Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gerçekten çok güzel bir şehir,gitgidede dahada güzelleşiyor,çok şanslısınız
Kesinliklee güzelim tur arabalarından geçilmiyor şimdide hayvanat bahçemiz açıldııı janlarımm mirketlerim gelmiş ama görmeye gidemedim zaten su altı müzemiz vardı

Evet buldum irmae hoş geldin canım.takilayim dedim sana .
Ben 38 yaşındayım 3 çocuk annesiyim aile hekimiyim 3 nu 5 yıl da arka arkaya dogurunca 92 kiloya çıktım.2012 de 2.cocuktan sonra buralara takılmaya başladım arada bi doğum daha olunca süreç uzadı.bi kaç takım da bulundum ama şuan ki 7.takim bi harika tam yerine geldin.

Ay ayrıntıya vakıf olamadım.bide uzmanmiymis ayyy fena oluyorummmm.bebeler bırakmıyor bi geçmiş yapayım.zaten kahvaltıda da istediklerimi yiyemedim kabus olmali
Ay ben etliye sütlüye karışmam şu kenarda zayıflamaya çalışırım, zaten pek sevimsizlerden uzmanlığımda :)
Meslektaşmışız ama denk gelememiştim size, memnun oldum

Ay ben etliye sütlüye karışmam şu kenarda zayıflamaya çalışırım, zaten pek sevimsizlerden uzmanlığımda :)
Meslektaşmışız ama denk gelememiştim size, memnun oldum
Zaten bende burda pek standart dr gibi değilim.
Burcum izin vermiyor az deli az siyrik birazda cilginca bi macera .

Hoşbuldum :)

Ben de 31 yaşındayım ve enfeksiyon benim alanımda. Dürüst olmak gerekirse bir önceki mesajda da söylediğim gibi bayıldığım bir alan değil Allah var.:/ ben de evliyim ama çocuk yok. Ama sağlık sorunları ve stres süreci 50'lerden 78 e getirdi beni en sonunda burayı keşfedip bir süre uzaktan takip edip diyete başladım baktım iki kilo verebiliyorum o zaman kimseyi baltalamam demek ki deyip aranıza katıldım. Dileğim yine 50leri görmek.. başımda düşük vitaminler ile timoma ve onun getirdiği ekstra sorunlarla dertte ama yine de yılmadan devam ediyorum. İnşallah hep birlikte istediğimiz kilolara, sağlıkla döneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…