Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada regliden dolayi balon gibi hissediyorum insallah yarina biraz gecer insallah

menümü vereyim belki bugün spora da giderim :) bi deneyeceğim şişiyor muyum diye çünkü ben ağırlık yapmıyorum hiç...

sabah: ay ve kabak çekirdeği içi ile 2 salatalık
ara: domates suyu
öğlen karnabahar köftesi ve yoğurt
ara: 6 badem
akşam: ton balıklı semizotu

su 2.5 lt şimdilik yeşilçay beyaz çay türk kahvesi

ayyy bi düşünün dedin de düşünmeyeyim ben mirjam

yani efserim başlangıca göre menülerini düşün bir , burda menü yazmaya başlamam değil ama seninle geçen haftalarda başladığımız takip.
çok azalttın .
kaçamağı yok ettin .
şu menü de olmasa olurlar şu olsa daha iyi olurlar var tabii ama daha çok yeni .. böyle de gidiyorsa sıkmanın manası yok.

Sabah ekmek coktu belki2 dilimi geçmiştir
Ac kalinca saldirdim.
Ben her sabah tartiliyorum dikat etmeme rağmen o kadar sabah eksi 100gr ce eee dedi gitti.
Sabaha grlar olur anca.
Arti olmazda tatmin edici eksi gelmez benden bu hafta o kesin

yarım kilo da 500 gr. :)) gr mı gr işte olur olur güzeldi cidden menülerin ... ara ara kaçamak kurabiye vardı ama senin metan hallediyor .
sabaha 400-600 arası bahsim ama bu saatten sonra yemezsen

patates kızartması dışında çok lık bir şey yok . ebet kerp tartı öncesi hiç hoş değil ama şöyle de bir durum var ... liste sorumluluğun yok ... yani cuma da kilo senin cumartesi de ..

menü ala da şekerimmm bi deneyecek perşembe akşamını mı buldun oldu da şişirdi

İyi akşamlar arkadaşlar...dün dely ile saydinin baş ağrısından sonra bugünde benimki çatlıyo baya...gözüm kapanıyor ağrıdan...super menümü yazıp kaptanımdan okeyi alayım da keyfim düzelir belkim...

10.00 maydanoz kürü
10.15 yeşil çay
10.30 2yumurta
Lor
Salatalık,maydanoz

15.30 3yağsız tavada köfte
Lor
Salatalık
Maydanoz
Turp

3litre su
1yeşil çay.1ni de içerim

kaptanim ben anaokulu ogretmeniyim yani 2,5-4 yas arasi cocuklara ogretmenlik yapiyorum ama birkac saatle 7/24 baska oluyormus

gecmis olsun canim dikkat et kendine ..

Aslında spor olarak yürüyüşün birini şişireceyine inanmıyorum ben.ağırlık pilates falan şişirir belki.ama yürüyüş sanmam.yarın bende test edicem

Sağol bitanem...sende baya zor günler geçirmişsin haa...6çocukla...ama bende hiç qocunmam öyle şeylerden...bakarım kaç çocuğa birden yeterki birine iyilik etmiş olayım...
canim ben cocuklari cok severim kv ve diger gorumcemde var ama cocuklar bende kalmak istemis

Menumu vereyim.kzimin başı agriyordu onla uğraştık migreni varmış sınav stresi heralde
Peynir salatalık karpuz yoğurt ceviz
Kahve yeşil çay

Hastanedeyim
İki tane eti form bisküvi
Sütlü kahve
Eve gelince iki kaşık bulgur

Kahve e

Bi kase bezelye yoğurt

2 lt su
Spor yok inşallah iyi olur yarın
Herkesin yansın yağları geceleyin
Ausencia

Afiyet olsun canım güzel menun.

Bende Sabah ayran aşı

Öğlen filiz kebap
Ayran
Domates çorbası

Akşam ayran aşı

Su 2 lt

Spor 40 dk yürüyüş

Yormasaydın kendini çok . sende migren var mıydı saydın?

çok güzel akşamı da istediğin gibi tamamlarsan biraz daha erkene alsan iyi olur aslında ... erken yatacaksan özellikle .
Canım migren var mı bilmiyorum arada uyuşacak kadar ağrı giriyor, kalitesiz saatler geçiriyorum
camlar kirli olunca huzursuz hissediyorum kendimi :) azıcık kirlense birşeyler dürtüyor, siliyorum
Akşamı da şimdi yedim. Erken yatmıyorum canım, en erken 24 oluyor genelde ama kilit vurdum ağzıma bişey yemiyorum tartıya kadar bitti yalnız o kadar su bitki çayı içiyorum, bugün üçüncü gün lavaboya çıkamadım sabahta erken tartılıp evden çıkmam gerekiyor. Umarım lavaboya çıkabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…