Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tüp mide ameliyatı olmuş ...
Ama iyi vermiş tabii ..
Organik veriş olmasa da:))))

Ya sen heeep ver ... 300 ver 500 ver ama heeep ver ..pes etme ...no börek

kilo nasıl değiştiriyor insanı bunun için göndermiştim :) azimle s.... 7. takım bizler ameliyatsız üstesinden geleceğiz bu işin

Kesinlikle bitanem.bu haftanın da yerine vericem inşallah...
Aynen canım bende bu hafta sıkı tutmayı planlıyorum
kızlar bunu yeni gördüm ben 44 yaşındaymış ne kadar yaşlandı diyordum kadın çılgın bediş zamanlarına geri dönmüş maşallah

Gerçekten kilo yaşlandırıyor insanı
Bilmem kaç yıllar sonra ucundan kıyısından 59 u görünce ben

Kilo bildirimi
Geçen hafta:60.2
Bu hafta:59.7

Tebrikler canım çok çok iyi artık 50ler sana göz kırptı hoşgeldin dedi gel

kolay gelsin canımmmm bende o iş bittii çok şükür şimdi yayılıp oturma sırası bende )) darısı size

Kızlar tamam Perşembe'ler de puanlansın zaten herkes yapıyo yapıncada pointlememek olmuyo metasını bilen şişmeyen ağır olmamak kaydıyla yapsın bende perşembeleri yürüyüş günü ilan ederim kendime

kilo nasıl değiştiriyor insanı bunun için göndermiştim :) azimle s.... 7. takım bizler ameliyatsız üstesinden geleceğiz bu işin

Ya o noktalı veciz söz var ya ... aklımda yazmak istediğim diyet kitabının olası adı biliyor musun

tabii azimlE değil ... Azimli sıçan ... hani hayvan olan canım

Aynen canım bende bu hafta sıkı tutmayı planlıyorum

Gerçekten kilo yaşlandırıyor insanı

Tebrikler canım çok çok iyi artık 50ler sana göz kırptı hoşgeldin dedi gel

nehir ay ben sabah anlamadım kilonu sonra yazacaksın derken ilerleyen saatlerde sandım ...
yaz bakem günahın ne kadar ?
Listeleri yazıyorum .

Ausencia kaptanım Çarşamba senle konuşurken 76.7 dim cuma 75.3 ama niyeyse cumaya gider modu vardı hep.ne oluyorsa cuma oluyo okuyup üflüyon mu yatmadan napıyon

Canım aman sakın ... cumaya kadar nasıl olsa giderin bu hafta ki en güzel gitmediği örneği aynura ..ki onun meta çok hızlı .
O yüzden eşeği sağlam kazığa bağlayın ..cumadan salıya eksileri zaten görün ... artık cumaya ya 500 e razı olun ya şov yapın o size kalmış ... ama hafta sonu çok önemli hep yazıyorum .

Ausencia kaptanım bence perşembe sporları puanlı olsun ben günlük takip ediyorum kim ne kadar spor yapmışsssa onu geçecem diye çırpınıyorum.. tabii sonra belimi ayağımı ağrıtıyorum o ayrı mesele ))

mesala kelebekolacam kışşın güzel spor yapıyordu onu geçecem diye bende basıyordum sporaaa hahahah )))

3 gündür duvar ve hali silmekten kol kasi yaptim...ve daha 2 odanin duvarlari silinecek. Bu yil hergun 1 oda temizlemeye karar verdim eskiden hepsini 1 gunde bitirecegim diye canim cikiyordu. Bugun disimdeki dikisler alinacak birde ve hala agrim gecmedi.

Ayyy banunun alıntıdan gördüm .... kaynayacaktı arada

süpersin lunyaaaam

ne de yakışmıştır fıstığıma 59 lar

helal be sana

ayy dur bakayım giden kilolara ....ne ilk 10 u bence ilk 3 kesin .. _AYNURA_ mı 40. aynura mı
Deme 40 diye üzülür _AYNURA_ mm , onun suçu değil ki

% 38.57 ile 1. hesapladım ben seni N Nana m

bahar düzeltme yapınca bakarız tatlım

Ausencia ablam benden önce düzeltmiş "azimli fare" o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…