Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum 04.05.2017 perşembe
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
7 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 tavuk doner
1 ayran
2 dlm ekmek

Akşam
1 kepce corba
1 kepce tavuk yemegi
Salataa

4 lt su 1 kayisi çayı 80 dakika yürüyüş

Hayirli aksamlar kizlar

ay haberde gördüm ...evde dr olmayan birine dudak dolgusu yaptırmış hemşerinin biri .. çok fena olmuş

Önce sağlık bir sağlıkçı için deli cesareti

Evde kekler börekler fırında patatesler kofteler.
Eşime dedim lütfen beni mutfağa sokma .hersey hazır zaten yedir bebeleri.

Anam pişti olduk kek fırında patates bizimkisi bagetli

saydin78
ada81

uyanamadınız mı daha huuuuuu ? erkencilerdensiniz siz normalde .
Kaptanim kizim cok hastaydi gece hic uyumadik... sabah dr goturduk endise edecek bi durum yok dedi ama öksürük basladi icim gidiyor o oksurdukce..ilac yazdi ama benim kizim pek fena ilaci daha icer icmez kusuyor bilerek yapiyor.. zaten ilaci icirmek icin on takla atiyoruz..bi surup iciyor hoop kandirip avmye gidiyoruz... aksi takdirde cikariyor.. doktora gitmek anlamsız oldu ilaç icmedigi surece ...

Kusmasi beni cook sinirlendiriyor ve uzuyor... kusma bilerek hastaliktan degil ilac kokusundan tripten yaniii))

Eger düzelmezse artik mecbur serum aldiracam doktor gerek yok dedi ama ilac içmiyor ki ne yapacagimi sasirdim.... iki kasik bisey yiyor ardindan ilac icince hoop geri çıkıyor yüzü küçüldu yavrumun...((

Kaptanım haftaiçi spora gittiğimde ertesi gün daha fazla eksi çıkıyorum bu yüzden

Bugün De kardeşime iş teklif ettiler ordan aletli pilates dersi verecek bugün De yılların pasını atayım diye çalışacakmış biraz reformerda bende dedim ki bedenimi dilediğin gibi kullanabilirsin :)

Çok zordur o yaaa...ben tatlı falan yapmam hiç.hatta makarna pilavi da minimuma indirdim

#diren kelebekolacam bende az açım ama direniyorum şuan

Sabah yulaf ezmesi+yoğurt+çilekli kahvaltımı yapsam acaba diyorum

Önce sağlık bir sağlıkçı için deli cesareti

Anam pişti olduk kek fırında patates bizimkisi bagetli
Dün beslenme listesinde kek vardı bugün börek akşama fırın da yemek.
Eşim gelmiş diyor ki surdan 2 köfte ye de kendine gel.
Bizim anaokulu yiycek vermiyor liste veriyor bende memnun oluyorum çünkü onlar benim gibi dikkat etmiyor yağına ununa vs .

Tamam canım olalım çok iyi olur . ama bu hafta kaçamak yapmadan devam edelim sonra pazartesiden başlıyoruz strese.

Geçmiş olsun canim

aeben im geçmiş olsun canım kaçırmışım ben

Tüm hasta olan arkadaşlar hepinize geçmişler olsun pek geçmişe bakamadım bu gün

Yarın kilom sabitlenecek mi merak ediyorum. Öğlen de ayranasi olsaydı daha ümitli olurdum ama olmadı

saydin78 D Dilekiyi kızlar biberiye iyi geliyor.tavsiye ederim.
ada81 çok geçmiş olsun.aliskanlik yapmış senin ki ilaç kusmayi.cokta küçük değil ama elinde değil ozaman.
Sağolasın kelebegim zor bi cocuk cok nazli artik sinirlerim zipliyor oyle ilacsiz gecmesini bekliyoruz.. tamam cok ilac kullanmayi bende sevmem ama gerekince ne yapacagiz bilmiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…