Eşin toplatıya gitmezmi benim işim var desen?ay çok sinir oldum yaa başka zaman olsa yatsın evde bırakır giderim ama temizliğe gelecekler bide kızın toplantısı var ben onları bırakıp toplantıya gidecektim evde adam olunca işler karıştı
GünaydınGünaydınnnnnn
Afiyet olsun 15 dk ya ordayım
Günaaaaydın günaaaaydınn erken kalkan Yol alırmııışşş.
Dün akşam eve geldim akşam ezanından sOnra dileklerimi Gül ağacına gömdüm sOnra başladım temizliğe tüm kıyafetlerimi ayırdım kızlar 7 büyük çöp poşeti çıktı kardeşim de gAza geldi gece 1 e kadar dolabımızı düzenledik büyük gelenlerden bi kaç tane bıraktım aslında bi o kadar daha çıkardı amaşu an dolabımda olan herşey büyük etiketi üstünde iyi tişörtler gelmişti geçen sene doğumgğnün de dar diye giyememiştim şimdi bol tam sporluk olmuş
Bu sabah da 7 buçukta kalkıp gidip dileğimi aldım Gül ağacından cüzdan da şaklamak gerekiyormuş samırıöm olunca denize atacakmışım seneye inşallah tüm dileklerimiz dualarımız kabul olur
Ay ben sizi görmeden seviyorum bu nasıl bir şey bal gibi sosyologlara psikologlara araştırma konusu
@Dersaadet_ alemsin kızBu hafta bir rekor birincilik hedefliyorum bakalımregl olucam birkaç güne. Gecikti malum stres uykusuzluk hastalık hepsi sebep oldu birkaç güne regl olursam rekor olur gibi :) ayy kendimi 60 lı kilolarda hayal bile edemezkennn neredeyse mezun olacağım
Bu arada dün gece rüyamdaecemavi yi gördüm benim ex öküzcanın anasıymışsın güya değişik bir nick ve farklı kişi bilgileri kullanarak yarışıyor gibi davranarak beni buradan takip ediyormuşsun ben de fark edince buradaki tüm mesajlarımı silmek için kazene mesajlar atıyorum yalvarıyorum falan ahaha ne alakaysa
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 516. ETAP
(28 Nisan-5 Mayıs)
TAKIM DERECELERİ
1..............0,774........ 4. TAKIM
2..............0,748........ 7. TAKIM
3................0,737...... 5. TAKIM
Eveeet haftayı 2.olarak kapattık .
Tebrik edip geçmişe döneyim ... Gezmelerden geldim , şimdi yayıldım koltuğuma
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM ECEMAVİ 15 . . . . . . . ADA81 20 . . . . . . . DİLEKİYİ 20 . . . . . . . İRMAE 5 . . . . . . . AUSENCİA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Bugün başka spor bildirimi var mıydı güzeller ?
haydi bakalım herkesler sporaaaaaa ... yarından sonra liste dolsun ...şenlensin
Sabaha görüşürüz ...aramızda az sonra uyanacaklar var .... bende ancak yatacağım inşallah
bu İF ul yüzünden hergün tartılır oldum
tartılamiyim diyorum olmuyor bugün düne göre -100 e bir iki mendil sallayacak kadar var yinede dimi
Ayyyyy evet saadet kaptanına dediği gibi neden ben
4 çocuğum var diye araya birde öksüz can kitledin demi arada kalabalıktan fark edilmez dedin
Moralini bozdugum için kusura bakma verom ... Beni frenleyin bırakmayın dediğin için yazmıştım .... Dediklerimi boş ver ...
Aşagıda yazacaklarımıda ...
Sadece kulagında bir esinti kalsın bebişin sağ salim doğup tekrar kilo vermeye geldiğinde hatırlarsan yeter
Evet hamişsin fakat hamişken ilalada herşeyi istediğin gibi ye anlamına gelmezki ...
Sen sağlıklı beslenmiyorsun bence verom. Zaten kv ve eşin kaç kere hamiş olacan ye dediğinde senin için olay bitmişti ...
Sadece buraya kendini rahatlatmaya bi nevi yediğine onay almaya geliyordun ki o onayıda aldın. Bundan sonrası sana aid.
Hamişken sana diyet yap demiyorum ama sağlıklı ve düzenli beslenenilirsin bu sadece senin sağlıgın için değil bebişin sağlıgı içinde gerekli ...
İyi marka Omega 3 tabletlerini içmeyi umutma bu çok önemli ! Sebzeyi meyveyi cevizi eksik etme öğünlerinden ... Hamurun ne sana nede bebişine bi faydası yok ...
Ee abla ben hemişlikte fırsat bu fırsat istediğimi yiycem 80-90 kiloda olsam yiycem sonra nasıl olsa veririm hiççç moralimi bozmaya gerek yok diyorsanda bişi diyemem tabiki kuzum ,olabilir zaten hamişlerin %95 i böyle düşünüyor ki doğum sonrası kiloları bu kadar sorun oluyor ..
Zaten sana bu konudaki son mesajım, sağlıkla dogurda inşallah
ay sabah sabah hakkat saadet kız şöyle tatlış mavişi nasıl öküz canına ana yaptın
Öğleden sonra çıkacağım, bir görüşmem var onun için çıkarım yürür gelirim.. benim minikte uyuyor büyüklerde dersane için çıktı
Günaydınnnnnn
Amiiinnnn. Kız abla seninle bi alakası yok aslında benim bilinçaltım sulanmış
Ben ikiye geçiyom inş, 5 sene sonra mezuniyet daha çok var
ay sabah sabah hakkat saadet kız şöyle tatlış mavişi nasıl öküz canına ana yaptın
Akşam biraz geç saat6 gibi ama ben bazen erken yiyorum özellikle sofrada gormemem gereken bir şey varsamortim akşamı kaçta yiyon ??
Balıktı krakerdi anlamam böyle geçemezsin beni
Eski mahalleden komşular canım durumları pek iyi değil ben kabul etmem onlarda gelmez zaten
Günaydın canım inşallah kabul olur tüm dileklerin .AminGünaaaaydın günaaaaydınn erken kalkan Yol alırmııışşş.
Dün akşam eve geldim akşam ezanından sOnra dileklerimi Gül ağacına gömdüm sOnra başladım temizliğe tüm kıyafetlerimi ayırdım kızlar 7 büyük çöp poşeti çıktı kardeşim de gAza geldi gece 1 e kadar dolabımızı düzenledik büyük gelenlerden bi kaç tane bıraktım aslında bi o kadar daha çıkardı amaşu an dolabımda olan herşey büyük etiketi üstünde iyi tişörtler gelmişti geçen sene doğumgğnün de dar diye giyememiştim şimdi bol tam sporluk olmuş
Bu sabah da 7 buçukta kalkıp gidip dileğimi aldım Gül ağacından cüzdan da şaklamak gerekiyormuş samırıöm olunca denize atacakmışım seneye inşallah tüm dileklerimiz dualarımız kabul olur
kızlar günaydın
çok hastayımama işe geldim malesef
gece üşüme nöbetlerinden sonra su gibi terledim ama atamadım üzerimden,ısrar ve inatla temizliğe devam ediyorum,yüzdüm kuyruğuna geldim bırakırmıyım hiç
Dolgumuydu ?Dün diş yaptırdım ya midem bulandı çocuklara verirken ağzıma attım öyle 3,5 balık kraker o ağzım fena dişim daha fena Dr ne yaptıysa gözümü korkudan açmamıştım dudağım su toplamış yaktı mı beni acep en son elinde bir çakmak birşeyler ısıtıyordu
Cancazım spor çeteleni yeni gördüm ben eksikimGünaydınnnnn ... herkes mi uyanmış yahuu
Bende 4 te yatıp 8 de kalktım ... harika enerjiğim
Kahvaltı edip çıkacak bizimkiler ... bu hafta sonu planlarında ben yokumbaba oğullu balık tutmaya gidecekler arkadaşları ile ...
Çıkınca gelirim
Geçmiş olsun izin vermiyor mu işyerinde hastalık zamanı
:roloyes:Dün diş yaptırdım ya midem bulandı çocuklara verirken ağzıma attım öyle 3,5 balık kraker o ağzım fena dişim daha fena Dr ne yaptıysa gözümü korkudan açmamıştım dudağım su toplamış yaktı mı beni acep en son elinde bir çakmak birşeyler ısıtıyordu
Dün diş yaptırdım ya midem bulandı çocuklara verirken ağzıma attım öyle 3,5 balık kraker o ağzım fena dişim daha fena Dr ne yaptıysa gözümü korkudan açmamıştım dudağım su toplamış yaktı mı beni acep en son elinde bir çakmak birşeyler ısıtıyordu
Günaydınnnn elif , bugün benimde bi aile ziyareti yapmam icap eder , şimdide kahvemi aldım balkonumda oturuyorum
dukan tost ekmeği yapıyorum mikrodalga da
elif bi Dr daha var aramızdakelebekolacam senin meslektaşın senin alanın ne ?
kendimi hiç tanıtmadım tabi
33 yaşında, 9 yaşında ikiz erkek annesi,
özel bi firmada asistanlık yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?