Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü de yazayım
Sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik biraz cıslı ama ölçülü yedim
Bol çeşit peynirler, zeytinler
1 tk. kadar reçel, bıçağın ucuyla çikolata
Küçük gobit ekmek, 2 sigara böreği, 1 küçük muska böreği ( börekler az yağlıydı)
Tavada yumurta, 1 çatal patates
Salatalık, domates, yeşillik
Akşam
1 kepçe yöresel yeşil mercimekli bulgurlu çorba
Bol semizotu salatası, biraz k.soğan
Ara
1 bardak süt, 1 hurma
Su: 2 lt. 2 Yeşil çay
Spor: yok Ausencia

Saydın çok faZla olmuş kahvaltin
Hem ekmek , hem börek

Bu hafta bir rekor birincilik hedefliyorum bakalım regl olucam birkaç güne. Gecikti malum stres uykusuzluk hastalık hepsi sebep oldu birkaç güne regl olursam rekor olur gibi :) ayy kendimi 60 lı kilolarda hayal bile edemezkennn neredeyse mezun olacağım
Bu arada dün gece rüyamda ecemavi yi gördüm benim ex öküzcanın anasıymışsın güya değişik bir nick ve farklı kişi bilgileri kullanarak yarışıyor gibi davranarak beni buradan takip ediyormuşsun ben de fark edince buradaki tüm mesajlarımı silmek için kazene mesajlar atıyorum yalvarıyorum falan ahaha ne alakaysa

Çok çok haklsin kaptanicem. çok seviyorum seni.. bu sürecin tadını cikariyim sonrasi allah kerim allah can sağlığı versin kilolar verilir. Yavrularımz iyi olsun da. Mutluluk moral çok önemli. Aeben abla daha şimdiden göbek cikmaz o senin gobegindir demişti . Çok etkilendm üzüldüm belki de haklıydı bebek daha 2 gr. Ama işte şişliği yaptığı iştah açıklığı falan çok zorldi.bugün 60 küsür gördüm. . Çok fena bozulmstum. Ama ben hamisim ki. Değilken beni hamile sanan komşu .şimdi sorsun bakam.sak die söylerim evet ! Hamileyım ! DİYE. . KİLO VERİLR İNŞALLAH. MORAL BOZULUNCA DÜZELMESI ZOR OLUYOR

Yok ecem yok . Oyle kötü şeyler yemiyorum. Biraz hamurişi gidiyorm o kötü tabu Haklisn . Daha mutluyum . İnsan kaç kere hamiş olur ki. veririrm dimi gené. Ki baktım veremiom sıkı diyet yaparım . Hiç yapmadım bilionuz hafta hafta gitti meta sayesinde

seviyom seni

Yaptığın işi hakkıyla yapiyorsun

Ayyyyy alemsin saadet Bula Bula beni mı buldun öküz can anası olacak kurtul şu psikolojiden
kaçıncı sınıfın sen ne zaman mezuniyet
Bu arada Allah kimseyi öküz can anası etmesin evlatlarımızı hayırlı iyi merhametli insanlardan etsin inşallah

Yaaaa senin eline yuregine bize ayirdigin zamana sonsuzzz teşekkürler Allah razi olsun cook emegin var bizde cookkk...
Aynen eğer kaptandan ki kararlılık olmasa bende gevserim hakkı ödenmez

ablaaaaaaaaaaaa lunya rakip stogunu bitirip beni gördü.

Yettim aslında lunyada verecek pekbirsey kalmadı ama lunya bu kemik memik bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…