Azimli sıçan haaYa o noktalı veciz söz var ya ... aklımda yazmak istediğim diyet kitabının olası adı biliyor musun
tabii azimlE değil ... Azimli sıçan ... hani hayvan olan canım
nehir ay ben sabah anlamadım kilonu sonra yazacaksın derken ilerleyen saatlerde sandım ...
yaz bakem günahın ne kadar ?
Listeleri yazıyorum .
Canım aman sakın ... cumaya kadar nasıl olsa giderin bu hafta ki en güzel gitmediği örneği aynura ..ki onun meta çok hızlı .
O yüzden eşeği sağlam kazığa bağlayın ..cumadan salıya eksileri zaten görün ... artık cumaya ya 500 e razı olun ya şov yapın o size kalmış ... ama hafta sonu çok önemli hep yazıyorum .
Gel Banu benim tavuklar coştu bu arayumurta almayı unuttum
yarın da dukan poğaça mi yesem ?
yürümeye çıktığımda alırım yada bi fırın var oradan alırım. .
Cennetliksin ablam hakkın ödenmezbu hafta kısa tutacağım diyordum sözde
Taze bitti taze bitti
Yok abla henüz toplama aşamasına geçemedim sabah yapabilirsem yaparım şimdi gözler gidiyor
Bu hafta bir rekor birincilik hedefliyorum bakalımregl olucam birkaç güne. Gecikti malum stres uykusuzluk hastalık hepsi sebep oldu birkaç güne regl olursam rekor olur gibi :) ayy kendimi 60 lı kilolarda hayal bile edemezkennn neredeyse mezun olacağım
Bu arada dün gece rüyamdaecemavi yi gördüm benim ex öküzcanın anasıymışsın güya değişik bir nick ve farklı kişi bilgileri kullanarak yarışıyor gibi davranarak beni buradan takip ediyormuşsun ben de fark edince buradaki tüm mesajlarımı silmek için kazene mesajlar atıyorum yalvarıyorum falan ahaha ne alakaysa
Amiiinnnn. Kız abla seninle bi alakası yok aslında benim bilinçaltım sulanmışYaptığın işi hakkıyla yapiyorsun
Ayyyyy alemsin saadet Bula Bula beni mı buldun öküz can anası olacakkurtul şu psikolojiden
kaçıncı sınıfın sen ne zaman mezuniyet
Bu arada Allah kimseyi öküz can anası etmesin evlatlarımızı hayırlı iyi merhametli insanlardan etsin inşallah
Taze bitti taze bitti
ablaaaaaaaaaaaalunya rakip stogunu bitirip beni gördü.
Evettt guzeller aksam yemekleri yendi fermuarlar kapatildi di mi
Disciye gittim 9 gundur gecmeyen agrinin sebebi enfeksiyonmus antibiyotik yazdi doktor..
Gelelim menuye
09:00 1 kase yogurt.1 yumurta.2 etimek
13:30 ton balikli salata.etimek
17:30 1 kase domates corbasi icine 1 etimek dogradim.1 yumurta.4 catal pirasa.3 yk yogurt.
Su cok az ictim yatana kadar 1.5 lt icecegim
Menüm hic ic açıcı degil kafam alak bullak
Kısacası yazıp müsade istiyecem
1 yumurta
1kk yagsız peynir
2 dilim ekmek
Ara yok
Öğlen sehriye corbası
Biraz tandır ekmeğı
Yoğurt
Ara bi avuc fısťik 3 cilek
Akşam
Şehriye corbası biraz ısbanakli gözleme
Biraz fıstık 2 çilek
Benim bugünkü menüm:
Kahvaltıdan önce bir büyük bardak su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
beş siyah zeytin
iki parmak boyutunda beyaz peynir
Ara Öğün: bir kupa 10 bitkili çay
Öğlen:
Yarım kase çorba
Yarım karnıyarık
Cacık
Ara: Türk Kahvesi
Akşam:
Izgara tavuk
Salata ve Yoğurt
2 Litre suyu içtim 2,5 olabilir yatana kadar ve de bir fincan yeşil çay.
Bugün spor pek yapamadım. 20 dakika kadar yoga ve 30 saniyelik 5'li plank yaptım.
Ama ağlarım ki ben çok tatlısın seeeen. Meleğimçok seviyorum kız seni, her birinizi
Keşke hep burda olsam azizim....
Kimine göre sanal kimine göre kimliksiz bir hayat. Şunu iyi biliyorumki yaşadığım bunca şeyin içinde bana iyi gelen ve tek kelimeme bile bana sağır dilsiz numarası yapmayan bir cok insan tanımana musade etip aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
İnşallah hepimiz burda oluruz her mutluğumuzda her hüznümüzde hic bıkmadan yazarız
Menum 05.05.2017 Cuma
Sabah
2 dlm sck
1 yumurta
3 zeytin
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 avuc kuruyemis
Akşam
2 yk bulgur
1 kepce tavuk yemegi
Salataa
1 kase cacik
4 lt su 1 kayisi çayı 1 türk kahvesi sade 50 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlar
@Ausencia öğretmeninden guzel sözler bekleyen öğrenci gibiyiz. tesekur ederim yazdıkların için gözlerim doldu cidden
Menu verip hoop gecmisi okuyayim)
Sabah 10.00
Menemen 3 yk
4 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 yer fistik 4 badem
Aksam 16.00
Ton balik
Boool salata
2 lt su icildi ..Ausencia 1 saat 50 dakika yürüyüş yapildi..( 1 saat tempolu yürüyüş bandinda 50 dakika parkta tempolu yürüyüş yapildi )
hayirli aksamlar arkadaslar..
gelip kilo bildirimi bile yapamadim
gecen hafta 71,7oo
bu hafta 71,500
yine basladim gram saymayadun regli oldum onunda etkisi var tabi ama saglik olsun en azindan arti degilim
Menümü de yazayım...
11.30 2yumurta
2dilim ekmek
Salatalık,maydanoz
Lor ,peynir
18.30 tavuk döner
Yunan salatası
Ayran
2.5litre su 3yaparım
2yeşil çay
Yaaaa senin eline yuregine bize ayirdigin zamana sonsuzzz teşekkürler Allah razi olsun cook emegin var bizde cookkk...
Menum
Peynir salatalık yeni dünya yoğurt ceviz
Kahve
İki galeta peynir ayran okulda
İkindi bi dilim ekmek peynir
3-5 yaprak döner salata ayran
Yeni dünya 3 tane
2 lt su
90 dk bisiklet
@Ausencia
Spora ahuyu etiketlemicez değil mi
Menümü de yazayım
Sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik biraz cıslı ama ölçülü yedim
Bol çeşit peynirler, zeytinler
1 tk. kadar reçel, bıçağın ucuyla çikolata
Küçük gobit ekmek, 2 sigara böreği, 1 küçük muska böreği ( börekler az yağlıydı)
Tavada yumurta, 1 çatal patates
Salatalık, domates, yeşillik
Akşam
1 kepçe yöresel yeşil mercimekli bulgurlu çorba
Bol semizotu salatası, biraz k.soğan
Ara
1 bardak süt, 1 hurma
Su: 2 lt. 2 Yeşil çay
Spor: yokAusencia
Bu hafta bir rekor birincilik hedefliyorum bakalımregl olucam birkaç güne. Gecikti malum stres uykusuzluk hastalık hepsi sebep oldu birkaç güne regl olursam rekor olur gibi :) ayy kendimi 60 lı kilolarda hayal bile edemezkennn neredeyse mezun olacağım
Bu arada dün gece rüyamdaecemavi yi gördüm benim ex öküzcanın anasıymışsın güya değişik bir nick ve farklı kişi bilgileri kullanarak yarışıyor gibi davranarak beni buradan takip ediyormuşsun ben de fark edince buradaki tüm mesajlarımı silmek için kazene mesajlar atıyorum yalvarıyorum falan ahaha ne alakaysa
Çok çok haklsin kaptanicem.çok seviyorum seni.. bu sürecin tadını cikariyim sonrasi allah kerim allah can sağlığı versin kilolar verilir. Yavrularımz iyi olsun da. Mutluluk moral çok önemli. Aeben abla daha şimdiden göbek cikmaz o senin gobegindir demişti . Çok etkilendm üzüldüm belki de haklıydı bebek daha 2 gr. Ama işte şişliği yaptığı iştah açıklığı falan çok zorldi.bugün 60 küsür gördüm. . Çok fena bozulmstum. Ama ben hamisim ki. Değilken beni hamile sanan komşu .şimdi sorsun bakam.sak die söylerim evet ! Hamileyım ! DİYE. . KİLO VERİLR İNŞALLAH. MORAL BOZULUNCA DÜZELMESI ZOR OLUYOR
Yaptığın işi hakkıyla yapiyorsun
Azimli sıçan haa
Gel Banu benim tavuklar coştu bu ara
Cennetliksin ablam hakkın ödenmez
Yok abla henüz toplama aşamasına geçemedim sabah yapabilirsem yaparım şimdi gözler gidiyor
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
ECEMAVİ | 15 | . | . | . | . | . | . | . |
ADA81 | 20 | . | . | . | . | . | . | . |
DİLEKİYİ | 20 | . | . | . | . | . | . | . |
İRMAE | 5 | . | . | . | . | . | . | . |
AUSENCİA | . | . | . | . | . | . | . | |
. | . | . | . | . | . | . | . | . |
. | . | . | . | . | . | . | . | . |
O anki sinirimle yedim aslında çorbayı akşam içip kaçacaktım mutfaktan olmadıTamamdır bayıldımmmm bu mortiliğe
top 100 listesinin 1. si & top 100 listesinin 6. na karşı
Geçmiş olsun ve gayet güzel menü .. sende benim gibi etimekçisin .. çok lezzetli geliyor bana da ekmek cazip gelmiyor resmen .
su tabii ki 2 lt den az olmasın hülyam .
Hmmm cuma rehavetine kapılmış bir efser gördüm sanki .. yarın hemen bir tartıl bakayım . ister burdan ister özelden yaz bildir bana .. merak ettiğim karbonu arttığın gün tartının ne gösterdiği .
Menü olmamış tabi ki de .
Menün gayet güzel ... öğlen ki çorba ne çorbası idi bilmiyorum ama onun dışında karbon alımı yok .
Ekmek ya da türevlerini tamamen mi çıkardın listenden ?
Ben en azından sabah yenmesi taraftarıyım.
Kas kaybı yaşamamak için gerekli .. ve şu da var ..bir müddet sonra diyetin durma noktasına geldiğine ekmeği kesmek b planın olacak ...onu baştan harcama derim ben .
dEEEEEEEEELYKuruyemişle öğlen ne kuzum ... azıcık bir salata köfte yiyeydin ya ... akşamda bulguru yemiyeydin .
gayeeeet güzel adacım menü ... hadi sporda bugün geçtin beni ..misafirlik dolayısıyla yapamadım hiç .yarın en az 20 puan almalıyım
Aynen ... artı değil sabit değil .. üstelik bugün takımın belalısı oldu bu 200 gr. kaçıncı 200 g verensin sayamadım :))
yok canım 2 hafta ben bakacağım spor bildirimlerine , ahuya devredeceğim sizi iki hafta sonra yine .
Menü güzel sadece hem galetalı hem ekmekli o iki ara öğünü sevmedim .
Bugünkü menünü beğenmedim saydın .
Hem kahvaltıda cidden abartmışsın .
yani canın çok börek istedi ise 1 adet yeseydin ... ya da ekmeği yemeseydin .
Ve bu yoğun kahvaltı üzerine .. akşam şişirici özellikli mercimek ve bulgur .. olmamış.
O kahvaltı uzun sürmüştür ..öğleni bulmuştur iki öğün birleşip .. ben olsam akşamına sadece bol semizotu salatasını yerdim .
Bu bu haftanın ilk ve son cızları olsun ...
Rüya müthişmiş yaaa ... nedenecemavi acaba
Tamamdır bak aldım bu sözü bu sefer ... bekliyorummmmmmmmmmmmmm .
Aynen öyle ..stres kilodan çok daha uzak durman gereken bir durum şu anda .
menünde güzelmiş madem gazoz mod ahu :))) gönül rahatlığı ile yatabilirim demek ki
Günaydın, ben de aile ziyareti için birazdan yola çıkacağım son hazırlıkları halledeyim derken çıkamadım yürüyüşe. Asıl plan sabahtan yürüyüp akşama iptal olmasını önlemekti ama kısmet olmadı. Akşama artık herkes mantıları sarmaları yeeken ben yürüyeceğim.40 dk yürüdüm, yağmur bastırdı dönmek zorunda kaldım
herkesuykuda sanırım
sabahın köründe uyandım sinir oldum ya erken kalkan yol alır demişler
Günaydın, ben de aile ziyareti için birazdan yola çıkacağım son hazırlıkları halledeyim derken çıkamadım yürüyüşe. Asıl plan sabahtan yürüyüp akşama iptal olmasını önlemekti ama kısmet olmadı. Akşama artık herkes mantıları sarmaları yeeken ben yürüyeceğim.
Ausencia ekmeği tamamen çıkartmadım aslında en az bir dilim yiyorum günlük ama baZı günler kahvaltıda bile yemeyi unutuyorum dün de öyle oldu. Yoksa dikkat etmeye çalışıyorum, sadece beyaz ekmek hatta beyaz unlu içeriklerim genelini tüketmemeye çalışıyorum.
Moralini bozdugum için kusura bakma verom ... Beni frenleyin bırakmayın dediğin için yazmıştım .... Dediklerimi boş ver ...Çok çok haklsin kaptanicem.çok seviyorum seni.. bu sürecin tadını cikariyim sonrasi allah kerim allah can sağlığı versin kilolar verilir. Yavrularımz iyi olsun da. Mutluluk moral çok önemli. Aeben abla daha şimdiden göbek cikmaz o senin gobegindir demişti . Çok etkilendm üzüldüm belki de haklıydı bebek daha 2 gr. Ama işte şişliği yaptığı iştah açıklığı falan çok zorldi.bugün 60 küsür gördüm. . Çok fena bozulmstum. Ama ben hamisim ki. Değilken beni hamile sanan komşu .şimdi sorsun bakam.sak die söylerim evet ! Hamileyım ! DİYE. . KİLO VERİLR İNŞALLAH. MORAL BOZULUNCA DÜZELMESI ZOR OLUYOR
Ayyyyy evet saadet kaptanına dediği gibi neden ben
4 çocuğum var diye araya birde öksüz can kitledin demi arada kalabalıktan fark edilmez dedin
Tabiki tabikibu İF ul yüzünden hergün tartılır oldum
tartılamiyim diyorum olmuyor bugün düne göre -100 e bir iki mendil sallayacak kadar var yinede dimi
Sen ikea ya baya yakınsın banuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?