Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler

Ausum listeler içinde emegine yüregine sağlık

Bende bende herif yok oyalanıyom yürüyüşe çıkayım dedim kucuk kuzum kütüphaneye ders çalışmaya gidecek onun kahvaltısını yaptırayım dedim çıkmadım ..
Öğleden sonra çıkacağım, bir görüşmem var onun için çıkarım yürür gelirim.. benim minikte uyuyor büyüklerde dersane için çıktı

aynı ben ...
Arkadaşlarle spora gidiyoruz onun seansıda 10:30 .. ha adam kalktı ha kalkacak ,yok yetiştim ,yok siz gidin bari
ay çok sinir oldum yaa başka zaman olsa yatsın evde bırakır giderim ama temizliğe gelecekler bide kızın toplantısı var ben onları bırakıp toplantıya gidecektim evde adam olunca işler karıştı

Eski mahalleden komşular canım durumları pek iyi değil ben kabul etmem onlarda gelmez zaten
Kolay gelsin ahum ...
Eşine dememişmiydin temizlik var arkadaşlar gelecek diye ?
Bende başladım az az yapıyorum dün 2 balkonu döktüm temizledim ön balkon kaldı ... Haftaya nigdeye göç var bu evdende bişiler gidecek onları ayarlıycam sonra dökmüşkenntemizlik başlıycak inş . Benimde çok iş sınavlar yaklaşmadan halletmem lazım .

elif hoşgeldin
takımımızın enerjisi gerçekten çok yüksek,devamlı takılabilirsen burdan alacağın motivasyonla hedefine ulaşırsın,başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…