geçmiş olsun canım... kolay gelsin bu arada bilirim zor şu bahar temizliği ... bide ekimde kış temizliği başlıyor amannnn yaaa bitmiyor3 gündür duvar ve hali silmekten kol kasi yaptim...ve daha 2 odanin duvarlari silinecek. Bu yil hergun 1 oda temizlemeye karar verdim eskiden hepsini 1 gunde bitirecegim diye canim cikiyordu. Bugun disimdeki dikisler alinacak birde ve hala agrim gecmedi.
3 gündür duvar ve hali silmekten kol kasi yaptim...ve daha 2 odanin duvarlari silinecek. Bu yil hergun 1 oda temizlemeye karar verdim eskiden hepsini 1 gunde bitirecegim diye canim cikiyordu. Bugun disimdeki dikisler alinacak birde ve hala agrim gecmedi.
Betülcüm ... tamamdır ... sen cuma kilo bildirimi yap ama ... bak sabahın kötründe yazarım sana betül tartıl diyeeeeeeeeeeeee
sonra önümüzü arkamızı görelim ki ona göre seni inceltelim
minnakımmm gripmisin çoook geçmiş olsunnnnkolay gelsin dayy
1 haftadır bendede yaz temizliği var,sil,süpür,yıka,dök,topla,katla,hurçla,at,sök tak,sonra al baştanson 2 günlük işim kaldı bugün perte çıktım ama azimliyim yapıcam,yenilmiycem o gribe
wawwww @Lunya canım tebriklerrrrr alkışlar ıslıklarrr ponponlarrrrhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-12
Top listesinde tüm takımlar arasında sevgili @Lunya nın 1.liği ilan edildi arkadaşlar
son listedeki hata düzeltildi .
betüşşşş kopamıyoruz canım kürkçüüü tükanııı misali burasııı hahahahaYazmam mi gülüm.. Ancak şimdi fırsat buldum siteye girmeye..
Geçen hafta: 74.2
Bu hafta: 75.1
Fark: + 900
Ama dün başladım düzenli beslenmeye, hemen yazıyorum menülerimi de, pazartesiyi beklemiyorum yaniEnerji ve umutla dolu yeniden raya girdim inşallah. Bir hafta serbest bıraktım kendimi, iyi de geldi inşallah, çünkü hemen şiştim ve kendimden memnun olmadığımı hissettim. Hesap tutmak istiyorum, hesap vermek istiyorum yeniden
Ausencia kaptanım bence perşembe sporları puanlı olsun ben günlük takip ediyorum kim ne kadar spor yapmışsssa onu geçecem diye çırpınıyorum.. tabii sonra belimi ayağımı ağrıtıyorum o ayrı mesele ))
mesalakelebekolacam kışşın güzel spor yapıyordu onu geçecem diye bende basıyordum sporaaa hahahah )))
3 gündür duvar ve hali silmekten kol kasi yaptim...ve daha 2 odanin duvarlari silinecek. Bu yil hergun 1 oda temizlemeye karar verdim eskiden hepsini 1 gunde bitirecegim diye canim cikiyordu. Bugun disimdeki dikisler alinacak birde ve hala agrim gecmedi.
53.4Regliden yazasım bile gelmedi
Yazmam mi gülüm.. Ancak şimdi fırsat buldum siteye girmeye..
Geçen hafta: 74.2
Bu hafta: 75.1
Fark: + 900
Ama dün başladım düzenli beslenmeye, hemen yazıyorum menülerimi de, pazartesiyi beklemiyorum yaniEnerji ve umutla dolu yeniden raya girdim inşallah. Bir hafta serbest bıraktım kendimi, iyi de geldi inşallah, çünkü hemen şiştim ve kendimden memnun olmadığımı hissettim. Hesap tutmak istiyorum, hesap vermek istiyorum yeniden
evet ada grip oldumminnakımmm gripmisin çoook geçmiş olsunnnn
Alalaaa niyeymiş bacınınla senin toplamını bilem yedim lennnaeben mortim sakın kupa kaldırma sakın ( her ne kadar sonuna kadar haketsende)
Haftaya devam ediyoruz haftaya da birinci gelirsen kupa senin ben birinci gelirsem 3. Haftaya bakarız tamam mı
Anammkis temizligi daha zor 2 ay once halilari yikattim diye siliyorum kis temizliginde kendim yikarim cok seviyorum suyla is yapmayiigeçmiş olsun canım... kolay gelsin bu arada bilirim zor şu bahar temizliği ... bide ekimde kış temizliği başlıyor amannnn yaaa bitmiyor))
wawww restine rest diyeyim o zaman.... bu arada ikimizinde beli sıkıntılı unutmayalım da hahahah
Tamamdır şu an perşembe puan olmasın diyen çıkmadı ...
Yalnız bu hafta sporda benden kork ada
Dişin için geçmişler ola ... işler için kolay gele day cim ..
Bu akşam itibarı ile geliyor mu menüler ? pzt yi bekliyor muyuz ? 2 gün 2 gündür diye kaptan hesabı benimk de işte :))))
Yaz yaz .... haftaya misss gibi 52.7 ...gör bak ...
yani bakar mısın ne kadar nankör kilo işi ? gr gr ver ... iki ye hoop 1 kilo .. önü kesilmez bunun zaten ..
o yüzden devam ...
artık 300 e 500 e de bakmayacağım kendi adıma ...
İstikrarlı ol yeter .
Mesela bence haftaya 74.5 gör yeter .
Hadi bakalım vira bismillah
iyi geliyor canım gerçekten çok iyi geliyor.. Düşünsene kendimi en mutlu hissettiğim duruma burası vesile olmuş, nasıl kalmasın aklımızdabetüşşşş kopamıyoruz canım kürkçüüü tükanııı misali burasııı hahahaha
Grip mi oldun cok gecmis olsun..kolay gelsin dayy
1 haftadır bendede yaz temizliği var,sil,süpür,yıka,dök,topla,katla,hurçla,at,sök tak,sonra al baştanson 2 günlük işim kaldı bugün perte çıktım ama azimliyim yapıcam,yenilmiycem o gribe
Allahım inşallah
Tamamdır şu an perşembe puan olmasın diyen çıkmadı ...
Yalnız bu hafta sporda benden kork ada
Dişin için geçmişler ola ... işler için kolay gele day cim ..
Bu akşam itibarı ile geliyor mu menüler ? pzt yi bekliyor muyuz ? 2 gün 2 gündür diye kaptan hesabı benimk de işte :))))
Yaz yaz .... haftaya misss gibi 52.7 ...gör bak ...
yani bakar mısın ne kadar nankör kilo işi ? gr gr ver ... iki ye hoop 1 kilo .. önü kesilmez bunun zaten ..
o yüzden devam ...
artık 300 e 500 e de bakmayacağım kendi adıma ...
İstikrarlı ol yeter .
Mesela bence haftaya 74.5 gör yeter .
Hadi bakalım vira bismillah
Hay Allah razı olsun , yoklugumu bildiniz iki bacı çamuramı yatıyonuz bakimm Aaaa . O 1,2 nasıl zor gitti gün dü gezmeydi yutkuna yutkuna hııcanım 1.83*1.83 = 3.3489
kilon / 3.3489
kilonu sürekli 3.3489 a bölüp bulacaksın bmi yi ... senden boydan yırrtın ...ben 2.6569 a bölüyorum
aeben i yedirmeyizzz tozunu aldı esti geçti haftaya da var biliyorum ... 3 haftalık ...zaten 3 haftaya mezun olacak aeben ya jübilesini ece üzerinden yapmak istedi
Anaaaaaaaam neyse ki çarşamba gecesi konuştuk yazıştık , 400 gördük şükür .
Ooooo haftaya daktırımla mısındely ile orti olsun onlar bence .. ahuya da bir orti bulduk mu
canım sen diyetine dikkat et ... kantin kaçamaklarından uzak dur .
derslerine yoğunlaş ..sosyal etkinliklerde çok ...
gerisi kolay .
tebrikler artılar gidiyor en azından .
bak bunu hissetmişim en azından ...sizi morti yaparken ...
bana da 130 a geliyor , 120 mt .
Ahuya 250 ye bence
ayyy gözümün önüne geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?