Saol bitanem ♡♡♡saydin78 geçmiş olsun
Teşekkürler tatlım, sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım güzel menun.
Bende Sabah ayran aşı
Öğlen filiz kebap
Ayran
Domates çorbası
Akşam ayran aşı
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Direnme mortim ne direniyon yisen ya...aaa insan aç kalır mı hiç?#direnkelebekolacam bende az açım ama direniyorum şuan
Sabah yulaf ezmesi+yoğurt+çilekli kahvaltımı yapsam acaba diyorum
Sağol canım. Sana da geçmiş olsun ♡ çok kötü yaa yaşam kalitem düşüyor resmen
ay haberde gördüm ...evde dr olmayan birine dudak dolgusu yaptırmış hemşerinin biri .. çok fena olmuş
Evde kekler börekler fırında patatesler kofteler.
Eşime dedim lütfen beni mutfağa sokma .hersey hazır zaten yedir bebeleri.
Kaptanim kizim cok hastaydi gece hic uyumadik... sabah dr goturduk endise edecek bi durum yok dedi ama öksürük basladi icim gidiyor o oksurdukce..ilac yazdi ama benim kizim pek fena ilaci daha icer icmez kusuyor bilerek yapiyor.. zaten ilaci icirmek icin on takla atiyoruz..bi surup iciyor hoop kandirip avmye gidiyoruz... aksi takdirde cikariyor.. doktora gitmek anlamsız oldu ilaç icmedigi surece ...
ayyy bi düşünün dedin de düşünmeyeyim ben mirjam
yani efserim başlangıca göre menülerini düşün bir , burda menü yazmaya başlamam değil ama seninle geçen haftalarda başladığımız takip.
çok azalttın .
kaçamağı yok ettin .
şu menü de olmasa olurlar şu olsa daha iyi olurlar var tabii ama daha çok yeni .. böyle de gidiyorsa sıkmanın manası yok.
yarım kilo da 500 gr. :)) gr mı gr işteolur olur güzeldi cidden menülerin ... ara ara kaçamak kurabiye vardı ama senin metan hallediyor .
sabaha 400-600 arası bahsimama bu saatten sonra yemezsen
patates kızartması dışında çoklık bir şey yok . ebet kerp tartı öncesi hiç hoş değil ama şöyle de bir durum var ... liste sorumluluğun yok ... yani cuma da kilo senin cumartesi de ..
menü ala da şekerimmm bi deneyecek perşembe akşamını mı buldunoldu da şişirdi
Çok zordur o yaaa...ben tatlı falan yapmam hiç.hatta makarna pilavi da minimuma indirdim
#direnkelebekolacam bende az açım ama direniyorum şuan
Sabah yulaf ezmesi+yoğurt+çilekli kahvaltımı yapsam acaba diyorum
Dün beslenme listesinde kek vardı bugün börek akşama fırın da yemek.Önce sağlık bir sağlıkçı için deli cesareti
Anam pişti olduk kek fırında patates bizimkisi bagetli
Sarayca canım bende düzgün diyetin hayalindeyim ya...kaç zamandır yapamıyorum düzgün kurallı.ama çok şükür bugün iyi geçti.super hiss ediyorum başım ağrımasaydı keşke...
Önümüzdeki hafta senle morti olalım mı canım?
Kaptanim kizim cok hastaydi gece hic uyumadik... sabah dr goturduk endise edecek bi durum yok dedi ama öksürük basladi icim gidiyor o oksurdukce..ilac yazdi ama benim kizim pek fena ilaci daha icer icmez kusuyor bilerek yapiyor.. zaten ilaci icirmek icin on takla atiyoruz..bi surup iciyor hoop kandirip avmye gidiyoruz... aksi takdirde cikariyor.. doktora gitmek anlamsız oldu ilaç icmedigi surece ...
Kusmasi beni cook sinirlendiriyor ve uzuyor... kusma bilerek hastaliktan degil ilac kokusundan tripten yaniii))
Eger düzelmezse artik mecbur serum aldiracam doktor gerek yok dedi ama ilac içmiyor ki ne yapacagimi sasirdim.... iki kasik bisey yiyor ardindan ilac icince hoop geri çıkıyor yüzü küçüldu yavrumun...((
Sağolasın kelebegim zor bi cocuk cok nazli artik sinirlerim zipliyor oyle ilacsiz gecmesini bekliyoruz.. tamam cok ilac kullanmayi bende sevmem ama gerekince ne yapacagiz bilmiyorum.....
Sagol canim ...Tamam canım olalım çok iyi olur . ama bu hafta kaçamak yapmadan devam edelim sonra pazartesiden başlıyoruz strese.
Geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?