- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Oo bayağı kötü olmuş canım ben dışarıda salataya para vermeye kıyamıyorumValla nilcim bildiyin çoban salata...salatalık+domates+3zeytin+peynir...peynirin tadı berbatdı yemedim...öyle işte.bi de pahalıydı...yazık ettim parayı
Sabah midem bulandı regliyken canım pek bir şey istemiyor benim kuzum yaBaş ağrısı muhakkak bitene kadar çekiyorum akşam uyuyana kadar ağrıdı meret Bu sabahta canım bir şey istemedi 1 paket eti formla beyaz peynir ve az nutella yedim
Menün çok iyi sütlü kahveye neden üzüldün ki şeker yok bir şey yok iyi yapmışsın akşam az yemişsin zaten
Benim eksime üzülme çünkü regl artısıydı o gitti
Oy oy bende fena halde bi ciyerciyim...bayılırım...hele hele kebabına...diyer kebapları hiç sevmem...bi tek ciyer...anaaa mortim eksi 400 detutuştum
baş ağrın regl dönemi ağrısı sanırım iyi bilirimböyle zamanlarda aç kalmak yanlış bişey sabah azda olsa yemen lazım,çünkü açlık ağrıyı tetikliyo
bol proteinli bir gün olmuş tebrik ederim,bende ciğer yemek istiyorum ama yaa
menümü tam hatırlamıyorum aklımda kaldığınca yazayım
sabah (07:45)
*1 dilim ekmek
*peynir
*yeşil ve siyah zeytin
*semiz otu,salatalıktı
*kuru üzüm
öğlen (12:00)
*5 top köfteli sulu köfte yemeği
*kocaman bir salata
*az şehriye çorbası-bol limonlu
ara (17:30)
*çeyrek elma
*kuru üzüm
akşam (19:00)
*kabak yemeği
*yoğurtlu semiz
*2 kaşık kuru fasulye (yemek yediğimiz kaşık servis kaşığı değil)
gece (22:30)
*1 kupa sütlü kahve (aslında bunu içmiycektim gece çok rahatsızlandım üşüme nöbeti geldi ömrümde böyle titrediğimi bilmemeşim ısınayım diye yapmış içince harbiden ısındım sonra sızmışım )
*2 ceviz
Ya nası bi hafta bu ya.
Lunya beni pikacu seçer bide takıma 2.bi dr mu gelmiş.
Ay benim pabucum dama ay fena oluyorum ayyyy
Ben zaten hiç yemezdim.şimdi diyetteyim diye yedim.döner az olunca yetmedi doyurmadı diye aldım...ama geçen bi yerde sezar salata yedim.çok nefisdi...onun da sosu azcık diyet dışıOo bayağı kötü olmuş canım ben dışarıda salataya para vermeye kıyamıyorum
tey tey tey
sayende odam şenlendi
Cansınnn güzelimm bu şarkıda sana gelsinn
Beklerimmm tatlımm vallah başımın üstünde yerin var kaptaniçemhobaaaa
Eki Görüntüle 1992132
teşekkür ederim delyy,çok datlusun
gelecem bigün inşallah hepinizi görcem
Sen ikea ya baya yakınsın banuşum.
Afiyet olsun ..
Ya nası bi hafta bu ya.
Lunya beni pikacu seçer bide takıma 2.bi dr mu gelmiş.
Ay benim pabucum dama ay fena oluyorum ayyyy
Bacım senin neyin var geçmiş olsun yazmışlar ?@masumm evin yakın mı gerçekten ikeaya..benim kv ve görümcede çok yakın oturuyor yürünecek mesafede..
.D
Güzelimm kaptaniçemde beni çok begeniiiiiceeeekk eminimm gram yağım kalmadı hahahahhaaa.D
Süper olmuşsun deylim
Yaww şu ifi bendemi yapsamm napsam canım yaa sbait sabit kaldım külçe gibiGunaydinnnn herkeseee
Rakiplerimmm bu sabah eksi 400 deyim haberiniz olsun artik kosarmisiniz orucmu tutarsiniz soyleyeyim dedim... ne kadar iyi bi insanim yawww şimdiden rakiplerimi düşünüyorum.... @_SARAYCA_ vee aynuraaaa...
Bu if bende ise yariyor soylemesi ayip haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?