- 29 Mayıs 2010
- 31.319
- 84.700
- 1.123
Yaaaa senin eline yuregine bize ayirdigin zamana sonsuzzz teşekkürler Allah razi olsun cook emegin var bizde cookkk...Güzelleer ... bir haftanın daha sonuna geldik
Çok güçlü bir motivasyon olmadan bu işin ite kak yürümediğini hepimiz biliyoruz .
O yüzden keyif alarak bu süreci geçirmek istiyorsak , buradaki paylaşımlarımız ... dostluğumuz ve pek tabii ki kaçamaksız menülerimiz önemli .
Her daim birbirinize destek oluyorsun zaten . Benden daha çok moral veriyorsunuz birbirinize
Aynen devam ...
Sonuçlar henüz açıklanmadı demiştim ... bazı takımlarda değişiklik oldu ... 2 değil 3 olabiliriz ...
Sorun mu değil ?
Biz kilo vermenin takım olamanın ve en önemlisi istikrarın özünü yakaladık ... bir sonda bir tepede olmak yerine dikişi tutturduk giden bir takımız ... Böyle de devam edecek inşallah .
Tek eksiğimiz senkronizasyonu aynı anda yakalayamamak .. özellikle liste iççin konuşuyorum .. hani bir haftada herkes iyi kötü vermiş olsa zaten ipi göğüslüyoruz hep ...
Yine de ...
Ama ben özellikle bunca ay bir öyle bir böyle kafası karışsa da ... yolundan dönmeyen ...hedefe varmayı bileğinin hakkı ile söke söke alacak olanNare83 a ... ve geldim 3 haftada mezunum diyen @aeben nin istikrarına , ablalığına ... listeye girdiğinden beri şov yapa yapa bugün ilan edilen top listesi 1.liğini sonuna kadar hakkeden N Nana ya ... izinden diyet ayarı kaçmış dönen bir dönem bocalayan ama liste sorumluluğu ile ipleri sıkı sıkı eline alan @saydin78 a ... her daim umutsuz olsa da ve bana kocaman bir şov sözü olsa da ... kilo verme istikrarını sürekli koruyan @Dersaadet_ e ... listesi elinde olmadığı zaman sudan çıkmış balığa dönen , bazen bildiğin pes eden ama yine de yola devam edebilen daktırım kelebekolacam a .... bu hafta tam battım batıyorum ,bahçedeyim duramıyorum derken son günde bile ipin ucunu yakalayabilen @Ahu060812 ma ... manken edasıyla ama 100 kilo hırsı ile:) her şekilde yoluna devam eden ablasının güzeli @mimu88 ma .... geldiği günden bugüne takıma motivesi ile ..sohbeti ile .. ikili yarışlardaki gazı ile ve sıcaklığı ile hemen bizden biri olan ve liste sorumluluğunu üst level yaşabilen @ecemavi ye ... beni onu listeye soktuğuma acaba dedirtmeden diyetine sıkı sıkı bağlı ... sporunu aksatmayan ve biliyorum ki liste sorumluluğu ile kaçamak yapmayan @Dilekiyi ye .... sarı kontesim uykusuzum dilberim ..geçen haftanın herosu ..bu haftanın candan vereni :) @Sherrysherrylady me ... sabitler kraliçesi , biliyorum ki sabit artı çıkınca kaptanın ne kadar üzüldüğünü bilen ve hemen bu hafta kendini güzel toparlayacak olan @DelyDoly ma .... bu hafta ummadığımız bir artı ile karşımıza çıkan , bunun için çok üzüldüğünü yürekten hissettiğim ve bunu haftaya eminim çok iyi bir eksi ile telafi edecek olan _AYNURA_ ya ....
7.takım listesi adına teşekkür ediyorum ...
ada81 güzelliğimin listeye bir an önce uçuşla geçeceksin biliyorum güzelimmm o yüzden bugünkü artını unuttum bile beraber mezuniyetini marşlarla kutlayacağız ...
@begum75 mücverim takımın bıcır bıcırı ... senin artını da unuttum bensende unut ve şu 57 yi sabitle güzelliğim .
@nehirnil111 geçici hafıza kaybım senin artın için de geçerli güzel sohbetlimhalanı postaladık mı pon pon gelecek biliyorum ben .
@Bebetomm canım sende geldiğin günden mezun olana dek istikrarınla göz doldurmuştun ... seninde artını unuttum gitti
@Betulina canım seninde artına gözlerimi kapadım gitti ...mezuniyet sarhoşluğu diyelim ve haftaya vira bismillah başlamış olalım
Not:bu arada bakıyorum da korumadaki güzeller kilo almış ..koruyamıyor muyum beeen sizi
@_SARAYCA_ canım bu hafta seninde nazarlığın oldu .... unuttum gitti .. haftaya esip geçeceğine eminim
@Efser canım ne de güzel oldu geldin aramızaayrılmadığın sürece çok çok iyi sonuçlar göreceğiz beraber ..bugünkü kilo verişini tekrar tebrik ederim .
Daydream- güzel hülyam azmini yakaladığın anda yine beraber ooo lalal diyeceğiz eminim canım .. startı verdik hadi rast gele
@MuMu85 sende öyle ya da böyle yine bir start yakaladın ... sana da rast gelesana tavsiyem büyük hedeflerden kaç , ufak ufak yol alalım beraber
@kuzularinannesi canımbugünkü bildirimin neden kaynaklı olduğunu biliyoruz ... sorunu biliyorsak çözümü de bulduk demektir .. daha sık gel lütfen ...
@koza16 güzellikbu hafta çok aramızda değildin ama yine de başarılı sonuç aldın . Lütfen aynen devam et ...
@arselka canımseninle de zaman zaman uzun uzun konuştuk hep ..burdan uzaklaşma ... lütfen ..
@vorones senden de en büyük ricam ...diyeti ..kiloyu unut .... sağlıklı beslenmeye ve bu sürecin tadını çıkarmaya bak
Sizlere de teşekkürler ...
Ve gelelim kaçaklara :))
@MorVampirella
@mirjam
@Antepia27
@Neshve
@cydnz_1
@pamukskr
@Sekercikiz
@tuba52
ve bir hoş geldin aramıza @irmae diyerek ...
Misafirliğe doğru yol almak üzere hazırlanıyorum .
Seviliyorsunuz ....
Rakiplerinizi ..ortilerinizi ..mortilerinizi bulun ... güzel keyifli ..sohbetli .. bomba gibi .. bir haftaya başlayalım inşşalah ... üzerinde en ufak bir yılgınlık olan şimdiden kapımı çalsın .. çarşamba perşembe yumurta kapıya dayanınca gelmeyin