Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir yarın iyileşmene yetecek mi peki bence iyice hastalanacaksın kuzum ütüyü hafta içine aktar ne olacak ki

ütüyü bırakırsam kafamın içinde dolanır durur beni daha çok hasta eder

Beklerimmm tatlımm vallah başımın üstünde yerin var kaptaniçem duymasın porsuk kenarı kaçamak yaparız

hee porsukta şu kenardaki kafelerde takılırız senlen ,kaçamak yok kahve içeriz

Eki Görüntüle 1992133
Sonundaa ideal kilomaa kavuştumm

bana pek ideal gelmedi sanki az daha var hedefe ulaşmana
kaval kemiğinle köprücük kemiğin arasında az bi yağ kırıntısı kalmış

Bacım senin neyin var geçmiş olsun yazmışlar ?

Begüş , maviş geçmiş ola kıslar

teşekkürler ablacım

Hahahhaa peki porsuk kenarı filitre kahve höpürtetiriz tatlımm evet azcık köprücük kemiğim orda fazlalaıkk kaldıı gidecek inşallahh bugün ben tamm fıldır fıldır bakk aşrkımı buldumm

Aynen fena ağrı oluyor ya

İyi yapmışsın canım sütten yine de zarar gelmez
Eşime ekmek arası koyuyorum kuzum yoksa ben pek evde nutella yemem regl döneminde canım çekiyor sadece Düşün geçen sene aldığımız 1 kap kavanoz bitmedi az tüketiyoruz biz

Bacım senin neyin var geçmiş olsun yazmışlar ?

Begüş , maviş geçmiş ola kıslar
Geçen hafta diş çektirdim dikiş falan atıldı..o gündür Ağrı'm var bende yaptıkları iğneden diye önemsemedim.dün dikiş aldırmaya gittim enfeksiyonmuş antibiyotiğe başladım bacım.,

Ahhhh ahhh nutii aşıkıyımm bendee güzelimm off offf yıl olcakk ağzıma sürmedimm kuduruyorum resmenn mükemmel bir tat yaaa

Ayy canım ablam deme öyle bu konuda beni yalnız bırakma. Demiştim gene diyorum. Üzülürüm ya da üzülmemönemli değil onemli olan senin söyledikleirnin tamamen doğru olması . Zamanını ayirip uzunca yazmışsın allah razı olsun. Elimden gelenı yapıcam. . Kılo alsam da hamur vs. İle değil saglikla gecrcem insalalh. Sayenizde çok şey öğrendim öğreniyorum. Beni sanki 40 yıl tanıdık gibi tanıyor biliosun. Hamislikté bakma koca bacaklarim beni zorlardi. Milletin karnı çatladı benim se bacaklarim. Dedigin gibi ben sagliksz abur cubur seven biriyim
Ama inan ki biraz da olsa değiştim burayı biraktgmdân beri bi tek yulaflı bisküvi çayla ictm kötü olarak. Şerbetli tatlı yedim ama abartmiyom eskisi gibi. . Sen gene birkma beni sor lütfen arada

filtre kahve hiç içmedim,tahminim sert tir,çok seveceğimi sanmıyorum ama senlen denerim ilk anımız olur (hayale bak)
hobaa şarkıda güzelimiş

geçen seneki kavanoz mubizde 1 haftayı beklemez biterama almıyorum artık

Geçen hafta diş çektirdim dikiş falan atıldı..o gündür Ağrı'm var bende yaptıkları iğneden diye önemsemedim.dün dikiş aldırmaya gittim enfeksiyonmuş antibiyotiğe başladım bacım.,

dayy çok geçmiş olsun,bu haftalarda nedir dişlerden çektiğimiz
bende dün akşam dolgumu yedimkaptan duymasın

Ahhhh ahhh nutii aşıkıyımm bendee güzelimm off offf yıl olcakk ağzıma sürmedimm kuduruyorum resmenn mükemmel bir tat yaaa

Evet tadı çok güzel ama nedense çok aramıyor canım onu

aman aramasın,gereklide değil

Hanımlar orada porsu kenarı falan görüyorum, yoksa Eskişehirli misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…