Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama ağlarım ki ben çok tatlısın seeeen. Meleğim çok seviyorum kız seni, her birinizi

Keşke hep burda olsam azizim....
Kimine göre sanal kimine göre kimliksiz bir hayat. Şunu iyi biliyorumki yaşadığım bunca şeyin içinde bana iyi gelen ve tek kelimeme bile bana sağır dilsiz numarası yapmayan bir cok insan tanımana musade etip aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
İnşallah hepimiz burda oluruz her mutluğumuzda her hüznümüzde hic bıkmadan yazarız

Menum 05.05.2017 Cuma
Sabah
2 dlm sck
1 yumurta
3 zeytin
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 avuc kuruyemis

Akşam
2 yk bulgur
1 kepce tavuk yemegi
Salataa
1 kase cacik
4 lt su 1 kayisi çayı 1 türk kahvesi sade 50 dakika yürüyüş

Hayirli aksamlar kizlar

Kabizlik sorunu olan arkadaşlarım bu mesajin ekran görüntüsünü alsinlar..Dilara Kocak tarifi..

Günaydın Salı günü merak ettiğiniz konuları sorduğumda kabızlık ile ilgili çok soru aldım, 'Kabızlık Çözen Marmelat' tarifimi vereyim dedim
1 kuru incir
2 kuru kayısı 2 kuru erik
1,5 çay bardağı su
1 YK öğütülmüş keten tohumu
1 YK zeytinyağı
Kuru meyveler 1,5 çay bardağı suyla kaynatılır ve robottan geçirilir, üzerine zeytinyağı ve keten tohumu eklenerek karıştırılır. Karışımı 3'e bölüp sabahlari 1-2 bardak ılık suyla tüketebilirsiniz (Tarifime Youtube kanalımdan da ulaşabilirsiniz)
Kabızlığı çözmek için;
Sabah uyanınca 1 bardak ılık su için
Her öğüne çiğ sebze ve salata ekleyin
Ara öğünlerde meyve veya meyve hoşafı tüketin
Günde 2 - 3 litre su için
Probiyotikli gıdalar tüketin(yoğurt, kefir vb.)
Eğer uzun süre geçmeyen kabızlık sorununuz varsa mutlaka bir hekime muayene olun.

Bugün bende okumuştum bunu

Ooo canım çok güzel vermişsin inşaallah canum en yakn zamanda dönerim yarın yardımcı gelecek ti antep 2 gün yağmur luymuş p.tesi salı bitecek temizlik inşallah o zaman rahat rahat dönerim

benim bu hafta ki mortim nerelerde _AYNURA_

Antepia27 bende özledim seni, kaç defa etiket yaptım ama hiç bakmadın fatmam

@Neshve kuzum nerelerdesin sen ya, hadi gel artık

Canım görmüş tüm dönemedim bende seni özledim canım maşallah sen çok iyi gidiyorsun
Çarşamba inşaallah temizlik biterde
Rahat rahat dönerim
Kendine iyi bak canım

Kaptanım ellerine sağlık

Metabolizma hizlandiran caylara gidalara agirlik versen..belki faydasi olur..
çok ekstra şeyler yapmasam da yemeklerime pul biber ekliyorum bir de büyük bir bardakla limon, taze nane ve tarçın eklediğim bitki çaylarını içiyorum. Benim metabolizmadan da öte sıkıntım, d vitaminim çok ciddi düzeyde düşük durumda yani normal sınır 50-60 aralığında olması gerekirken benim d vitamini seviyem 3 çıktı. Bu seviyede kilo vermek çok zor evet ama ben ayda yarım-bir kilo bile faydadır deyip sağlıklı beslenmeyi seçtim bu süreçte de tedavime devam ediyorum. Sanırım tehlikeli sınırın üzerine çıkmaya başladım ki vücudum kilo verme konusunda bir hareketlenmeye başladı. :)

Menu verip hoop gecmisi okuyayim )

Sabah 10.00
Menemen 3 yk
4 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 yer fistik 4 badem

Aksam 16.00
Ton balik
Boool salata

2 lt su icildi .. Ausencia 1 saat 50 dakika yürüyüş yapildi..( 1 saat tempolu yürüyüş bandinda 50 dakika parkta tempolu yürüyüş yapildi )

İyi akşamlar arkadaşlar...ben geldimmmm ve bomba gibi geldimmm...arkadaşlarla dışarı çıktık...onlar ekmek arası dönerlerini yerken ben dönerimi tabakta istedim,onlar dondurma yerken ben sade suyumu içtim.onlar gezinmek isterken ben bastım kaza yürüttüm onları hızlıca,onlar şimdi kola içerken ben yeşil çayımı yudumluyorum...yani verdiyim sözü dibine kadar tuttum ve arkasındayımmm...gelecek cuma bomba gibi geliyoruuuum...heeey adaaam saraycam açılın artık...bu hafta zafer benim hiç kimseyr kaptırmammmm...
@ausencia kaptanım tüm etiketli mesajlarını okudum ve bu hafta benden yana için rahat olsun...tabi ortada regl olayı var...ama bu hafta 0 kaçamak...

@vorones canım sana dedim sakın kilo aldığın için üzülme stres yapma...sağlıklı beslenmeye dikkat et o kadar...mutlu ol...yediyinde mutlu olacağın şeyleri ye...iyi ol...

@ada81 ve @_SARAYCA_ siz benim bugünki azim dolu mesajımı okumayın emi...salın kendinizi rahatlayın 3müzde artıyız bakalım şovu kim yapacak.en fazla ponponu kim alacak

tebrikler cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…