Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı geceler kızlar ben yine gazız modundayım dün uyumayınca bugün bebeler uyuyana kadar ben uyudum.gündü işi gücü bıraktım parkta ergen kovaladım dünkü grup yine geldi sürekli bunkarı gözlüyodum iyi defim bugün akıllı oturuyorlar derken yine çıkarttılar poşetleri kokluyorlar hemen polisi aradım bu sefer direk karakolu şu an içiyorlar gelin analarını babalarını bulun en azından dedim kapatınca videolarını çektim terastan çok net.neyse polisler geldi arabadan inme tenezzülünde bile bulunmadılar otsa malzemeleri masadaydı napıyorsunuz dedi yalandan onlarda köpekle oynuyoruz dedi köpek vardı bitane neyse baktım gidiyorlar polisler videoyu izlettim bu arada çocuklar kaçtı polislerde biz bi saat Sonra yine geçeriz dedi gitti.sonra bebeler parla geri geldi bende oturup konuşayım dedim gittim yanlarına içtiğini gördüğüm ikisi kardeş 12-13.5 yaşlarında hepsi 13-14 yaşlarında biraz nasihat ettim işe yarar mı bilmem Allah çoluğumuzu çocuğumuzu esirgesin.bugün düşük modda çevrimdışıydım
Azimli sıçan haa
yumurta almayı unuttum
yarın da dukan poğaça mi yesem ?
yürümeye çıktığımda alırım yada bi fırın var oradan alırım. .
Gel Banu benim tavuklar coştu bu ara

bu hafta kısa tutacağım diyordum sözde
Cennetliksin ablam hakkın ödenmez

Taze bitti taze bitti

Ahu060812 spor yorumlarını göremedim
Kaçırdım mı
Ahucum güzel yorumlarını bekliyorum
Yok abla henüz toplama aşamasına geçemedim sabah yapabilirsem yaparım şimdi gözler gidiyor

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 516. ETAP
(28 Nisan-5 Mayıs)

TAKIM DERECELERİ

1..............0,774........ 4. TAKIM
2..............0,748........ 7. TAKIM
3................0,737...... 5. TAKIM

Eveeet haftayı 2.olarak kapattık .

Tebrik edip geçmişe döneyim ... Gezmelerden geldim , şimdi yayıldım koltuğuma

Amiiinnnn. Kız abla seninle bi alakası yok aslında benim bilinçaltım sulanmış
Ben ikiye geçiyom inş, 5 sene sonra mezuniyet daha çok var

Bana oradan bi kelebekolacam varsa ver ablam mümkünse
Ausencia

Taze bitti taze bitti

Ausencia ablam gördüğümüz gibi kelebekciğiminde istediği üzere bu hafta biz kapışalım

ablaaaaaaaaaaaa lunya rakip stogunu bitirip beni gördü.

Tamamdır bayıldımmmm bu mortiliğe

top 100 listesinin 1. si & top 100 listesinin 6. na karşı

Geçmiş olsun ve gayet güzel menü .. sende benim gibi etimekçisin .. çok lezzetli geliyor bana da ekmek cazip gelmiyor resmen .
su tabii ki 2 lt den az olmasın hülyam .

Hmmm cuma rehavetine kapılmış bir efser gördüm sanki .. yarın hemen bir tartıl bakayım . ister burdan ister özelden yaz bildir bana .. merak ettiğim karbonu arttığın gün tartının ne gösterdiği .
Menü olmamış tabi ki de .

Menün gayet güzel ... öğlen ki çorba ne çorbası idi bilmiyorum ama onun dışında karbon alımı yok .
Ekmek ya da türevlerini tamamen mi çıkardın listenden ?
Ben en azından sabah yenmesi taraftarıyım.
Kas kaybı yaşamamak için gerekli .. ve şu da var ..bir müddet sonra diyetin durma noktasına geldiğine ekmeği kesmek b planın olacak ...onu baştan harcama derim ben .

Ama ağlarım ki ben çok tatlısın seeeen. Meleğim çok seviyorum kız seni, her birinizi

dEEEEEEEEELY Kuruyemişle öğlen ne kuzum ... azıcık bir salata köfte yiyeydin ya ... akşamda bulguru yemiyeydin .

@Ausencia öğretmeninden guzel sözler bekleyen öğrenci gibiyiz. tesekur ederim yazdıkların için gözlerim doldu cidden

gayeeeet güzel adacım menü ... hadi sporda bugün geçtin beni ..misafirlik dolayısıyla yapamadım hiç .yarın en az 20 puan almalıyım

hayirli aksamlar arkadaslar..
gelip kilo bildirimi bile yapamadim
gecen hafta 71,7oo
bu hafta 71,500
yine basladim gram saymaya dun regli oldum onunda etkisi var tabi ama saglik olsun en azindan arti degilim

Aynen ... artı değil sabit değil .. üstelik bugün takımın belalısı oldu bu 200 gr. kaçıncı 200 g verensin sayamadım :))

Menümü de yazayım...
11.30 2yumurta
2dilim ekmek
Salatalık,maydanoz
Lor ,peynir

18.30 tavuk döner
Yunan salatası
Ayran

2.5litre su 3yaparım
2yeşil çay

Yaaaa senin eline yuregine bize ayirdigin zamana sonsuzzz teşekkürler Allah razi olsun cook emegin var bizde cookkk...

yok canım 2 hafta ben bakacağım spor bildirimlerine , ahuya devredeceğim sizi iki hafta sonra yine .
Menü güzel sadece hem galetalı hem ekmekli o iki ara öğünü sevmedim .

Bugünkü menünü beğenmedim saydın .
Hem kahvaltıda cidden abartmışsın .
yani canın çok börek istedi ise 1 adet yeseydin ... ya da ekmeği yemeseydin .

Ve bu yoğun kahvaltı üzerine .. akşam şişirici özellikli mercimek ve bulgur .. olmamış.

O kahvaltı uzun sürmüştür ..öğleni bulmuştur iki öğün birleşip .. ben olsam akşamına sadece bol semizotu salatasını yerdim .
Bu bu haftanın ilk ve son cızları olsun ...

Rüya müthişmiş yaaa ... neden @ecemavi acaba

Tamamdır bak aldım bu sözü bu sefer ... bekliyorummmmmmmmmmmmmm .

Aynen öyle ..stres kilodan çok daha uzak durman gereken bir durum şu anda .

Yaptığın işi hakkıyla yapiyorsun

Azimli sıçan haa

Gel Banu benim tavuklar coştu bu ara

Cennetliksin ablam hakkın ödenmez

Yok abla henüz toplama aşamasına geçemedim sabah yapabilirsem yaparım şimdi gözler gidiyor

menünde güzelmiş madem gazoz mod ahu :))) gönül rahatlığı ile yatabilirim demek ki

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
ECEMAVİ15.......
ADA8120.......
DİLEKİYİ20.......
İRMAE5.......
AUSENCİA .......
.........
.........

Bugün başka spor bildirimi var mıydı güzeller ?

haydi bakalım herkesler sporaaaaaa ... yarından sonra liste dolsun ...şenlensin

O anki sinirimle yedim aslında çorbayı akşam içip kaçacaktım mutfaktan olmadı

40 dk yürüdüm, yağmur bastırdı dönmek zorunda kaldım

herkes uykuda sanırım
sabahın köründe uyandım sinir oldum ya erken kalkan yol alır demişler
Günaydın, ben de aile ziyareti için birazdan yola çıkacağım son hazırlıkları halledeyim derken çıkamadım yürüyüşe. Asıl plan sabahtan yürüyüp akşama iptal olmasını önlemekti ama kısmet olmadı. Akşama artık herkes mantıları sarmaları yeeken ben yürüyeceğim.

Ausencia ekmeği tamamen çıkartmadım aslında en az bir dilim yiyorum günlük ama baZı günler kahvaltıda bile yemeyi unutuyorum dün de öyle oldu. Yoksa dikkat etmeye çalışıyorum, sadece beyaz ekmek hatta beyaz unlu içeriklerim genelini tüketmemeye çalışıyorum.

Günaydınnnn elif , bugün benimde bi aile ziyareti yapmam icap eder , şimdide kahvemi aldım balkonumda oturuyorum

dukan tost ekmeği yapıyorum mikrodalga da

elif bi Dr daha var aramızda kelebekolacam senin meslektaşın senin alanın ne ?

kendimi hiç tanıtmadım tabi

33 yaşında, 9 yaşında ikiz erkek annesi,
özel bi firmada asistanlık yapiyorum

Moralini bozdugum için kusura bakma verom ... Beni frenleyin bırakmayın dediğin için yazmıştım .... Dediklerimi boş ver ...
Aşagıda yazacaklarımıda ...

Sadece kulagında bir esinti kalsın bebişin sağ salim doğup tekrar kilo vermeye geldiğinde hatırlarsan yeter

Evet hamişsin fakat hamişken ilalada herşeyi istediğin gibi ye anlamına gelmezki ...
Sen sağlıklı beslenmiyorsun bence verom. Zaten kv ve eşin kaç kere hamiş olacan ye dediğinde senin için olay bitmişti ...
Sadece buraya kendini rahatlatmaya bi nevi yediğine onay almaya geliyordun ki o onayıda aldın . Bundan sonrası sana aid.
Hamişken sana diyet yap demiyorum ama sağlıklı ve düzenli beslenenilirsin bu sadece senin sağlıgın için değil bebişin sağlıgı içinde gerekli ...
İyi marka Omega 3 tabletlerini içmeyi umutma bu çok önemli ! Sebzeyi meyveyi cevizi eksik etme öğünlerinden ... Hamurun ne sana nede bebişine bi faydası yok ...

Ee abla ben hemişlikte fırsat bu fırsat istediğimi yiycem 80-90 kiloda olsam yiycem sonra nasıl olsa veririm hiççç moralimi bozmaya gerek yok diyorsanda bişi diyemem tabiki kuzum ,olabilir zaten hamişlerin %95 i böyle düşünüyor ki doğum sonrası kiloları bu kadar sorun oluyor ..
Zaten sana bu konudaki son mesajım, sağlıkla dogurda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…