalık,maydanoz
15.30 3yağsız tavada köfte
Lor
Salatalık
Maydanoz
Turp
3litre su
1yeşil çay.1ni de içerim
Sağol bitanem...sende baya zor günler geçirmişsin haa...6çocukla...ama bende hiç qocunmam öyle şeylerden...bakarım kaç çocuğa birden yeterki birine iyilik etmiş olayım...gecmis olsun canim dikkat et kendine ..
Aslında spor olarak yürüyüşün birini şişireceyine inanmıyorum ben.ağırlık pilates falan şişirir belki.ama yürüyüş sanmam.yarın bende test edicemmenümü vereyim belki bugün spora da giderim :) bi deneyeceğim şişiyor muyum diye çünkü ben ağırlık yapmıyorum hiç...
sabah: ay ve kabak çekirdeği içi ile 2 salatalık
ara: domates suyu
öğlen karnabahar köftesi ve yoğurt
ara: 6 badem
akşam: ton balıklı semizotu
su 2.5 lt şimdilik yeşilçay beyaz çay türk kahvesi
canim ben cocuklari cok severim kv ve diger gorumcemde var ama cocuklar bende kalmak istemisSağol bitanem...sende baya zor günler geçirmişsin haa...6çocukla...ama bende hiç qocunmam öyle şeylerden...bakarım kaç çocuğa birden yeterki birine iyilik etmiş olayım...
Afiyet olsun canım güzel menun.Menümü de yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 2 ceviz
2 salatalık 2 biber maydanoz
Limonlu yeşil çay
Ara
6 çilek
Öğleden sonra
1 avuç içi kadar (küçük) parça et
200 gr yoğurt
Bol salata
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam 19-19:30 gibi
1 bardak süt ve
5 çilek yemeyi planlıyorum
Gece
Limonlu yeşil çay içerim
Su: şu an 1,8 ml.- 2,5 lt.ye tamamlarım
Spor: yokAusencia Sarayca
Canım migren var mı bilmiyorumYormasaydın kendini çok . sende migren var mıydı saydın?
çok güzel akşamı da istediğin gibi tamamlarsanbiraz daha erkene alsan iyi olur aslında ... erken yatacaksan özellikle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?