Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin elifff

Tamamdır ... hadi bakalım serüvenin bizimle 76 kilo başlasın bakalım

Hayatındaki sağlıkla ilgili problemleri okudum .. zaman içinde birbirimizi tanıdıkça sende göreceksin ki binbir hastalıkla :) cebelleşen bir kaptanınız var :)
Ben aus .. takım kaptanı ve diyet bölümü editörüyüm . Yaş 38 .
İçimdeki duygu kilo konusunda ben başardım herkes başarsın . Azimli ve biraz eli sopalı olduğum söylenir arkadaşlar arasında ama bence yufka yürekliyim

İlk sayfadaki kuralları okudun sanıırım . Menü bildirimi ve mümkün mertebe arkadaşların menülerine yorum ... en en önemlisi de benim için dostluk .

bende mikeeemmeeel menümü vereyim:

sabah: kuru meyveli yulaf
ara: 1 yeşil elma
öğlen: kabak yemeği yoğurt
ara: 2 hurma 5 kaju
akşam: kabak yemeği yoğurt

Harbiden mükemmmeeeel yalnız mimum ... gelmeyen gelemeyen 67 gelmeyecek işte gör bak . 66.9 a hazır ol

Evet, dediğim gibi uzun zamandır uzaktan takip ediyordum okudum kuralları. Aranızdaki iletişime, birbirinize verdiğiniz desteğe hayran oldum açıkcası. Diyetler konusunda destek çok önemli, insanın kendine inanmasını sağlıyor; o inanç gelince de hızlı ya da yavaş bir şekilde kilolar gitmeye başlıyor. Yarışma falan güzel şeyler elbette ama asıl bu destek ve dostluk çok güzel.. ben de günün beslenmesini kapattıktan sonra menümü paylaşacağım. :)

Menüm
sabah
1.5 dl tb ekmek peynir çay salatalık domates tere 1 yumurta
Arada
3 ,4 adet balık kraker
Akşam
Yarım tabak çorba salata yoğurtlu kabak yemeği
Ağzım iyi değil artık yemem

Güzelleer ... bir haftanın daha sonuna geldik

Çok güçlü bir motivasyon olmadan bu işin ite kak yürümediğini hepimiz biliyoruz .

O yüzden keyif alarak bu süreci geçirmek istiyorsak , buradaki paylaşımlarımız ... dostluğumuz ve pek tabii ki kaçamaksız menülerimiz önemli .

Her daim birbirinize destek oluyorsun zaten . Benden daha çok moral veriyorsunuz birbirinize

Aynen devam ...

Sonuçlar henüz açıklanmadı demiştim ... bazı takımlarda değişiklik oldu ... 2 değil 3 olabiliriz ...

Sorun mu değil ?

Biz kilo vermenin takım olamanın ve en önemlisi istikrarın özünü yakaladık ... bir sonda bir tepede olmak yerine dikişi tutturduk giden bir takımız ... Böyle de devam edecek inşallah .

Tek eksiğimiz senkronizasyonu aynı anda yakalayamamak .. özellikle liste iççin konuşuyorum .. hani bir haftada herkes iyi kötü vermiş olsa zaten ipi göğüslüyoruz hep ...

Yine de ...

Ama ben özellikle bunca ay bir öyle bir böyle kafası karışsa da ... yolundan dönmeyen ...hedefe varmayı bileğinin hakkı ile söke söke alacak olan Nare83 a ... ve geldim 3 haftada mezunum diyen aeben nin istikrarına , ablalığına ... listeye girdiğinden beri şov yapa yapa bugün ilan edilen top listesi 1.liğini sonuna kadar hakkeden N Nana ya ... izinden diyet ayarı kaçmış dönen bir dönem bocalayan ama liste sorumluluğu ile ipleri sıkı sıkı eline alan saydin78 a ... her daim umutsuz olsa da ve bana kocaman bir şov sözü olsa da ... kilo verme istikrarını sürekli koruyan @Dersaadet_ e ... listesi elinde olmadığı zaman sudan çıkmış balığa dönen , bazen bildiğin pes eden ama yine de yola devam edebilen daktırım kelebekolacam a .... bu hafta tam battım batıyorum ,bahçedeyim duramıyorum derken son günde bile ipin ucunu yakalayabilen Ahu060812 ma ... manken edasıyla ama 100 kilo hırsı ile:) her şekilde yoluna devam eden ablasının güzeli mimu88 ma .... geldiği günden bugüne takıma motivesi ile ..sohbeti ile .. ikili yarışlardaki gazı ile ve sıcaklığı ile hemen bizden biri olan ve liste sorumluluğunu üst level yaşabilen ecemavi ye ... beni onu listeye soktuğuma acaba dedirtmeden diyetine sıkı sıkı bağlı ... sporunu aksatmayan ve biliyorum ki liste sorumluluğu ile kaçamak yapmayan D Dilekiyi ye .... sarı kontesim uykusuzum dilberim ..geçen haftanın herosu ..bu haftanın candan vereni :) @Sherrysherrylady me ... sabitler kraliçesi , biliyorum ki sabit artı çıkınca kaptanın ne kadar üzüldüğünü bilen ve hemen bu hafta kendini güzel toparlayacak olan DelyDoly ma .... bu hafta ummadığımız bir artı ile karşımıza çıkan , bunun için çok üzüldüğünü yürekten hissettiğim ve bunu haftaya eminim çok iyi bir eksi ile telafi edecek olan _AYNURA_ ya ....

7.takım listesi adına teşekkür ediyorum ...

ada81 güzelliğimin listeye bir an önce uçuşla geçeceksin biliyorum güzelimmm o yüzden bugünkü artını unuttum bile beraber mezuniyetini marşlarla kutlayacağız ...

begum75 mücverim takımın bıcır bıcırı ... senin artını da unuttum ben sende unut ve şu 57 yi sabitle güzelliğim .

nehirnil111 geçici hafıza kaybım senin artın için de geçerli güzel sohbetlim halanı postaladık mı pon pon gelecek biliyorum ben .

B Bebetomm canım sende geldiğin günden mezun olana dek istikrarınla göz doldurmuştun ... seninde artını unuttum gitti

Betulina canım seninde artına gözlerimi kapadım gitti ...mezuniyet sarhoşluğu diyelim ve haftaya vira bismillah başlamış olalım

Not:bu arada bakıyorum da korumadaki güzeller kilo almış ..koruyamıyor muyum beeen sizi

@_SARAYCA_ canım bu hafta seninde nazarlığın oldu .... unuttum gitti .. haftaya esip geçeceğine eminim

Efser canım ne de güzel oldu geldin aramıza ayrılmadığın sürece çok çok iyi sonuçlar göreceğiz beraber ..bugünkü kilo verişini tekrar tebrik ederim .

Daydream- güzel hülyam azmini yakaladığın anda yine beraber ooo lalal diyeceğiz eminim canım .. startı verdik hadi rast gele

MuMu85 sende öyle ya da böyle yine bir start yakaladın ... sana da rast gele sana tavsiyem büyük hedeflerden kaç , ufak ufak yol alalım beraber

kuzularinannesi canım bugünkü bildirimin neden kaynaklı olduğunu biliyoruz ... sorunu biliyorsak çözümü de bulduk demektir .. daha sık gel lütfen ...

koza16 güzellik bu hafta çok aramızda değildin ama yine de başarılı sonuç aldın . Lütfen aynen devam et ...
A arselka canım seninle de zaman zaman uzun uzun konuştuk hep ..burdan uzaklaşma ... lütfen ..

vorones senden de en büyük ricam ...diyeti ..kiloyu unut .... sağlıklı beslenmeye ve bu sürecin tadını çıkarmaya bak

Sizlere de teşekkürler ...

Ve gelelim kaçaklara :))

@MorVampirella
mirjam
Antepia27
N Neshve
cydnz_1
pamukskr
Sekercikiz
T tuba52

ve bir hoş geldin aramıza irmae diyerek ...

Misafirliğe doğru yol almak üzere hazırlanıyorum .

Seviliyorsunuz ....

Rakiplerinizi ..ortilerinizi ..mortilerinizi bulun ... güzel keyifli ..sohbetli .. bomba gibi .. bir haftaya başlayalım inşşalah ... üzerinde en ufak bir yılgınlık olan şimdiden kapımı çalsın .. çarşamba perşembe yumurta kapıya dayanınca gelmeyin

Tabii ki de .. özellikle uzun süren diyetlerde ..insana bir gına noktası geldiği :) doğrudur ... işte orada devreye arkadan itiverecek bir el giriyor .. o elde burada takımında ki tüm arkadaşlar ...

Menüm
sabah
1.5 dl tb ekmek peynir çay salatalık domates tere 1 yumurta
Arada
3 ,4 adet balık kraker
Akşam
Yarım tabak çorba salata yoğurtlu kabak yemeği
Ağzım iyi değil artık yemem

Arada 3-5 balık kraker yerine ... yemek görsem çok güzel derdim de .. o kahvaltı akşam arası uzun sürede yağlı yağlı kraker sevmedim ece .

Evettt guzeller aksam yemekleri yendi fermuarlar kapatildi di mi

Disciye gittim 9 gundur gecmeyen agrinin sebebi enfeksiyonmus antibiyotik yazdi doktor..

Gelelim menuye

09:00 1 kase yogurt.1 yumurta.2 etimek

13:30 ton balikli salata.etimek

17:30 1 kase domates corbasi icine 1 etimek dogradim.1 yumurta.4 catal pirasa.3 yk yogurt.

Su cok az ictim yatana kadar 1.5 lt icecegim

Menüm hic ic açıcı degil kafam alak bullak
Kısacası yazıp müsade istiyecem
1 yumurta
1kk yagsız peynir
2 dilim ekmek
Ara yok
Öğlen sehriye corbası
Biraz tandır ekmeğı
Yoğurt
Ara bi avuc fısťik 3 cilek
Akşam
Şehriye corbası biraz ısbanakli gözleme
Biraz fıstık 2 çilek

Tamam karbonhidrat agirlikli olmus ama kalori olarak cok degil aslinda..sadece biraz yazmissin ne kadar mesela avucici kadar mi gozleme ceurek mi yarim mi tam mi??keske o sekilde belrtseydin

Benim bugünkü menüm:

Kahvaltıdan önce bir büyük bardak su

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
beş siyah zeytin
iki parmak boyutunda beyaz peynir

Ara Öğün: bir kupa 10 bitkili çay

Öğlen:
Yarım kase çorba
Yarım karnıyarık
Cacık

Ara: Türk Kahvesi

Akşam:
Izgara tavuk
Salata ve Yoğurt

2 Litre suyu içtim 2,5 olabilir yatana kadar ve de bir fincan yeşil çay.

Bugün spor pek yapamadım. 20 dakika kadar yoga ve 30 saniyelik 5'li plank yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…