ganfed fac... de sana istek gönderdim
heee baktım kabul etmişsin mucccuuukks
ailesinden hiç hoşlanmıyorum yaaa
hafta sonu midem cok rasırı ondan oldu bu atak dpğacım sakinlesmesi lazım mideminn :26:
günaydınnnnnnnnn
günaydın şekerlerimm
nasılsınız bakalım meyveniz bu gün lapa yapıyor vücudum odun gibi oldu öyle şişim ki yüzüklerim zor oluyor elime.. :26:
bu hafta cok güzel bi hafta canlarımmm hadi toplanın bakalımmm
kimler neler basarıcak bu hafta acabaaaaa
minnosum bende salı aksamı annemlere gidiyorumönümüzdeki 1 ay sürekli annemlere gidicem her hafta sonu belki yıllık izin alır giderim şuanda planlar tam oturmadı durum karısık..reflüden dolayı midemin rahatlaması gerekiyor canım ağır seyler yiyemem protein cok ağır geliyor benim mideme ondan 5 g 5 i yapayımda biraza rahatlarım midem boş olacağından sonrasındada proteine ağırlık veririm annemlerde falan...
GünnnnnaaaaayyyydddııınnnnHanımlar hadi toplanın amaaaaaa,2 gündür özledim muhabbetlerinizi Şu an okuldayım,ilk dersim boştu size bir GÜNAYDIN diyim dedim.Haftasonları diyetler için bıçak sırtı ama,bugünden itibaren toparlanıyoruz demi Gitsin kilolaaarrrr
gunaydınn canlarımmmm
s.a kizlar gunaydin nasilsiniz balkli kurabiyeler size bomba gibi bir haber azeriyi kandirdim bugun gelecek vede diyete devam diyorhaberiniz olsun
aaaaa meyvem sende hic bisey bilmiyon ha amma cahal kalmissinbir koca alana bir kaynana bedava
ayy buna cevap vermezsem catlarımmm
evet malesefff sırketlerın yıllardır suregelen boyle bır kampanyası var meyvemm hemde kredı kartına ıstedıgın kadar taksıtlee
yada bız suna ahiret vadelıde dıyebılırızz
günaydın kızlarr.. gördüğüm kadarıyla muhabbet güzel gidiyor.. biz güne pek iyi başlamadık ama 5.30 gibi oğlum ağlayarak uyandı, o saatten sonra susmadan ağladı ve de sürekli istifra etti.. en sonunda dayanamayıp 8de acile gittik çünkü kendi doktoru 10 gibi gelecekti.. salgın varmış, viral enfeksiyon ama ishale çevirebilir dedi doktor.. istifrayı önlesin diye iğne yaptılar biraz sakinleşti.. şimdi uyuyor, uyanınca karnını doyurucam bakalım tekrar çıkaracak mı yediklerin?? sizden bugün için izin istiyorum, hazır uyuyorken yazayım dedim.. düzelirse akşam girip aranıza katılmaya çalışırım..
günaydın kızlarr.. gördüğüm kadarıyla muhabbet güzel gidiyor.. biz güne pek iyi başlamadık ama 5.30 gibi oğlum ağlayarak uyandı, o saatten sonra susmadan ağladı ve de sürekli istifra etti.. en sonunda dayanamayıp 8de acile gittik çünkü kendi doktoru 10 gibi gelecekti.. salgın varmış, viral enfeksiyon ama ishale çevirebilir dedi doktor.. istifrayı önlesin diye iğne yaptılar biraz sakinleşti.. şimdi uyuyor, uyanınca karnını doyurucam bakalım tekrar çıkaracak mı yediklerin?? sizden bugün için izin istiyorum, hazır uyuyorken yazayım dedim.. düzelirse akşam girip aranıza katılmaya çalışırım..
İyi akşamlarrrrr kızlarrrrStada gittim,tam ilk turu attım gök delinmiş gibi yağmur yağmaya başladı.Hiiiiççç istifimi bozmadım,geçirdim eşofmanın kapşonunu başına,5 km yürüyüşümü yaptım,ohhhh Şimdi bi bulaşık yıkayım,kendime çay demleyim,gelirim
farngıcımm cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bırann evvel duzelırr bebısıngünaydın kızlarr.. gördüğüm kadarıyla muhabbet güzel gidiyor.. biz güne pek iyi başlamadık ama 5.30 gibi oğlum ağlayarak uyandı, o saatten sonra susmadan ağladı ve de sürekli istifra etti.. en sonunda dayanamayıp 8de acile gittik çünkü kendi doktoru 10 gibi gelecekti.. salgın varmış, viral enfeksiyon ama ishale çevirebilir dedi doktor.. istifrayı önlesin diye iğne yaptılar biraz sakinleşti.. şimdi uyuyor, uyanınca karnını doyurucam bakalım tekrar çıkaracak mı yediklerin?? sizden bugün için izin istiyorum, hazır uyuyorken yazayım dedim.. düzelirse akşam girip aranıza katılmaya çalışırım..
allah seni ne etzmesin minnos oyle cok guldumki bebegim uykudan uyandiahiret vadeli ha
farngıcımm cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bırann evvel duzelırr bebısın
yalanmı soyledık canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?