minnoşum biranda kendimi yanlız hissettim şekermi yaa
yarın bu 5günde 5kilo diyetine başlayacağın inş. Size sormak istediğim bunu yapan varmı? Var ise örnek veriyorum ben eti fzl sevmem onun yerine protein olarak h.yumurta yada birgün yoğurt yesem olmazmı?
ben bıkac kere yapmaya calıstımda ceyce cok zor bır dıyet hıc et gununa kadar gelemedım canım ama et yerıne bence proteın yapabılırsın gercı meyvem daha ıyı bılır o yapmıstı daha once oda et sevmez belkı alternatıf bulmustur tatlımm
kızlarrrr hadi birer bitki çayı içelim
ceycem cıkmadan sana yazayım 5 g5 k diyetini onda günler değişmiyor malesef patates,sebze,et meyve,yumurta..
bu kuralı değiştiremezsin ben et gününde taslanmıs tavuk yiyorum iice kızartıyorum yağsız olarak ve bol baharat katıyorum yenibaharmı ne annemden getirdiğim bi baharat karısımı var onunla güzel oluyor..
yumurta gününü hiç yapamıyorum onun yerine peynir yoğut ayran yumurta seklinde bi kombinasyon yapıyorum ortalama 3-3.5 kilo verdiriyor ama sonrasında sebze ve proteinle besleniceksin hiç karbonhidrat almıcaksın 1 hafta falan böyle .. yoksa aynen geri geliyor..
ayy meyvem yapayım dedim acil hızlı kilo vermem gerekiyor benim artık sallanmamam lazım. bilemedim hangi diyeti yapacağımı hollywodumu yapsam önereceğin bir diyet varmı?
yapabilirsen dukan yap canım ama yapamam illa şok diyet yapıcam diyorsan 5 g 5 k diyeti hepsinden kolay hollywodda 2 gün aclıkdan ölürsün bunda en azından acıktıkca yiyorsunn ..
dukan ne canım ? ben karar verdim canım yarın 5 g 5 k ya başlıyorum benim için artısı acıktıkca yemem en azından kan şekerim fzl düşmez vede tansiyon problemim olduğu için fzl etkilemez gibi geldi bakalım yarın belli olcak
dukan proteine dayalı bi diyet canım 4 asamadan olusuyor sade protein -protein+ sebze-protein+sebze+ 1 gün serbest-ve koruma haftada 1 gün protein şeklinde bişi...
Hadi hayırlı olsun diyelim ceycem ozaman ama yağ seker tuz yasak bu diyette haberin olsun... :26:
bak buda güzelmiş aslında meyvem ben bu diyeti hiç duymamıştım bir bunuda araştırayım. Evet yasakmış canım şuanda 5g 5k bütün sayfalarını tek tek okuyorum allahtan şeker ve tuzla işim olmaz fzlda bakalım dayanabilecekmiyim
canım yıpratma kendini bence yaz geliyor die abuk subuk seylerle .. Ne kadar olursa olsun etkilenirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?