hoşgeldin elifffYeniden merhaba:)
Evet o altta devmlı gördüğünüz kişi benim, devamlı takip durumundayım takımı.:) Yarışma kısmından daha çok bu ortamınız ve birbirinize olan desteğiniz beni çok etkiliyor yani yarışma dışında kalmak önemli değil, yani sizin için sıkıntı olmazsa liste dışı olarak aranıza katılmayı çok isterim. :)
Hoşbuldumm :)hoşgeldin elifff
Yeniden merhaba:)
Evet o altta devmlı gördüğünüz kişi benim, devamlı takip durumundayım takımı.:) Yarışma kısmından daha çok bu ortamınız ve birbirinize olan desteğiniz beni çok etkiliyor yani yarışma dışında kalmak önemli değil, yani sizin için sıkıntı olmazsa liste dışı olarak aranıza katılmayı çok isterim. :)
bende mikeeemmeeel menümü vereyim:
sabah: kuru meyveli yulaf
ara: 1 yeşil elma
öğlen: kabak yemeği yoğurt
ara: 2 hurma 5 kaju
akşam: kabak yemeği yoğurt
O yüzden benim beyin yandıAy en sevdiğim aynı binada yakın akraba
Azve öz ne güzel menübende mikeeemmeeel menümü vereyim:
sabah: kuru meyveli yulaf
ara: 1 yeşil elma
öğlen: kabak yemeği yoğurt
ara: 2 hurma 5 kaju
akşam: kabak yemeği yoğurt
Evet, dediğim gibi uzun zamandır uzaktan takip ediyordum okudum kuralları. Aranızdaki iletişime, birbirinize verdiğiniz desteğe hayran oldum açıkcası. Diyetler konusunda destek çok önemli, insanın kendine inanmasını sağlıyor; o inanç gelince de hızlı ya da yavaş bir şekilde kilolar gitmeye başlıyor. Yarışma falan güzel şeyler elbette ama asıl bu destek ve dostluk çok güzel.. ben de günün beslenmesini kapattıktan sonra menümü paylaşacağım. :)Tamamdır ... hadi bakalım serüvenin bizimle 76 kilo başlasın bakalım
Hayatındaki sağlıkla ilgili problemleri okudum .. zaman içinde birbirimizi tanıdıkça sende göreceksin ki binbir hastalıkla :) cebelleşen bir kaptanınız var :)
Ben aus .. takım kaptanı ve diyet bölümü editörüyüm . Yaş 38 .
İçimdeki duygu kilo konusunda ben başardım herkes başarsın . Azimli ve biraz eli sopalı olduğum söylenir arkadaşlar arasındaama bence yufka yürekliyim
İlk sayfadaki kuralları okudun sanıırım . Menü bildirimi ve mümkün mertebe arkadaşların menülerine yorum ... en en önemlisi de benim için dostluk .
Harbiden mükemmmeeeel yalnız mimum ... gelmeyen gelemeyen 67 gelmeyecek işte gör bak . 66.9 a hazır ol
Sonuca da ünşallah birlikte güzel bir şekilde varıp hedef kilolarımıza ineriz.:)
Evet, dediğim gibi uzun zamandır uzaktan takip ediyordum okudum kuralları. Aranızdaki iletişime, birbirinize verdiğiniz desteğe hayran oldum açıkcası. Diyetler konusunda destek çok önemli, insanın kendine inanmasını sağlıyor; o inanç gelince de hızlı ya da yavaş bir şekilde kilolar gitmeye başlıyor. Yarışma falan güzel şeyler elbette ama asıl bu destek ve dostluk çok güzel.. ben de günün beslenmesini kapattıktan sonra menümü paylaşacağım. :)
Menüm
sabah
1.5 dl tb ekmek peynir çay salatalık domates tere 1 yumurta
Arada
3 ,4 adet balık kraker
Akşam
Yarım tabak çorba salata yoğurtlu kabak yemeği
Ağzım iyi değil artık yemem
Tamam karbonhidrat agirlikli olmus ama kalori olarak cok degil aslinda..sadece biraz yazmissin ne kadar mesela avucici kadar mi gozleme ceurek mi yarim mi tam mi??keske o sekilde belrtseydinMenüm hic ic açıcı degil kafam alak bullak
Kısacası yazıp müsade istiyecem
1 yumurta
1kk yagsız peynir
2 dilim ekmek
Ara yok
Öğlen sehriye corbası
Biraz tandır ekmeğı
Yoğurt
Ara bi avuc fısťik 3 cilek
Akşam
Şehriye corbası biraz ısbanakli gözleme
Biraz fıstık 2 çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?