Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzeller .. şimdi gelelim bu haftaki kapışmalarda kim ne yapmış kısmına

28 Nisan / 05 Mayıs Yarışları

66.6 dan kim daha fazla inecek ? İF ler savaşıyor

_AYNURA_ & Nare83

Kazanan Nare83

kelebekolacam & ecemavi & aeben

Kazanan aeben

60 lara veda ya kim daha çok yaklaşacak ? yüzdeler çarpışıyor

Sarayca & saydin78 & @Lunya & @MorVampirella

@MorVampirella bildirim bekleniyor ... (şu an 1. saydın)

Sen mi yaman ben mi yaman yarışı ? iradeler karşılaşıyor

DelyDoly & Ahu060812 & D Dilekiyi & kuzularinannesi

Kazanan D Dilekiyi

Burası kaynar burası coşar yarışı ? bu haftanın 1.sine karşı bu haftanın gr.cısı kapışıyor

mimu88 & @Sherrysherrylady

Kazanan kıl payı mimu88

Az gireriz , fazla gaza getiremeyiz ama finalde ipi göğüsleriz diyenler ? menü yazma başıcılar karşılaşıyor

@Dersaadet_ & A arselka & mirjam

Bildirimler bekleniyor ...

Bende sabitim kaptanim ancak müsait oldum kusura bakmayın kendimi toparlamaya çalışıyorum ama başarısız oluyorum maalesef motivasyonumu kaybettim iyice

Bende sabitim kaptanim ancak müsait oldum kusura bakmayın kendimi toparlamaya çalışıyorum ama başarısız oluyorum maalesef motivasyonumu kaybettim iyice

canım cidden çok mu yoğun ? hiç vaktin olmuyor mu ?
Şurda olupta hadi en fazla bir hafta kaçamakla kaçırırsın ...geri kalan 3 hafta toparlar harika eksiler görürsün .
herkes öyle .
aylık kilo verimine bakınca en kötü 1,5 kilo 2 kilo ki .. onlarda da fazla kilo yok genelde .
ama istikrarlı olanlarda .
Sen takıma daha konsantre olup gelmeye çalış bence ..bir şekilde zaman ayırmaya bak

Gördüm sonra fark ettim heyacan yaptım

Oyyy efserim ...inan bana bu takımda liste içi dışı hiç önemli değil ...
listede olmak sorumluluk istiyor ..mesela listede olup kaçamak yapana çok sert yüzüm var :) sen daha görmedin .
Ama nasipse sende bu motivasyon ve istekle devam edersen liste için aklımdasın en kısa sürede ...zaten şu an kural gereği daha giriş süren dolmadı

Dişciden geldim kızlar diş temizliğimi yapttı pazartesi implantlara başlanaçakmış agrım o gün içinde olur serüm veririz... bugün antibiyotige baslıyacam inşallah kiloda bir etki yapmaz

Biliyorum bende şaşırdım zatten öyle nasip bakalım

Merhaba hanımlar, eğer boş bir yeriniz varsa beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. Bazı sağlık problemlerimden dolayı kilo vermesi çok zor olan bir insanım o yüzden takımın adını lekelememek için 15 günlük bir diyet denemesinde 2 kilo verebildiğimi görünce ben de aranıza katılmak istedim. Ausencia 'ya da özel mesaj attım detaylarımı. Tek başına biraz zorlayıcı oluyor bu yol, verilecek çok kilo varken, umarım birlikte devam ederiz burada. :)

ADINIZ: Elif

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:1.65

KİLONUZ:76

HEDEF KİLONUZ:54

KİLO ALMA NEDENİNİZ:Sağlık problemleri, düzensiz beslenme, stres

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Yine sağlık problemleri, sağlıklı bir bedene ve eski görünüme dönme isteği

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 31 yaşında bir doktorum, evliyim. Kendi ailemden uzakta yaşıyorum. Beslenme konusunda maalesef tek bir zaafım yok, hem tatlıları hem de bütün yemekleri seviyorum. Yani açlıktan değil keyif için yediğimden bu haldeyim biraz da. Spor konusunda normal insanlardan daha hızlı yorulmama sebep olan bir hastalığım olduğu için mükemmel değilim ama azimle yapmaya çalışıyorum. Motivasyon ve ilham almaya çok ihtiyacım var, evlenince şehir değiştirdiğim için bütün çevrem benden uzakta kaldı ve yalnız kaldığımı hissettikçe başladığım diyet haftasını göremeden sonlanıyor. O yüzden beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. :)

Kızlar yarına iki arkadaşım 4 saatlik temizliğe gelecekler sonrasında otururuz dedim 50 şer vercem. bi kişi 150 ye geliyo normalde de bunlarla pazarlık yaptım

Ana arkadaş deyince bende yardıma geliyorlar sandıydım

ecemavi dişçi koltuğundamı kaldın?
nedir durumlar yaşayacak mı dişler

uyuşturucu etkisindeki kazı çalışmaları ile şuan da mortingen olmuştur heralde

Dişçi koltugundan kalktım saliyada dış taşları temizlenecek ağzım uyuşuk belim ağrıyor bide mide bulantısı gerisini siz düşünün pertim biraz dinlendim onun için gelemedim

Ama olmadı ki bizim yarış 3 haftalık vermeyin mortime o kupayı( sonuna kadar haketsede ) haftaya elinden alırım nasilsa

yeni rakibelerim ada ve aynura, kızlar hadi yarış başlasınnnn

ada81 _AYNURA_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…