Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaaaaydın günaaaaydınn erken kalkan Yol alırmııışşş.

Dün akşam eve geldim akşam ezanından sOnra dileklerimi Gül ağacına gömdüm sOnra başladım temizliğe tüm kıyafetlerimi ayırdım kızlar 7 büyük çöp poşeti çıktı kardeşim de gAza geldi gece 1 e kadar dolabımızı düzenledik büyük gelenlerden bi kaç tane bıraktım aslında bi o kadar daha çıkardı ama şu an dolabımda olan herşey büyük etiketi üstünde iyi tişörtler gelmişti geçen sene doğumgğnün de dar diye giyememiştim şimdi bol tam sporluk olmuş

Bu sabah da 7 buçukta kalkıp gidip dileğimi aldım Gül ağacından cüzdan da şaklamak gerekiyormuş samırıöm olunca denize atacakmışım seneye inşallah tüm dileklerimiz dualarımız kabul olur

dileklerin kabul olsun inş cnm, ben bu yıl yapmadım birşey.

gece gece dolap düzenlemeyi çok severim bende yapılacak en uygun iş akşamları; )

Ay ben sizi görmeden seviyorum bu nasıl bir şey bal gibi sosyologlara psikologlara araştırma konusu

ecemavi bizde seni seviyoruz burdaki gönül bağı gerçekten çok farklı
@Dersaadet_ alemsin kız
bilinçaltından atamamışsın belli,hatta burayla o olayı kafanda ortak kümeye almışsın

7.takımın fit ve güzel hatunları hepinizi tebrik ederim

kaptanım senin adının ordaki kare işareti sıfır puan mı demek
nasipse pazartesi bende başlıyorum tekrar

Sabaha görüşürüz ... aramızda az sonra uyanacaklar var .... bende ancak yatacağım inşallah

o saate kadar oturdun mu kaptanımhayatta dayanamam olduğum yerde sızarım inanki

bu İF ul yüzünden hergün tartılır oldum
tartılamiyim diyorum olmuyor bugün düne göre -100 e bir iki mendil sallayacak kadar var yinede dimi

Ayyyyy evet saadet kaptanına dediği gibi neden ben
4 çocuğum var diye araya birde öksüz can kitledin demi arada kalabalıktan fark edilmez dedin

seni seçmiş pikaçuuu
arada da seni kaynatmış saadet

ablacım sana %10000000000000000000000 kere katılıyorum

ay sabah sabah hakkat saadet kız şöyle tatlış mavişi nasıl öküz canına ana yaptın

saadette hatlar iyice karışmış

Günaydın kızlar dün Ausencia tartıl demişti bense korkuyorum

Öğleden sonra çıkacağım, bir görüşmem var onun için çıkarım yürür gelirim.. benim minikte uyuyor büyüklerde dersane için çıktı

Günaydınnnnn ... herkes mi uyanmış yahuu

Bende 4 te yatıp 8 de kalktım ... harika enerjiğim

Kahvaltı edip çıkacak bizimkiler ... bu hafta sonu planlarında ben yokum baba oğullu balık tutmaya gidecekler arkadaşları ile ...

Çıkınca gelirim

Amiiinnnn. Kız abla seninle bi alakası yok aslında benim bilinçaltım sulanmış
Ben ikiye geçiyom inş, 5 sene sonra mezuniyet daha çok var

Dersler biraz ağırlaşınca bak bakalım öküz can anası falan kalıyor mu

ay sabah sabah hakkat saadet kız şöyle tatlış mavişi nasıl öküz canına ana yaptın

İşte bana bunlarla gelin

mortim akşamı kaçta yiyon ??
Balıktı krakerdi anlamam böyle geçemezsin beni
Akşam biraz geç saat6 gibi ama ben bazen erken yiyorum özellikle sofrada gormemem gereken bir şey varsa

Eski mahalleden komşular canım durumları pek iyi değil ben kabul etmem onlarda gelmez zaten

Yardım etmekte güzel durumları müsait değilse bilmem de biz yardım ederdik yurtdışında arkadaşlara

kızlar günaydın
çok hastayım ama işe geldim malesef
gece üşüme nöbetlerinden sonra su gibi terledim ama atamadım üzerimden,ısrar ve inatla temizliğe devam ediyorum,yüzdüm kuyruğuna geldim bırakırmıyım hiç

Günaydın canım inşallah kabul olur tüm dileklerin .Amin

Dün diş yaptırdım ya midem bulandı çocuklara verirken ağzıma attım öyle 3,5 balık kraker o ağzım fena dişim daha fena Dr ne yaptıysa gözümü korkudan açmamıştım dudağım su toplamış yaktı mı beni acep en son elinde bir çakmak birşeyler ısıtıyordu

Dolgumuydu ?
Banada yüzün morarabilir dedi

Cancazım spor çeteleni yeni gördüm ben eksikim
Dün sırrımı yazarken altına manümüse yazmıştım

45+45 dk tempolu yürüyüş
45 dk pilatesim var

Son 2 gündür sporun dibine vurdum baskül çok fazla etkilenmesede bu 2 günde 1 er cm incelme olmuş bende

Geçmiş olsun izin vermiyor mu işyerinde hastalık zamanı

patron bişey demezde çalışma arkadaşları laf ediyolar,milletin gözüne batıyo,yarın bi gün laf ederler biliyorum o yüzden gitmek istemiyorum,bide eve gidersem işe sararım biliyorum huyumu,işyerinde ayakta pek işim yok oturarak yapıcam işlerimi dinlenmiş olurum böylece

senin dişler ne alemde nasıl oldun?

:roloyes:

bende az önce dişini sormuştum bunu şimdi gördüm
çok geçmiş olsun sendede ben gibi korku var işte
elinde çakmakla bişeyler mi yaptı

benimde dün akşam ceviz yerken dolgumun teki düştühatta kıtır kıtır yedim

Aa ne güzel Benim uzmanlık enfeksiyon hastalıkları, pek bi tatsız özünde:/

Bizim iki aile de bizden uzakta yaşıyır o yüzden gittiğimizde, sevdiğimiz şeyleri toptan yapıyorlar sağolsunlar. Ama diyete girince dezavanyaja dönüştü bu güzellikleri. Her iki annem de "kızım sen yarım porsiyon ye, bişi olmaz" diyorlar. Diyemiyorum ki" anne ben o şekeri yakmaya kaç mekik çekiyorum biliyor musunuz" diye.

Artık bol yürüyüş, çeyrek porsiyonlarla mekiklerle atlatmaya çalışacağız bu haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…