Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

s.a kizlar gunaydin nasilsiniz balkli kurabiyeler size bomba gibi bir haber azeriyi kandirdim bugun gelecek vede diyete devam diyorhaberiniz olsun

günaydınnnnnnnnn

gunaydınn canlarımmmm

herkese dilden degil yurekten gelen bir gunaaydiiiiiin

s.a kizlar gunaydin nasilsiniz balkli kurabiyeler size bomba gibi bir haber azeriyi kandirdim bugun gelecek vede diyete devam diyorhaberiniz olsun

ayy cok sevındımmm azerının gerı gelmesıneee afferın sana ganfeddcım valla super habaer bu :81::81::81: canlarım yarın arazım var oyuzden bugun cok cok yogunumm yıne ara ara gelmeye calısırım yanınıza ama gelemezsem haberınız olsun bır tomar işim var yanı

aaaaa meyvem sende hic bisey bilmiyon ha amma cahal kalmissin bir koca alana bir kaynana bedava

ayy buna cevap vermezsem catlarımmm
evet malesefff sırketlerın yıllardır suregelen boyle bır kampanyası var meyvemm hemde kredı kartına ıstedıgın kadar taksıtlee
yada bız suna ahiret vadelıde dıyebılırızz

günaydın kızlarr.. gördüğüm kadarıyla muhabbet güzel gidiyor.. biz güne pek iyi başlamadık ama 5.30 gibi oğlum ağlayarak uyandı, o saatten sonra susmadan ağladı ve de sürekli istifra etti.. en sonunda dayanamayıp 8de acile gittik çünkü kendi doktoru 10 gibi gelecekti.. salgın varmış, viral enfeksiyon ama ishale çevirebilir dedi doktor.. istifrayı önlesin diye iğne yaptılar biraz sakinleşti.. şimdi uyuyor, uyanınca karnını doyurucam bakalım tekrar çıkaracak mı yediklerin?? sizden bugün için izin istiyorum, hazır uyuyorken yazayım dedim.. düzelirse akşam girip aranıza katılmaya çalışırım..

allah seni ne etzmesin minnos oyle cok guldumki bebegim uykudan uyandi ahiret vadeli ha

gunaydin canim .gecmisolsun cocuk hasta olunca annne daha beter yipratir kendini iyi bilirim insallah duzelir aksama sende gelirsin aramiza. simdi sende uykusuzsun iyisimi sende az git dinlen oglun uyuyorken yoksa sarhos gib dolasirsin ortada

çok geçmiş olsun canım çabucak düzelir inşallah

helal valla kiz supersin devam bu haftada sizin sayenizde birinci olacagiz benden bu hafta umut yok verebilecegimi sanmiyorum cunku gecen hafta verdim bu hafta tasarrufta vucudum

farngıcımm cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bırann evvel duzelırr bebısın
allah seni ne etzmesin minnos oyle cok guldumki bebegim uykudan uyandi ahiret vadeli ha

yalanmı soyledık canımm

ben geldim canlarım

frangicim gecmiş olsun canım ...

kızlar gecen haftanın hiç bi sayımını yapmamıstım ancak bitti bide bakıma giden cihaz geldi diğer cihazın kontrollerini yaptı gelen tekniker vs vs cok uğrastım bu sabah kafam şişti

Iremcim çok geçmiş olsun canım kıyamam egeciğe. Biz öyle bişeyler atlatmıştık malum salgınmış bahar aylarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…