Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüm şu soğan kürünün tarifini nerden bulabilirim sen kullandın mı hangi durumlarda ise yarıyor
Sogan kurunu ben aylarca yaptim polikistik over rahaysizligim icin kesinlikle ise yaradi...saracoglunun sitesine bak ama puf noktası birebir aynısıni yapmak gerekiyor dakika kaynatma sureleri cok onemli...

Aynen kuzum abartı yemeyiz yani Allahtan bir onu çok aramıyoruz diğerlerini yemekten

Eki Görüntüle 1992133
Sonundaa ideal kilomaa kavuştumm
Çok formda gördüm canım seni

ütüyü bırakırsam kafamın içinde dolanır durur beni daha çok hasta eder
Ne güzel bana hiç öyle rahatsızlık vermezler
Ahahah deli
Bende şimdi kendime nazar edeceğim Ama olsun yazayım..-600 gördüm efenimm sabah

Harika canım bende söyledim kesin bütün hafta 53 de kaldım

Begüm şu soğan kürünün tarifini nerden bulabilirim sen kullandın mı hangi durumlarda ise yarıyor

E ecemai
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü kadınlarda polikistik over, çikolata kisti, miyom, vaginal akıntı, menapoz şikayetleri, erken menapoz ve erkeklerdeki prostatit ağrıları için mükemmel bir bitkisel çözümdür. Yumurtalıklarda oluşan kistleri tamamen yoketmektedir.

İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki akıntıya karşı uygulanması gereken soğan kürünün tarifini verdi.

1 adet orta boy kahverengi kabuklu yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin.

ÖNEMLİ:
*Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
*Sıcağa yakın ılık içilecek,soğuk içilmeyecek
*Birdaha yapmak için 6 ay bekleyin

istersen bide bu video var

sen ilk gözagrımızsın daktırım elifimin branşı ayrıymış hem
Ay ayrıntıya vakıf olamadım.bide uzmanmiymis ayyy fena oluyorummmm.bebeler bırakmıyor bi geçmiş yapayım.zaten kahvaltıda da istediklerimi yiyemedim kabus olmali

Evet ya, hele de sonra İstanbul'da yaşamak çok zor geldi ama kısmette neresi varsa yaşayıp gidiyoruz. :)

öyle tabi
ne demişler:doğduğun yer değil doyduğun yer
kardeşimde istanbulda gerçekten zor bir şehir

Eki Görüntüle 1992144

Ahahah deli

aklımda bir iş kalmasın yapmazsam hasta olurum çatlarım

Eki Görüntüle 1992144

Ahahah deli

Wuhuu form benim diger adımm dermişim güzelim
Bugün fulltimee oyun havası çalıyorum patron delirdi gitiii hahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…