Evet ya, hele de sonra İstanbul'da yaşamak çok zor geldi ama kısmette neresi varsa yaşayıp gidiyoruz. :)çok şanslısın çok güzel bir memleketin var
eskişehir özlenmez mi
Sogan kurunu ben aylarca yaptim polikistik over rahaysizligim icin kesinlikle ise yaradi...saracoglunun sitesine bak ama puf noktası birebir aynısıni yapmak gerekiyor dakika kaynatma sureleri cok onemli...Begüm şu soğan kürünün tarifini nerden bulabilirim sen kullandın mı hangi durumlarda ise yarıyor
Aynen kuzum abartı yemeyiz yani Allahtan bir onu çok aramıyoruz diğerlerini yemektenfiltre kahve hiç içmedim,tahminim sert tir,çok seveceğimi sanmıyorum ama senlen denerim ilk anımız olur (hayale bak)
hobaa şarkıda güzelimiş
geçen seneki kavanoz mubizde 1 haftayı beklemez biter ama almıyorum artık
dayy çok geçmiş olsun,bu haftalarda nedir dişlerden çektiğimiz
bende dün akşam dolgumu yedimkaptan duymasın
aman aramasın,gereklide değil
Çok formda gördüm canım seni
Ne güzel bana hiç öyle rahatsızlık vermezlerütüyü bırakırsam kafamın içinde dolanır durur beni daha çok hasta eder
Ahahah deliHahahhaa peki porsuk kenarı filitre kahve höpürtetiriztatlımm evet azcık köprücük kemiğim orda fazlalaıkk kaldıı gidecek inşallahh bugün ben tamm fıldır fıldır bakk aşrkımı buldumm
Bende şimdi kendime nazar edeceğim Ama olsun yazayım..-600 gördüm efenimm sabah
En angarali benim@saydin78 @Ahu060812 @masumm tüm angaralalılar sizi pistte bekliyoruzz
Umarım yanlış hatırlamıyorumdur kelebekolacam sende vardın galibaa
Dimi dimiayılana gazoz bayılana limonmuydu
sen ilk göz ağrımızsın daktırım
Begüm şu soğan kürünün tarifini nerden bulabilirim sen kullandın mı hangi durumlarda ise yarıyor
Ay ayrıntıya vakıf olamadım.bide uzmanmiymis ayyy fena oluyorummmm.bebeler bırakmıyor bi geçmiş yapayım.zaten kahvaltıda da istediklerimi yiyemedim kabus olmalisen ilk gözagrımızsın daktırım elifimin branşı ayrıymış hem
Evet ya, hele de sonra İstanbul'da yaşamak çok zor geldi ama kısmette neresi varsa yaşayıp gidiyoruz. :)
Çok formda gördüm canım seni
Eki Görüntüle 1992144
Ne güzel bana hiç öyle rahatsızlık vermezler
Ahahah deli
Harika canım bende söyledim kesin bütün hafta 53 de kaldım
Ay ayrıntıya vakıf olamadım.bide uzmanmiymis ayyy fena oluyorummmm.bebeler bırakmıyor bi geçmiş yapayım.zaten kahvaltıda da istediklerimi yiyemedim kabus olmali
Bende genelde aldığım abur cubur zararları yemezsem hasta olurumöyle tabi
ne demişler:doğduğun yer değil doyduğun yer
kardeşimde istanbulda gerçekten zor bir şehir
aklımda bir iş kalmasın yapmazsam hasta olurum çatlarım
Wuhuu form benim diger adımm dermişim güzelimÇok formda gördüm canım seni
Eki Görüntüle 1992144
Ne güzel bana hiç öyle rahatsızlık vermezler
Ahahah deli
Harika canım bende söyledim kesin bütün hafta 53 de kaldım
Bende genelde aldığım abur cubur zararları yemezsem hasta olurum
Ya ben ye bi arkadaşı göremedim.sanirim onu yanlışlıkla Göz ardı felan ettim
Ya ben ye bi arkadaşı göremedim.sanirim onu yanlışlıkla Göz ardı felan ettim
Harika değil miTamamdır bayıldımmmm bu mortiliğe
top 100 listesinin 1. si & top 100 listesinin 6. na karşı
Ben Eskişehirliyim tatlımm hoşgeldin aramıza bu aradaHanımlar orada porsu kenarı falan görüyorum, yoksa Eskişehirli misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?