Bir yarın iyileşmene yetecek mi peki bence iyice hastalanacaksın kuzum ütüyü hafta içine aktar ne olacak ki
Beklerimmm tatlımm vallah başımın üstünde yerin var kaptaniçemduymasın porsuk kenarı kaçamak yaparız
Bacım senin neyin var geçmiş olsun yazmışlar ?
Begüş , maviş geçmiş ola kıslar
Gunaydinnnn herkeseee
Rakiplerimmm bu sabah eksi 400 deyim haberiniz olsun artik kosarmisiniz orucmu tutarsiniz soyleyeyim dedim... ne kadar iyi bi insanim yawww şimdiden rakiplerimi düşünüyorum.... @_SARAYCA_ vee aynuraaaa...
Bu if bende ise yariyor soylemesi ayip haha
Hahahhaa peki porsuk kenarı filitre kahve höpürtetirizütüyü bırakırsam kafamın içinde dolanır durur beni daha çok hasta eder
hee porsukta şu kenardaki kafelerde takılırız senlen ,kaçamak yokkahve içeriz
bana pek ideal gelmedi sanki az daha var hedefe ulaşmana
kaval kemiğinle köprücük kemiğin arasında az bi yağ kırıntısı kalmış
teşekkürler ablacım
ayy bu regl dönemi başları kenara koysak bitince yerine taksak ne iyi olurdu demi,bende bıktım bu ağrıdan
nil menümde kuru üzümle elma vardı unutmuşum onuda ekledim
sütlü kahveye üzülmem şundan leptin salgılansın diye akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum normalde biraz zorla içtim o yüzden ama iyi geldi
nutellamıbitince alma eve onda zararlı yağlar varmış
Geçen hafta diş çektirdim dikiş falan atıldı..o gündür Ağrı'm var bende yaptıkları iğneden diye önemsemedim.dün dikiş aldırmaya gittim enfeksiyonmuş antibiyotiğe başladım bacım.,Bacım senin neyin var geçmiş olsun yazmışlar ?
Begüş , maviş geçmiş ola kıslar
Ahhhh ahhh nutii aşıkıyımm bendee güzelimm off offf yıl olcakk ağzıma sürmedimm kuduruyorum resmenn mükemmel bir tat yaaaAynen fena ağrı oluyor ya
İyi yapmışsın canım sütten yine de zarar gelmez
Eşime ekmek arası koyuyorum kuzum yoksa ben pek evde nutella yemem regl döneminde canım çekiyor sadeceDüşün geçen sene aldığımız 1 kap kavanoz bitmedi az tüketiyoruz biz
Geçmiş olsun canım şifalar diliyorumGeçen hafta diş çektirdim dikiş falan atıldı..o gündür Ağrı'm var bende yaptıkları iğneden diye önemsemedim.dün dikiş aldırmaya gittim enfeksiyonmuş antibiyotiğe başladım bacım.,
Sağol delycimmm..Geçmiş olsun canım şifalar diliyorum
Evet tadı çok güzel ama nedense çok aramıyor canım onuAhhhh ahhh nutii aşıkıyımm bendee güzelimm off offf yıl olcakk ağzıma sürmedimm kuduruyorum resmenn mükemmel bir tat yaaa
Ayy canım ablam deme öyle bu konuda beni yalnız bırakma. Demiştim gene diyorum. Üzülürüm ya da üzülmemönemli değil onemli olan senin söyledikleirnin tamamen doğru olması . Zamanını ayirip uzunca yazmışsın allah razı olsun. Elimden gelenı yapıcam. . Kılo alsam da hamur vs. İle değil saglikla gecrcem insalalh. Sayenizde çok şey öğrendim öğreniyorum. Beni sanki 40 yıl tanıdık gibi tanıyor biliosun. Hamislikté bakma koca bacaklarim beni zorlardi. Milletin karnı çatladı benim se bacaklarim. Dedigin gibi ben sagliksz abur cubur seven biriyimMoralini bozdugum için kusura bakma verom ... Beni frenleyin bırakmayın dediğin için yazmıştım .... Dediklerimi boş ver ...
Aşagıda yazacaklarımıda ...
Sadece kulagında bir esinti kalsın bebişin sağ salim doğup tekrar kilo vermeye geldiğinde hatırlarsan yeter
Evet hamişsin fakat hamişken ilalada herşeyi istediğin gibi ye anlamına gelmezki ...
Sen sağlıklı beslenmiyorsun bence verom. Zaten kv ve eşin kaç kere hamiş olacan ye dediğinde senin için olay bitmişti ...
Sadece buraya kendini rahatlatmaya bi nevi yediğine onay almaya geliyordun ki o onayıda aldın. Bundan sonrası sana aid.
Hamişken sana diyet yap demiyorum ama sağlıklı ve düzenli beslenenilirsin bu sadece senin sağlıgın için değil bebişin sağlıgı içinde gerekli ...
İyi marka Omega 3 tabletlerini içmeyi umutma bu çok önemli ! Sebzeyi meyveyi cevizi eksik etme öğünlerinden ... Hamurun ne sana nede bebişine bi faydası yok ...
Ee abla ben hemişlikte fırsat bu fırsat istediğimi yiycem 80-90 kiloda olsam yiycem sonra nasıl olsa veririm hiççç moralimi bozmaya gerek yok diyorsanda bişi diyemem tabiki kuzum ,olabilir zaten hamişlerin %95 i böyle düşünüyor ki doğum sonrası kiloları bu kadar sorun oluyor ..
Zaten sana bu konudaki son mesajım, sağlıkla dogurda inşallah
Hahahhaa peki porsuk kenarı filitre kahve höpürtetiriztatlımm evet azcık köprücük kemiğim orda fazlalaıkk kaldıı gidecek inşallahh bugün ben tamm fıldır fıldır bakk aşrkımı buldumm
Aynen fena ağrı oluyor ya
İyi yapmışsın canım sütten yine de zarar gelmez
Eşime ekmek arası koyuyorum kuzum yoksa ben pek evde nutella yemem regl döneminde canım çekiyor sadeceDüşün geçen sene aldığımız 1 kap kavanoz bitmedi az tüketiyoruz biz
Geçen hafta diş çektirdim dikiş falan atıldı..o gündür Ağrı'm var bende yaptıkları iğneden diye önemsemedim.dün dikiş aldırmaya gittim enfeksiyonmuş antibiyotiğe başladım bacım.,
Ahhhh ahhh nutii aşıkıyımm bendee güzelimm off offf yıl olcakk ağzıma sürmedimm kuduruyorum resmenn mükemmel bir tat yaaa
Evet tadı çok güzel ama nedense çok aramıyor canım onu
Oweee masallahhhhh. Cuma neler olur nelerBende şimdi kendime nazar edeceğim Ama olsun yazayım..-600 gördüm efenimm sabah
Bende şimdi kendime nazar edeceğim Ama olsun yazayım..-600 gördüm efenimm sabah
Hanımlar orada porsu kenarı falan görüyorum, yoksa Eskişehirli misiniz?filtre kahve hiç içmedim,tahminim sert tir,çok seveceğimi sanmıyorum ama senlen denerim ilk anımız olur (hayale bak)
hobaa şarkıda güzelimiş
geçen seneki kavanoz mubizde 1 haftayı beklemez biter ama almıyorum artık
dayy çok geçmiş olsun,bu haftalarda nedir dişlerden çektiğimiz
bende dün akşam dolgumu yedimkaptan duymasın
aman aramasın,gereklide değil
Bende şimdi kendime nazar edeceğim Ama olsun yazayım..-600 gördüm efenimm sabah
benim bir süre bulunmuşluğum var amaHanımlar orada porsu kenarı falan görüyorum, yoksa Eskişehirli misiniz?
Benim memleketim, çok da severim bir an görünce ah ahh diye geçmişe gittim:)
çok şanslısın çok güzel bir memleketin varBenim memleketim, çok da severim bir an görünce ah ahh diye geçmişe gittim:)
Ay ne güzel ya maşallah, gitsinler zaten böyle böyle.Bende şimdi kendime nazar edeceğim Ama olsun yazayım..-600 gördüm efenimm sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?