Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vay ben planlar yapılmış kim tutar seni

O gün senin bu sohbet benim tabi güzel mamaları görünce yutkunursun

he canım aynennn çay,su,serbest kahve
yarın sabaha kadar bak sabah dedim evde yumurta bittigi aklıma geldi bir diyetiçinin olmazsa olmazı
Aynen yumurta benimde olmazsa olmazim..sabahtan 2 tane hasladiydim simdi 2.yi yiyeyim bari :)

vorones bende seninki gibi bir meta olsa o kiloları hiç ama hiç dert etmem
Yiyeceksin tabi sen hamilesin kız insan kaç kere hamile olur
Ama sağlıklı olanları o paketli gıdaları bebeğini düşünerek yemeyeceksin hele salam sosis yok bisküvi cips

Hoşgeldin canım inşallah vericez bu kiloları
Nerdeyse ayniyiz boy kilo

Merhabalar Elif ...
Burada yazdıklarını da özel mesajını da okudum ... Daha önce ismini eğer karıştırmıyorsam , görüyordum altta zaten .

7.takım olarak doluyuz . Yani yarışma listemiz dolu . Ama liste dışı devam eden de çok arkadaşımız var .

Şimdi biliyorum kendi kendime söz verdim ... gelene maalesef takımımız dolu diyeceğim diye .. ama .. bazı hikayeler beni etkiliyor işte .. bir el atsam çok güzel kilo verir yahu diyorum senin yazdıklarında özelden öyle oldu benim için .

Eğer yarışma dahilinde olmak istiyorsan ... diğer takımlarda oldukça boşluk var . Hatta 12. takım yeni kuruldu ve henüz üye bulmaya çalışıyor .. dilersen kaptanlarına yönlendirebilirim .

Bizde ki durum liste dışı yani

Yahu bu hafta onda ... haftaya sende .. 3. cumaya

Ay ben sizi görmeden seviyorum bu nasıl bir şey bal gibi sosyologlara psikologlara araştırma konusu

He ya ... ben seviyorum ... merak ediyorum .. beraber sevinip üzülebiliyorum ... rüyamda görüyorummm

Yeniden merhaba:)

Evet o altta devmlı gördüğünüz kişi benim, devamlı takip durumundayım takımı.:) Yarışma kısmından daha çok bu ortamınız ve birbirinize olan desteğiniz beni çok etkiliyor yani yarışma dışında kalmak önemli değil, yani sizin için sıkıntı olmazsa liste dışı olarak aranıza katılmayı çok isterim. :)

Eveeet listemizi paylaştım .. Tahminim ve gözlemlerim bir değişiklik olmaz ise .. bildirim yapmayan takımlar da olsa .. haftayı sanırım 2. kapatıyoruz ... resmi sonuç değildir

Yani gr gr .. hatta 200 lere takılı bir hafta da .... aeben ... Nare83 ... @DERSAADET .... saydin78 ve D Dilekiyi nin 1 üzeri yüzdeleri ile ... kimseden çok büyük şov çıkmadan bunu yakaladık .

O zaaammaaaan haftaya bence çok şanslıyız ....

Çünkü o artı , sabit ve gr lı hatıunlar şov yapacak eeeee çok büyük kilo kaybı yok .. bu üsteki isimler de sallamaz , salmaz ... benzer performans devam ederse hele hele bir de listeye yeni girebilecek isimlerden ya da izindekilerden bomba gelirse al sana 1. lik

merhaba hoşgeldinnn hep brilikte e hedefe diyelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…