TebriklerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 516. ETAP (28 Nisan-5 Mayıs)
TAKIM DERECELERİ
1..............0,774........ 4. TAKIM 2..............0,748........ 7. TAKIM 3................0,737...... 5. TAKIM
Eveeet haftayı 2.olarak kapattık .
Tebrik edip geçmişe döneyim ... Gezmelerden geldim , şimdi yayıldım koltuğuma
Ne olduda ausum tartıl demişti efserim ?
Tatılmadım dahaNe olduda ausum tartıl demişti efeserim ?
mortim akşamı kaçta yiyon ??Menüm
sabah
1.5 dl tb ekmek peynir çay salatalık domates tere 1 yumurta
Arada
3 ,4 adet balık kraker
Akşam
Yarım tabak çorba salata yoğurtlu kabak yemeği
Ağzım iyi değil artık yemem
Bende bende herif yok oyalanıyomTatılmadım dahayataktan cıkamadım daha
Öğleden sonra çıkacağım, bir görüşmem var onun için çıkarım yürür gelirim.. benim minikte uyuyor büyüklerde dersane için çıktıBende bende herif yok oyalanıyomyürüyüşe çıkayım dedim kucuk kuzum kütüphaneye ders çalışmaya gidecek onun kahvaltısını yaptırayım dedim çıkmadım ..
Eski mahalleden komşular canım durumları pek iyi değil ben kabul etmem onlarda gelmez zatenAna arkadaş deyince bende yardıma geliyorlar sandıydım
Afiyet olsun 15 dk ya ordayım
Erkeker sinir oluyor temizliktenGünaydın güzeller
Benim iş sallantıda adam gece geldi yattı yeni ben kadınları getirecektim bilmiyom nolacak
Günaydın güzeller
Benim iş sallantıda adam gece geldi yattı yeni ben kadınları getirecektim bilmiyom nolacak
Zaten yaptırma diyodu olduğu kadar diyodu komplo kurdu benceErkeker sinir oluyor temizlikten
ay çok sinir oldum yaa başka zaman olsa yatsın evde bırakır giderim ama temizliğe gelecekler bide kızın toplantısı var ben onları bırakıp toplantıya gidecektim evde adam olunca işler karıştıaynı ben ...
Arkadaşlarle spora gidiyoruz onun seansıda 10:30 .. ha adam kalktı ha kalkacak ,yok yetiştim ,yok siz gidin bari
Kolay gelsin ahum ...Eski mahalleden komşular canım durumları pek iyi değil ben kabul etmem onlarda gelmez zaten
Merhaba hanımlar, eğer boş bir yeriniz varsa beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. Bazı sağlık problemlerimden dolayı kilo vermesi çok zor olan bir insanım o yüzden takımın adını lekelememek için 15 günlük bir diyet denemesinde 2 kilo verebildiğimi görünce ben de aranıza katılmak istedim.Ausencia 'ya da özel mesaj attım detaylarımı. Tek başına biraz zorlayıcı oluyor bu yol, verilecek çok kilo varken, umarım birlikte devam ederiz burada. :)
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:54
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Sağlık problemleri, düzensiz beslenme, stres
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Yine sağlık problemleri, sağlıklı bir bedene ve eski görünüme dönme isteği
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 31 yaşında bir doktorum, evliyim. Kendi ailemden uzakta yaşıyorum. Beslenme konusunda maalesef tek bir zaafım yok, hem tatlıları hem de bütün yemekleri seviyorum. Yani açlıktan değil keyif için yediğimden bu haldeyim biraz da. Spor konusunda normal insanlardan daha hızlı yorulmama sebep olan bir hastalığım olduğu için mükemmel değilim ama azimle yapmaya çalışıyorum. Motivasyon ve ilham almaya çok ihtiyacım var, evlenince şehir değiştirdiğim için bütün çevrem benden uzakta kaldı ve yalnız kaldığımı hissettikçe başladığım diyet haftasını göremeden sonlanıyor. O yüzden beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım. :)
BencedeZaten yaptırma diyodu olduğu kadar diyodu komplo kurdu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?