hesapladım bende gitmez gibi
bayrada giriyor araya tamam 5 gitsin hatta 5,5 düz 60 anlaştım
bende 59 dedim ... dedim bi kere dönüş yok
tüp mide ameliyatı olmuş ...
Ama iyi vermiş tabii ..
Organik veriş olmasa da:))))
Ya sen heeep ver ... 300 ver 500 ver ama heeep ver ..pes etme ...no börek
inşallah canımmm tam gaz devam edecem... Canım seni tebrik ediyorummm if sana yaradııı maşallahhh diyelimmmada81 cnm çoka rtıda dgeilisn
bir haftada toparlasın benceee senn
biz rakip değiliz ki bize rakiplik yaramıyor ortilik yarar diye demiştim tamam ayrılalımada81 kaptan ayrılın diyo.
Aynen canım bende bu hafta sıkı tutmayı planlıyorumKesinlikle bitanem.bu haftanın da yerine vericem inşallah...
Gerçekten kilo yaşlandırıyor insanıkızlar bunu yeni gördüm ben 44 yaşındaymış ne kadar yaşlandı diyordum kadın çılgın bediş zamanlarına geri dönmüş maşallah
Bilmem kaç yıllar sonra ucundan kıyısından 59 u görünce ben
Kilo bildirimi
Geçen hafta:60.2
Bu hafta:59.7
kolay gelsin canımmmm bende o iş bittii çok şükür şimdi yayılıp oturma sırası bendeHiç işim gücüm yok gibiyim uzattım bacaklarımı çayımı içiyorum balkondamutfak dolapları silinecek, bahar temizliği yapmak lazım oturuyorum ben bir güzel günlerdir. Camlara perdelere el atamıyorum, dış cephe yapanların işi bitmedi daha. İçeriye de boya badana yapmaya niyetlendik 10 gün sonra. Artık o da geçsin ramazan temizliği olacak
bende bi ziftin peki alabilirim hatta ikisi bi rada olabilir zıkkımın köküü iyi gider ikisiBen ödül felan yapmayacağım ne ödülüyse zıkkımın kökü ziftin peki pek iştahımı acmadı
200 Gr anca ziftin peki iyi gider
Kızlar tamam Perşembe'ler de puanlansın zaten herkes yapıyo yapıncada pointlememek olmuyo metasını bilen şişmeyen ağır olmamak kaydıyla yapsın bende perşembeleri yürüyüş günü ilan ederim kendimetamam canım not alıyorum fikirleri ..çoğunluğa bakalım .. ahu kadar takip etmesem de baktığım da listede olup perşembe spor yapan en azından yürüyüş yapan çok isim olduğunu gördüm çünkü .
10 yaş geridesin ( olumlu geri) benden şekerim ... ne yapsam onu geçemem bi de böyle düşün
Ziftin pekibende bi ziftin peki alabilirim hatta ikisi bi rada olabilir zıkkımın köküü iyi gider ikisi)))
kilo nasıl değiştiriyor insanı bunun için göndermiştim :) azimle s.... 7. takım bizler ameliyatsız üstesinden geleceğiz bu işin
Aynen canım bende bu hafta sıkı tutmayı planlıyorum
Gerçekten kilo yaşlandırıyor insanı
Tebrikler canım çok çok iyi artık 50ler sana göz kırptı hoşgeldin dedi gel
Ausencia kaptanım Çarşamba senle konuşurken 76.7 dim cuma 75.3 ama niyeyse cumaya gider modu vardı hep.ne oluyorsa cuma oluyo okuyup üflüyon mu yatmadan napıyon
Ayyy banunun alıntıdan gördüm .... kaynayacaktı arada
süpersin lunyaaaam
ne de yakışmıştır fıstığıma 59 lar
helal be sana
Deme 40 diye üzülür
kilo nasıl değiştiriyor insanı bunun için göndermiştim :) azimle s.... 7. takım bizler ameliyatsız üstesinden geleceğiz bu işin
53.4nehir ay ben sabah anlamadım kilonu sonra yazacaksın derken ilerleyen saatlerde sandım ...
yaz bakem günahın ne kadar ?
Listeleri yazıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?