iyi geliyor canım gerçekten çok iyi geliyor.. Düşünsene kendimi en mutlu hissettiğim duruma burası vesile olmuş, nasıl kalmasın aklımızda
Ben KK ile kendimi yeniden yapıcamYeni Betül hahahaaaaa
Geçen haftadan beri dişçiye gitmeye başladım, hepsini elden geçireceğim, beyaz gülüşler gelsin
Dün lazere başladım, pürüzsüz bacaklara merhaba
Plates içinde bilgisayar aldım, inşallah vucudumu toparlayacağım
Kasım ayına kadar 64 olursam göğüsler toparlatılacak, küçültülecek
2018 e başka bir Betül olarak gireceğim inşallah
Hay Allah razı olsun , yoklugumu bildiniz iki bacı çamuramı yatıyonuz bakimm Aaaa . O 1,2 nasıl zor gitti gün dü gezmeydi yutkuna yutkuna hıı
Ayrıca geçen haftada gayet güzel vermiştim onun üstüne yane 1,2
Aynen yumurta benimde olmazsa olmazim..sabahtan 2 tane hasladiydim simdi 2.yi yiyeyim bari :)
he canım aynennn çay,su,serbest kahve
yarın sabaha kadar bak sabah dedim evde yumurta bittigi aklıma geldibir diyetiçinin olmazsa olmazı
Aynen yumurta benimde olmazsa olmazim..sabahtan 2 tane hasladiydim simdi 2.yi yiyeyim bari :)
Bende yiyemem....
ben öyle kalanı yiyemiyorum hülya ama bi arkadaşım dukan yapıyordu ara ögünlerde yanında hep yumurta
taşıyordu valla zayıfladı kız
aeben huuu birincinin tadını çıkar haftaya kim kimin tozunu alacak bakalım
Ay en sevdiğim aynı binada yakın akrabaKv cağırıyor görüşürüz kızlar
İvit yutkundugum için verdim ya bu kiloyuVay ben planlar yapılmış kim tutar seni
O gün senin bu sohbet benim tabi güzel mamaları görünce yutkunursun
Hoşgeldin canım inşallah vericez bu kilolarıMerhaba hanımlar, eğer boş bir yeriniz varsa beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. Bazı sağlık problemlerimden dolayı kilo vermesi çok zor olan bir insanım o yüzden takımın adını lekelememek için 15 günlük bir diyet denemesinde 2 kilo verebildiğimi görünce ben de aranıza katılmak istedim.Ausencia 'ya da özel mesaj attım detaylarımı. Tek başına biraz zorlayıcı oluyor bu yol, verilecek çok kilo varken, umarım birlikte devam ederiz burada. :)
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:54
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Sağlık problemleri, düzensiz beslenme, stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Yine sağlık problemleri, sağlıklı bir bedene ve eski görünüme dönme isteği
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 31 yaşında bir doktorum, evliyim. Kendi ailemden uzakta yaşıyorum. Beslenme konusunda maalesef tek bir zaafım yok, hem tatlıları hem de bütün yemekleri seviyorum. Yani açlıktan değil keyif için yediğimden bu haldeyim biraz da. Spor konusunda normal insanlardan daha hızlı yorulmama sebep olan bir hastalığım olduğu için mükemmel değilim ama azimle yapmaya çalışıyorum. Motivasyon ve ilham almaya çok ihtiyacım var, evlenince şehir değiştirdiğim için bütün çevrem benden uzakta kaldı ve yalnız kaldığımı hissettikçe başladığım diyet haftasını göremeden sonlanıyor. O yüzden beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. :)
Merhaba hanımlar, eğer boş bir yeriniz varsa beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. Bazı sağlık problemlerimden dolayı kilo vermesi çok zor olan bir insanım o yüzden takımın adını lekelememek için 15 günlük bir diyet denemesinde 2 kilo verebildiğimi görünce ben de aranıza katılmak istedim.Ausencia 'ya da özel mesaj attım detaylarımı. Tek başına biraz zorlayıcı oluyor bu yol, verilecek çok kilo varken, umarım birlikte devam ederiz burada. :)
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:54
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Sağlık problemleri, düzensiz beslenme, stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Yine sağlık problemleri, sağlıklı bir bedene ve eski görünüme dönme isteği
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 31 yaşında bir doktorum, evliyim. Kendi ailemden uzakta yaşıyorum. Beslenme konusunda maalesef tek bir zaafım yok, hem tatlıları hem de bütün yemekleri seviyorum. Yani açlıktan değil keyif için yediğimden bu haldeyim biraz da. Spor konusunda normal insanlardan daha hızlı yorulmama sebep olan bir hastalığım olduğu için mükemmel değilim ama azimle yapmaya çalışıyorum. Motivasyon ve ilham almaya çok ihtiyacım var, evlenince şehir değiştirdiğim için bütün çevrem benden uzakta kaldı ve yalnız kaldığımı hissettikçe başladığım diyet haftasını göremeden sonlanıyor. O yüzden beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. :)
Dişçi koltugundan kalktım saliyada dış taşları temizlenecek ağzım uyuşuk belim ağrıyor bide mide bulantısı gerisini siz düşünün pertim biraz dinlendim onun için gelemedim
Ama olmadı ki bizim yarış 3 haftalık vermeyin mortime o kupayı( sonuna kadar haketsede ) haftaya elinden alırım nasilsa
Ay ben sizi görmeden seviyorum bu nasıl bir şey bal gibi sosyologlara psikologlara araştırma konusu
Yeniden merhaba:)Merhabalar Elif ...
Burada yazdıklarını da özel mesajını da okudum ... Daha önce ismini eğer karıştırmıyorsam , görüyordum altta zaten .
7.takım olarak doluyuz . Yani yarışma listemiz dolu . Ama liste dışı devam eden de çok arkadaşımız var .
Şimdi biliyorum kendi kendime söz verdim ... gelene maalesef takımımız dolu diyeceğim diye .. ama .. bazı hikayeler beni etkiliyor işte .. bir el atsam çok güzel kilo verir yahu diyorumsenin yazdıklarında özelden öyle oldu benim için .
Eğer yarışma dahilinde olmak istiyorsan ... diğer takımlarda oldukça boşluk var . Hatta 12. takım yeni kuruldu ve henüz üye bulmaya çalışıyor .. dilersen kaptanlarına yönlendirebilirim .
Bizde ki durum liste dışı yani
Yahu bu hafta onda ... haftaya sende .. 3. cumaya
He ya ... ben seviyorum ... merak ediyorum .. beraber sevinip üzülebiliyorum ... rüyamda görüyorummm
Sonuca da ünşallah birlikte güzel bir şekilde varıp hedef kilolarımıza ineriz.:)Hoşgeldin canım inşallah vericez bu kiloları
Nerdeyse ayniyiz boy kilo
Yeniden merhaba:)
Evet o altta devmlı gördüğünüz kişi benim, devamlı takip durumundayım takımı.:) Yarışma kısmından daha çok bu ortamınız ve birbirinize olan desteğiniz beni çok etkiliyor yani yarışma dışında kalmak önemli değil, yani sizin için sıkıntı olmazsa liste dışı olarak aranıza katılmayı çok isterim. :)
Hoşbuldum. Kilo vermek uzunca bir yol ce bu süreçte destek çok önemli inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız. :)merhaba hoşgeldinnn hep brilikte e hedefe diyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?