Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

az az yersin artık,onlar hep öyle malesef azciktan bisiy olmaz derdindeler
sporla eritiRain inş

Ay inşallah kaptanım Canımsın yazını okudum mutlu oldum

Azve öz ne güzel menü
Çok yazma derdinde olmuyo

Gece çok acıktırıyor ama o saatten sOnra yesen ne olur :) teşekkürler canım

Kiz mimu mimu88 sen yazmadim ben girdim hesapladim tahminimden daha az 20 küsur cikti. Ideal kilon 73 mus sen korumaya gecip sikilasma icin spora agirlik vermelisin artik..

Canım ben 64 leri görmeden bırakmayacağım bu işi zaten baksana artık gramları zorluyorum

dileklerin kabul olsun inş cnm, ben bu yıl yapmadım birşey.

gece gece dolap düzenlemeyi çok severim bende yapılacak en uygun iş akşamları; )

Aminnn canımm valla fırsat bu fırsat dedim bi de Hıdırellez gecesi temizlik yapmak bereket getirirmiş iyice delirdim :)

Günaydın canım inşallah kabul olur tüm dileklerin .Amin

Günaydın canımmm inşallah hepimizinnn

Bu arada dün koca a4 kağıdına dileklerimi yazdım yazdım diyorum Ne unuttum acaba en son kağıdı katlayıp cüzdana koyarken aklıma geldi para hahahah diyorum ki bi insanın hiç mi aklına gelmez niye böyleyim ben

Ben varım kaptanım benn...30dakika yürüyüş

Kaptanım çok fazla seviliyorsun iyi ki varsın Sizleri çok sevdim eminim daha çok güzel yollarımız var

Bugün ki tartıya gelirsek 53.0 - 400 daha gitti bakalım neler göreceğiz

Dün ki menüm;

09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Ara; 2 fincan şekersiz türk kahvesi (baş ağrım için)
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk suyu çorbası(tavuk yok) + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 2 çtl mevsim salata + 180 ml ayran
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe şekersiz (Baş ağrım devam ediyor)
Akşam; 19:30 - 2 ad.kızartma köfte + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 1 kase marul ve salatalık

Baş ağrısından erkenden uyudum

begum75 mortim listeni göremedim

Günaydın
Mutlu haftasonları dilerim.
Kaptanim @Auscencia ne güzel şeyler yzmissin bizim icin.
Usenmemis dokturmussun. Su emeğine gerçekten sapka cikarilir.
Bu arada sarı sekerin oldu kumral.
Saçlar çok yıprandı biraz toparlansin hemde değişiklik olsun bakalim
Bu arada bi acip bi kapayan hava eli kulağında regl ile yastik gibi kabardm yine.
Regl de sis ovulasyonda sis allahim neydi gunahim

Dolgumuydu ?
Banada yüzün morarabilir dedi

Kanal daha öncede yaptırmıştır böyle olmamıştı

Geçmiş olsun fındık olsa dişinle mı kırdın derdim ceviz namümkün dediğin gibi diş diyeti yapıyorum ağzımı zor açıp kapatıyorum

Günaydın güzellikler 9:30 a kadar uyudum bugün ne güzel geldi.

_AYNURA_ Ausencia
5 mayıs cuma
9:00 kahvaltı
13:00 2 yeşil elmanın suyu, 6-7 etiform zeytin domatesli kraker
15:15 ızgara uskumru, salata, 1 sade kahve, 2 bitter
20:00 çay, 1 avuç ky( yabanmersini, ceviz, badem, fındık)

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon çok ağrı yapar

Menünde çok güzel afiyet olsun

Fıstık avuç içi kadar gözleme ceyrekten biraz fazla diyeyim
Canım aslında öyle ekmekler var ama aşırı kalori aldığını sanmıyorum moral bozmaya gerek yok hafif diyet modundan çıkarmıştır iyi olmuştur
Kesinlikle kuru kayısının geçen haftalarda çok faydasını gördüm boşuna konuşmuyormuş insanlar
İşte bu durmak yok devam
Menümü de yazayım...
11.30 2yumurta
2dilim ekmek
Salatalık,maydanoz
Lor ,peynir

18.30 tavuk döner
Yunan salatası
Ayran

2.5litre su 3yaparım
2yeşil çay
Yunan salatası nasıl bir şey

Orada kahveyi geçtim herşeyi yer içerim Nasıl güzel bir manzara o ya

Dukan tost nasıl oluyor bende tostçuyum ama ağzıma koyamıyorum şuanda

Geçmiş olsun begüşüm bende temizliğe ara ver derim kendini yordukça iyileşmen gecikir

anaaa mortim eksi 400 de tutuştum
baş ağrın regl dönemi ağrısı sanırım iyi bilirim böyle zamanlarda aç kalmak yanlış bişey sabah azda olsa yemen lazım,çünkü açlık ağrıyı tetikliyo

bol proteinli bir gün olmuş tebrik ederim,bende ciğer yemek istiyorum ama yaa

menümü tam hatırlamıyorum aklımda kaldığınca yazayım

sabah (07:45)
*1 dilim ekmek
*peynir
*yeşil ve siyah zeytin
*semiz otu,salatalıktı
*kuru üzüm

öğlen (12:00)
*5 top köfteli sulu köfte yemeği
*kocaman bir salata
*az şehriye çorbası-bol limonlu

ara (17:30)
*çeyrek elma
*kuru üzüm

akşam (19:00)
*kabak yemeği
*yoğurtlu semiz
*2 kaşık kuru fasulye (yemek yediğimiz kaşık servis kaşığı değil)

gece (22:30)
*1 kupa sütlü kahve (aslında bunu içmiycektim gece çok rahatsızlandım üşüme nöbeti geldi ömrümde böyle titrediğimi bilmem eşim ısınayım diye yapmış içince harbiden ısındım sonra sızmışım)
*2 ceviz

Son düzenleme:
Günaydınlar 7.takımın zafere doyamayan hatunları...başta kaptan olmak üzere tüm emeyi geçen arkadaşlara kocccaman tebrikler...nice zaferlere inşallah...
irmae hoş geldim canım...çok güzel gelmişsin...kesinlikle sonuca ulaşacağına eminim

Sarayca ada81 nerelerdesiniz?yedimiz mi güzel güzel?kahvaltı edin yağlı ballı

Nare83 canım ne güzel manzara o öyle...bayılırım manzaralara...ben o balkondan hiç içeri geçmem ki şu güzel bahar günlerinde

Kocam her akşam yürüyelim dedi.çok mutlu oldum.bakalım kararlı olacak mı?dünkü 30dakikalık spordan sonra tartı bugün mutlu etti beni...
İnşallah yürüyüşü de eklemek istiyorum artık...özellikle hafta içi...

nilişko dün akşam evi süpürdüm sildim,tozları alacaktım hastalık iyice zorladı,tozlar kaldı
bugün tozları almam lazım bide kapıları silicem,bide ütüm var,bide bide bittiiii
yemeğim hazır bugün eşimde evde değil akşam geç gelir o gelene kadar bitirip sonra dinlenicem inşallah,yarın bütün gün el ense yatmayı planlıyorum

Sabah midem bulandı regliyken canım pek bir şey istemiyor benim kuzum ya Baş ağrısı muhakkak bitene kadar çekiyorum akşam uyuyana kadar ağrıdı meret Bu sabahta canım bir şey istemedi 1 paket eti formla beyaz peynir ve az nutella yedim

Menün çok iyi sütlü kahveye neden üzüldün ki şeker yok bir şey yok iyi yapmışsın akşam az yemişsin zaten

Benim eksime üzülme çünkü regl artısıydı o gitti

Bir yarın iyileşmene yetecek mi peki bence iyice hastalanacaksın kuzum ütüyü hafta içine aktar ne olacak ki

Valla nilcim bildiyin çoban salata...salatalık+domates+3zeytin+peynir...peynirin tadı berbatdı yemedim...öyle işte.bi de pahalıydı...yazık ettim parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…