Benim hedefimde bu olsun banum.
NanişimBilmem kaç yıllar sonra ucundan kıyısından 59 u görünce ben
Kilo bildirimi
Geçen hafta:60.2
Bu hafta:59.7
İkimizde ulaşalım inşallah banuşum
ay hadi bakalım kim ulaşacakkk
Evet hanımlar sizlerede faydalı olacagını düşündüğüm tecrubelerimi yazayım yanı sır mır yok , tek şunu yaptımda diyemem
2 haftadır denediğim yöntem: bu hafta son üç gün malesef uyamadım uyamadıgımda artılarım oldu onuda dün lapa yogurt ikilisiyle gönderdim.
Yöntemine. Verdiğim ad: ÇOK YE , AÇ KAL ...
Sabah çok , öğlen dengeli , akşam ara gibi ...
1- monti tarzı beslenme ( glisemik endeks yani )
2- 4-5 en geç 6 dan sonra bişi yememe .
3- öğünlerde özellikle sabah kahvaltıdında bol yeme (ekmekli )
4- kahvaltı sonrasında 5-6 saat bişi yemiyorum ..
Evet ana hatları bunlar
Sabah ekmekle relax bir kahvaltıki bence bu rahatlık diyet piskolojisinden çıkarıyor beni. Sonra bol yendiği için açlık olmuyor . Öğleyide 2 gibi yiyorum ; ana yemek ,salata yogurt üçlüsü ve tam bir monti menüsüyle kapatıyorum .
Son öğünde ara öğün oluyor , genelde az protein ...
Egerki ogun dışarda misafirlikte yiyeceksem akşamki arayı öğleye alıyorum . Ana ögünü 4-5 'e bırakıyorum ..
Bu kadar . Özellikle evde olanlara tavsiye ederim ne kaybedersiniz
Ha bu yönteme if demek haksızlık olur , çünki banuş 2 hafta önce takıma if in ayrıntılarını yazmıştı bende o günlerde niyetliydim , denedim .. Sahur yapmadan tam 26 saat aç kaldım iftardada abartmadım ama verdiğim 100 gr sanırım . Yani gün boyu uzun açlık akşam yemek bana kilo aldırır ..
Bugunki menümüde yazayım aşagıya çünki tam uyguladım bugun ...
Sabah : 8,5
2dl ekmek . Omlet . Peynir . Domates . Salatalık . Yeşillik .az z. Yag .
Öğlen : 14:00
1 tb yeşil fasulye .
1 büyük kase çoban salata
1 kase agın .
Muhtemelen
5-6 gibi pro ku bir ara yaparım agın 1 kase mesela ..
Su 2,5 olur
Spor 45 + 45 dk tempolu yürüyüş
45 dk pilates ..
inşallah ulaşırız hedefimize canımbenim hedefimde 64,9
senin iyiymiş valla bende evden bişiyler getirmem lazım
eevet ya domates ne kadar pahalı
İşte o fark daha çok verdiriyor saraycam . Akşam tekrar öyle yesem gitmez çünki beslenmenin amacı sabah ve öğlen çok yiyip akşam buna slışan bünyeyi aç bırakmak . Kilit nokta bu !!canım ağın istedi aebenim, bende hemen hemen aynı besleniyorum, bence çok güzzel bir yöntem, ama akşama yine yemek+salata+yoğurt oluyor benim menüm
akşamı sadece yoğurt ile geçirince zor olmaz mı acaba, ama aklımda olsun, kilo durunca denerim,İşte o fark daha çok verdiriyor saraycam . Akşam tekrar öyle yesem gitmez çünki beslenmenin amacı sabah ve öğlen çok yiyip akşam buna slışan bünyeyi aç bırakmak . Kilit nokta bu !!
Egetki sabah ve öğle az yesem akşamda yemesem kilo gitmez !!!
İşte ondan diyorumya yönteme: ÇOK YE , AÇ KAL !
ay canım çok teşekkür ederim, kv memlekete gidince bulur yapar bana, kendisi de çok seviyor zaten.Saraycam agınıda küçük pet şişelere koydum attım buzluga canım istedikçe çıkarıp ceviriyorum . Çocuklar yemezler zaten .. Ah gönderilecek bişi olsa.
İkimizde ulaşalım inşallah banuşum
canım öyle düşünme, belki şimdiye kadar az vermenin nedeni, direnç kilolardı, bundan sonra daha iyi gidecek bence, sende öyle düşünay benim için ütopik bir rakamda o yüzden abla
3 hafta üst üste bakalım vrebilecekmiyim kilo
Yok canım bana sütle karıştırıp yolluyorlar 5 kilo bende küçük 500 gr lık petlere koyup dondurucuya atıyorum . Canım isteyince çıkarıp pişiyorum tazeceaeben ağını mı buzluğa koyuyorsun, sonra süte katıp pişiriyorsun öyle mi, bizde öyle yapalım
teşekkürler canım bizde öyle yapalımYok canım bana sütle karıştırıp yolluyorlar 5 kilo bende küçük 500 gr lık petlere koyup dondurucuya atıyorum . Canım isteyince çıkarıp pişiyorum tazece
Fazla şekerli bile gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?