Hoşbuldumelif hoşgeldin
takımımızın enerjisi gerçekten çok yüksek,devamlı takılabilirsen burdan alacağın motivasyonla hedefine ulaşırsın,başarılar
Aa ne güzel Benim uzmanlık enfeksiyon hastalıkları, pek bi tatsız özünde:/
Bizim iki aile de bizden uzakta yaşıyır o yüzden gittiğimizde, sevdiğimiz şeyleri toptan yapıyorlar sağolsunlar. Ama diyete girince dezavanyaja dönüştü bu güzellikleri. Her iki annem de "kızım sen yarım porsiyon ye, bişi olmaz" diyorlar. Diyemiyorum ki" anne ben o şekeri yakmaya kaç mekik çekiyorum biliyor musunuz" diye.
Artık bol yürüyüş, çeyrek porsiyonlarla mekiklerle atlatmaya çalışacağız bu haftasonu
haydi ben kaçtım
kahve molası gelirim
işlerimi halledip mobilyacı gelicek bugün
Tamamdır ... hadi bakalım serüvenin bizimle 76 kilo başlasın bakalım
Hayatındaki sağlıkla ilgili problemleri okudum .. zaman içinde birbirimizi tanıdıkça sende göreceksin ki binbir hastalıkla :) cebelleşen bir kaptanınız var :)
Ben aus .. takım kaptanı ve diyet bölümü editörüyüm . Yaş 38 .
İçimdeki duygu kilo konusunda ben başardım herkes başarsın . Azimli ve biraz eli sopalı olduğum söylenir arkadaşlar arasındaama bence yufka yürekliyim
İlk sayfadaki kuralları okudun sanıırım . Menü bildirimi ve mümkün mertebe arkadaşların menülerine yorum ... en en önemlisi de benim için dostluk .
Harbiden mükemmmeeeel yalnız mimum ... gelmeyen gelemeyen 67 gelmeyecek işte gör bak . 66.9 a hazır ol
Azve öz ne güzel menü
Çok yazma derdinde olmuyo
Kiz mimumimu88 sen yazmadim ben girdim hesapladim tahminimden daha az 20 küsur cikti. Ideal kilon 73 mus sen korumaya gecip sikilasma icin spora agirlik vermelisin artik..
dileklerin kabul olsun inş cnm, ben bu yıl yapmadım birşey.
gece gece dolap düzenlemeyi çok severim bende yapılacak en uygun iş akşamları; )
Günaydın canım inşallah kabul olur tüm dileklerin .Amin
Ben varım kaptanım benn...30dakika yürüyüş
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM ECEMAVİ 15 . . . . . . . ADA81 20 . . . . . . . DİLEKİYİ 20 . . . . . . . İRMAE 5 . . . . . . . AUSENCİA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Bugün başka spor bildirimi var mıydı güzeller ?
haydi bakalım herkesler sporaaaaaa ... yarından sonra liste dolsun ...şenlensin
Kaptanım çok fazla seviliyorsun iyi ki varsınGüzelleer ... bir haftanın daha sonuna geldik
Çok güçlü bir motivasyon olmadan bu işin ite kak yürümediğini hepimiz biliyoruz .
O yüzden keyif alarak bu süreci geçirmek istiyorsak , buradaki paylaşımlarımız ... dostluğumuz ve pek tabii ki kaçamaksız menülerimiz önemli .
Her daim birbirinize destek oluyorsun zaten . Benden daha çok moral veriyorsunuz birbirinize
Aynen devam ...
Sonuçlar henüz açıklanmadı demiştim ... bazı takımlarda değişiklik oldu ... 2 değil 3 olabiliriz ...
Sorun mu değil ?
Biz kilo vermenin takım olamanın ve en önemlisi istikrarın özünü yakaladık ... bir sonda bir tepede olmak yerine dikişi tutturduk giden bir takımız ... Böyle de devam edecek inşallah .
Tek eksiğimiz senkronizasyonu aynı anda yakalayamamak .. özellikle liste iççin konuşuyorum .. hani bir haftada herkes iyi kötü vermiş olsa zaten ipi göğüslüyoruz hep ...
Yine de ...
Ama ben özellikle bunca ay bir öyle bir böyle kafası karışsa da ... yolundan dönmeyen ...hedefe varmayı bileğinin hakkı ile söke söke alacak olanNare83 a ... ve geldim 3 haftada mezunum diyen @aeben nin istikrarına , ablalığına ... listeye girdiğinden beri şov yapa yapa bugün ilan edilen top listesi 1.liğini sonuna kadar hakkeden @Lunya ya ... izinden diyet ayarı kaçmış dönen bir dönem bocalayan ama liste sorumluluğu ile ipleri sıkı sıkı eline alan @saydin78 a ... her daim umutsuz olsa da ve bana kocaman bir şov sözü olsa da ... kilo verme istikrarını sürekli koruyan @Dersaadet_ e ... listesi elinde olmadığı zaman sudan çıkmış balığa dönen , bazen bildiğin pes eden ama yine de yola devam edebilen daktırım @kelebekolacam a .... bu hafta tam battım batıyorum ,bahçedeyim duramıyorum derken son günde bile ipin ucunu yakalayabilen @Ahu060812 ma ... manken edasıyla ama 100 kilo hırsı ile:) her şekilde yoluna devam eden ablasının güzeli mimu88 ma .... geldiği günden bugüne takıma motivesi ile ..sohbeti ile .. ikili yarışlardaki gazı ile ve sıcaklığı ile hemen bizden biri olan ve liste sorumluluğunu üst level yaşabilen ecemavi ye ... beni onu listeye soktuğuma acaba dedirtmeden diyetine sıkı sıkı bağlı ... sporunu aksatmayan ve biliyorum ki liste sorumluluğu ile kaçamak yapmayan @Dilekiyi ye .... sarı kontesim uykusuzum dilberim ..geçen haftanın herosu ..bu haftanın candan vereni :) Kedibochi me ... sabitler kraliçesi , biliyorum ki sabit artı çıkınca kaptanın ne kadar üzüldüğünü bilen ve hemen bu hafta kendini güzel toparlayacak olan @DelyDoly ma .... bu hafta ummadığımız bir artı ile karşımıza çıkan , bunun için çok üzüldüğünü yürekten hissettiğim ve bunu haftaya eminim çok iyi bir eksi ile telafi edecek olan _AYNURA_ ya ....
7.takım listesi adına teşekkür ediyorum ...
ada81 güzelliğimin listeye bir an önce uçuşla geçeceksin biliyorum güzelimmm o yüzden bugünkü artını unuttum bile beraber mezuniyetini marşlarla kutlayacağız ...
begum75 mücverim takımın bıcır bıcırı ... senin artını da unuttum ben sende unut ve şu 57 yi sabitle güzelliğim .
nehirnil111 geçici hafıza kaybım senin artın için de geçerli güzel sohbetlim halanı postaladık mı pon pon gelecek biliyorum ben .
@Bebetomm canım sende geldiğin günden mezun olana dek istikrarınla göz doldurmuştun ... seninde artını unuttum gitti
@Betulina canım seninde artına gözlerimi kapadım gitti ...mezuniyet sarhoşluğu diyelim ve haftaya vira bismillah başlamış olalım
Not:bu arada bakıyorum da korumadaki güzeller kilo almış ..koruyamıyor muyum beeen sizi
Sarayca canım bu hafta seninde nazarlığın oldu .... unuttum gitti .. haftaya esip geçeceğine eminim
@Efser canım ne de güzel oldu geldin aramızaayrılmadığın sürece çok çok iyi sonuçlar göreceğiz beraber ..bugünkü kilo verişini tekrar tebrik ederim .
@Daydream- güzel hülyamazmini yakaladığın anda yine beraber ooo lalal diyeceğiz eminim canım .. startı verdik hadi rast gele
@MuMu85 sende öyle ya da böyle yine bir start yakaladın ... sana da rast gelesana tavsiyem büyük hedeflerden kaç , ufak ufak yol alalım beraber
kuzularinannesi canım bugünkü bildirimin neden kaynaklı olduğunu biliyoruz ... sorunu biliyorsak çözümü de bulduk demektir .. daha sık gel lütfen ...
@koza16 güzellikbu hafta çok aramızda değildin ama yine de başarılı sonuç aldın . Lütfen aynen devam et ...
@arselka canımseninle de zaman zaman uzun uzun konuştuk hep ..burdan uzaklaşma ... lütfen ..
@vorones senden de en büyük ricam ...diyeti ..kiloyu unut .... sağlıklı beslenmeye ve bu sürecin tadını çıkarmaya bak
Sizlere de teşekkürler ...
Ve gelelim kaçaklara :))
@MorVampirella
@mirjam
@Antepia27
@Neshve
@cydnz_1
@pamukskr
@Sekercikiz
@tuba52
ve bir hoş geldin aramızairmae diyerek ...
Misafirliğe doğru yol almak üzere hazırlanıyorum .
Seviliyorsunuz ....
Rakiplerinizi ..ortilerinizi ..mortilerinizi bulun ... güzel keyifli ..sohbetli .. bomba gibi .. bir haftaya başlayalım inşşalah ... üzerinde en ufak bir yılgınlık olan şimdiden kapımı çalsın .. çarşamba perşembe yumurta kapıya dayanınca gelmeyin
Dolgumuydu ?
Banada yüzün morarabilir dedi
Geçmiş olsun fındık olsa dişinle mı kırdın derdim ceviz namümkün dediğin gibi diş diyeti yapıyorum ağzımı zor açıp kapatıyorumbende az önce dişini sormuştum bunu şimdi gördüm
çok geçmiş olsun sendede ben gibi korku var işte
elinde çakmakla bişeyler mi yaptı
benimde dün akşam ceviz yerken dolgumun teki düştühatta kıtır kıtır yedim
Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon çok ağrı yaparEvettt guzeller aksam yemekleri yendi fermuarlar kapatildi di mi
Disciye gittim 9 gundur gecmeyen agrinin sebebi enfeksiyonmus antibiyotik yazdi doktor..
Gelelim menuye
09:00 1 kase yogurt.1 yumurta.2 etimek
13:30 ton balikli salata.etimek
17:30 1 kase domates corbasi icine 1 etimek dogradim.1 yumurta.4 catal pirasa.3 yk yogurt.
Su cok az ictim yatana kadar 1.5 lt icecegim
Menüm hic ic açıcı degil kafam alak bullak
Kısacası yazıp müsade istiyecem
1 yumurta
1kk yagsız peynir
2 dilim ekmek
Ara yok
Öğlen sehriye corbası
Biraz tandır ekmeğı
Yoğurt
Ara bi avuc fısťik 3 cilek
Akşam
Şehriye corbası biraz ısbanakli gözleme
Biraz fıstık 2 çilek
Canım aslında öyle ekmekler var ama aşırı kalori aldığını sanmıyorum moral bozmaya gerek yok hafif diyet modundan çıkarmıştır iyi olmuşturFıstık avuç içi kadar gözleme ceyrekten biraz fazla diyeyim
Kesinlikle kuru kayısının geçen haftalarda çok faydasını gördüm boşuna konuşmuyormuş insanlarKabizlik sorunu olan arkadaşlarım bu mesajin ekran görüntüsünü alsinlar..Dilara Kocak tarifi..
Günaydın Salı günü merak ettiğiniz konuları sorduğumda kabızlık ile ilgili çok soru aldım, 'Kabızlık Çözen Marmelat' tarifimi vereyim dedim
1 kuru incir
2 kuru kayısı 2 kuru erik
1,5 çay bardağı su
1 YK öğütülmüş keten tohumu
1 YK zeytinyağı
Kuru meyveler 1,5 çay bardağı suyla kaynatılır ve robottan geçirilir, üzerine zeytinyağı ve keten tohumu eklenerek karıştırılır. Karışımı 3'e bölüp sabahlari 1-2 bardak ılık suyla tüketebilirsiniz (Tarifime Youtube kanalımdan da ulaşabilirsiniz)
Kabızlığı çözmek için;
Sabah uyanınca 1 bardak ılık su için
Her öğüne çiğ sebze ve salata ekleyin
Ara öğünlerde meyve veya meyve hoşafı tüketin
Günde 2 - 3 litre su için
Probiyotikli gıdalar tüketin(yoğurt, kefir vb.)
Eğer uzun süre geçmeyen kabızlık sorununuz varsa mutlaka bir hekime muayene olun.
İşte bu durmak yok devamİyi akşamlar arkadaşlar...ben geldimmmm ve bomba gibi geldimmm...arkadaşlarla dışarı çıktık...onlar ekmek arası dönerlerini yerken ben dönerimi tabakta istedim,onlar dondurma yerken ben sade suyumu içtim.onlar gezinmek isterken ben bastım kaza yürüttüm onları hızlıca,onlar şimdi kola içerken ben yeşil çayımı yudumluyorum...yani verdiyim sözü dibine kadar tuttum ve arkasındayımmm...gelecek cuma bomba gibi geliyoruuuum...heeey adaaam saraycam açılın artık...bu hafta zafer benim hiç kimseyr kaptırmammmm...
@ausencia kaptanım tüm etiketli mesajlarını okudum ve bu hafta benden yana için rahat olsun...tabi ortada regl olayı var...ama bu hafta 0 kaçamak...
@vorones canım sana dedim sakın kilo aldığın için üzülme stres yapma...sağlıklı beslenmeye dikkat et o kadar...mutlu ol...yediyinde mutlu olacağın şeyleri ye...iyi ol...
@ada81 ve @_SARAYCA_ siz benim bugünki azim dolu mesajımı okumayın emi...salın kendinizi rahatlayın3müzde artıyız bakalım şovu kim yapacak.en fazla ponponu kim alacak
Yunan salatası nasıl bir şeyMenümü de yazayım...
11.30 2yumurta
2dilim ekmek
Salatalık,maydanoz
Lor ,peynir
18.30 tavuk döner
Yunan salatası
Ayran
2.5litre su 3yaparım
2yeşil çay
Orada kahveyi geçtim herşeyi yer içerim
kızlar günaydın
çok hastayımama işe geldim malesef
gece üşüme nöbetlerinden sonra su gibi terledim ama atamadım üzerimden,ısrar ve inatla temizliğe devam ediyorum,yüzdüm kuyruğuna geldim bırakırmıyım hiç
Kaptanım çok fazla seviliyorsun iyi ki varsınSizleri çok sevdim eminim daha çok güzel yollarımız var
Bugün ki tartıya gelirsek 53.0- 400 daha gitti bakalım neler göreceğiz
Dün ki menüm;
09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Ara; 2 fincan şekersiz türk kahvesi (baş ağrım için)
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk suyu çorbası(tavuk yok) + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 2 çtl mevsim salata + 180 ml ayran
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe şekersiz (Baş ağrım devam ediyor)
Akşam; 19:30 - 2 ad.kızartma köfte + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 1 kase marul ve salatalık
Baş ağrısından erkenden uyudum
begum75 mortim listeni göremedim
nilişko dün akşam evi süpürdüm sildim,tozları alacaktım hastalık iyice zorladı,tozlar kaldıÇok geçmiş olsun canım enfeksiyon çok ağrı yapar
Menünde çok güzel afiyet olsun
Canım aslında öyle ekmekler var ama aşırı kalori aldığını sanmıyorum moral bozmaya gerek yok hafif diyet modundan çıkarmıştır iyi olmuştur
Kesinlikle kuru kayısının geçen haftalarda çok faydasını gördüm boşuna konuşmuyormuş insanlar
İşte bu durmak yok devam
Yunan salatası nasıl bir şey
Orada kahveyi geçtim herşeyi yer içerimNasıl güzel bir manzara o ya
Dukan tost nasıl oluyor bende tostçuyum ama ağzıma koyamıyorum şuanda
Geçmiş olsun begüşüm bende temizliğe ara ver derim kendini yordukça iyileşmen gecikir
Sabah midem bulandı regliyken canım pek bir şey istemiyor benim kuzum yaanaaa mortim eksi 400 detutuştum
baş ağrın regl dönemi ağrısı sanırım iyi bilirimböyle zamanlarda aç kalmak yanlış bişey sabah azda olsa yemen lazım,çünkü açlık ağrıyı tetikliyo
bol proteinli bir gün olmuş tebrik ederim,bende ciğer yemek istiyorum ama yaa
menümü tam hatırlamıyorum aklımda kaldığınca yazayım
sabah (07:45)
*1 dilim ekmek
*peynir
*yeşil ve siyah zeytin
*semiz otu,salatalıktı
öğlen (12:00)
*5 top köfteli sulu köfte yemeği
*kocaman bir salata
*az şehriye çorbası-bol limonlu
akşam (19:00)
*kabak yemeği
*yoğurtlu semiz
*2 kaşık kuru fasulye (yemek yediğimiz kaşık servis kaşığı değil)
gece (22:30)
*1 kupa sütlü kahve (aslında bunu içmiycektim gece çok rahatsızlandım üşüme nöbeti geldi ömrümde böyle titrediğimi bilmemeşim ısınayım diye yapmış içince harbiden ısındım sonra sızmışım )
*2 ceviz
Bir yarın iyileşmene yetecek mi peki bence iyice hastalanacaksın kuzum ütüyü hafta içine aktar ne olacak kinilişko dün akşam evi süpürdüm sildim,tozları alacaktım hastalık iyice zorladı,tozlar kaldı
bugün tozları almam lazım bide kapıları silicem,bide ütüm var,bide bide bittiiii
yemeğim hazır bugün eşimde evde değil akşam geç gelir o gelene kadar bitirip sonra dinlenicem inşallah,yarın bütün gün el ense yatmayı planlıyorum
Valla nilcim bildiyin çoban salata...salatalık+domates+3zeytin+peynir...peynirin tadı berbatdı yemedim...öyle işte.bi de pahalıydı...yazık ettim parayıÇok geçmiş olsun canım enfeksiyon çok ağrı yapar
Menünde çok güzel afiyet olsun
Canım aslında öyle ekmekler var ama aşırı kalori aldığını sanmıyorum moral bozmaya gerek yok hafif diyet modundan çıkarmıştır iyi olmuştur
Kesinlikle kuru kayısının geçen haftalarda çok faydasını gördüm boşuna konuşmuyormuş insanlar
İşte bu durmak yok devam
Yunan salatası nasıl bir şey
Orada kahveyi geçtim herşeyi yer içerimNasıl güzel bir manzara o ya
Dukan tost nasıl oluyor bende tostçuyum ama ağzıma koyamıyorum şuanda
Geçmiş olsun begüşüm bende temizliğe ara ver derim kendini yordukça iyileşmen gecikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?