sağol babam
gelem hadi,ne kahvesi yapacan bana
aynen bende yerim çok severim en sevdiğimde ezine ve klasik peynir
Geçmiş olsun evlatttkaçırmışım arada ...
Kız benim her yer yamuk ..neyin restini çekiyorsam
ahanda şu anlık kupan ...
bildirimlerin hepsi tamamsa yarış sonuçlarını açıklayayım şimdilik .
valla helal sana .
bende hep yollarım .. uğraşamam valla . yaz kış toplu .. oturma oda mutfak 3-4 ayda bir gider ..
amaaaan dünya işi biter mi be ada
demek bir daha ki listeye ilk 10 dasın heee
Yavrum orada sadece listedekiler var ... yoksa ooo ooo bizim takımdan geçilmezdi oralar
Geri kalan %50 yi de artık diğer gruplar bölüşsün ahahha
Nescafe içtim ben ama seninle de türk kahvesi içerim baş ağrıma anca
benimdeee begümmm peynir olsun yeter
kahvaltıdaaa
ay ben bidaha ki listeye mezun olayım ama bu gram gramlarla ben ne zaman mezun olacağım yahuuuu
Olur şekerim şeker eklemeyelim sen yetersinnbana nescafe yaparmısın,bugün canım ondan çekti
aynen peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum bile
Olur şekerim şeker eklemeyelim sen yetersinn
Sarayca canım ikimizde bu hafta kötüydük...inşallah önümüzdeki hafta yani bugünden bakalım kim çok verecek...kaçamak yapana ceza demiycem kaçamak yok bitti gitti...
Benim sorunlarımdan biride saat.geç yedimmi amman kilo veremiycem oluyorum ve motivem düşüyor.artıkAusencia kaptanımın geçen söylediyi şey kafama dank etti.bazen geç yesek de yasak yemediyimiz sürece sorun yok...
Kaptanım zaten ben seninle konuştum...artık herşey yolunda olacak don't worry...
Bugun kendime minik şeker hastaları için olan şekersiz tatlı gibi şeylerden aldım.yanımda götürücem heryere...çayla içmek için...
biz rakip değiliz ki bize rakiplik yaramıyor ortilik yarar diye demiştim tamam ayrılalım))
banaSarayca rakip olarak iyi yaramıştı acep yine rakip mi olsak sarayca hııı nedersin ??
masum sen yezınca bakıyorum, hatırlatman iyi oluyor, bizde tepsi köfte pirinç yoğurt varmış, köfte yoğurt yerim evden salatalık getiririm, domates getirmeyeyim malum kilosu 10 tlpazartesi bezelye, pilav,yogurt var mış
masum sen yezınca bakıyorum, hatırlatman iyi oluyor, bizde tepsi köfte pirinç yoğurt varmış, köfte yoğurt yerim evden salatalık getiririm, domates getirmeyeyim malum kilosu 10 tl
haftaya hedefim 60 kg. ucundan da olsa görmek
Harika canım bende erken yeme kuralını uygulamaya başladım akşam çok abartı yemediğin sürece saat 7den sonra mesela ağzıma bir şey koymazsam sabaha - ler gülümsüyor banaEvet hanımlar sizlerede faydalı olacagını düşündüğüm tecrubelerimi yazayım yanı sır mır yok , tek şunu yaptımda diyemem
2 haftadır denediğim yöntem: bu hafta son üç gün malesef uyamadım uyamadıgımda artılarım oldu onuda dün lapa yogurt ikilisiyle gönderdim.
Yöntemine. Verdiğim ad: ÇOK YE , AÇ KAL ...
Sabah çok , öğlen dengeli , akşam ara gibi ...
1- monti tarzı beslenme ( gilisenik endeks yani )
2- 4-5 en geç 6 dan sonra bişi yememe .
3- öğünlerde özellikle sabah kahvaltıdında bol yeme (ekmekli )
4- kahvaltı sonrasında 5-6 saat bişi yemiyorum ..
Evet ana hatları bunlar
Sabah ekmekle relax bir kahvaltıki bence bu rahatlık diyet piskolojisinden çıkarıyor beni. Sonra bol yendiği için açlık olmuyor . Öğleyide 2 gibi yiyorum ; ana yemek ,salata yogurt üçlüsü ve tam bir monti menüsüyle kapatıyorum .
Son öğünde ara öğün oluyor , genelde az protein ...
Egerki ogun dışarda misafirlikte yiyeceksem akşamki arayı öğleye alıyorum . Ana ögünü 4-5 'e bırakıyorum ..
Bu kadar . Özellikle evde olanlara tavsiye ederim ne kaybedersiniz
Ha bu yönteme if demek haksızlık olur , çünki banuş 2 hafta önce takıma if in ayrıntılarını yazmıştı bende o günlerde niyetliydim , denedim .. Sahur yapmadan tam 26 saat aç kaldım iftardada abartmadım ama verdiğim 100 gr sanırım . Yani gün boyu uzun açlık akşam yemek bana kilo aldırır ..
Bugunki menümüde yazayım aşagıya çünki tam uyguladım bugun ...
Sabah : 8,5
2dl ekmek . Omlet . Peynir . Domates . Salatalık . Yeşillik .az z. Yag .
Öğlen : 14:00
1 tb yeşil fasulye .
1 büyük kase çoban salata
1 kase agın .
Muhtemelen
5-6 gibi pro ku bir ara yaparım agın 1 kase mesela ..
Su 2,5 olur
Spor 45 + 45 dk tempolu yürüyüş
45 dk pilates ..
Benim hedefimde bu olsun banum
benim hedefimde 64,9
Allah yardımcın.olsun cokkkkk zor disSaat 2 Dr randevum var dişçi dişinle işimiz çok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?