Delyy çıldırdıııı bugünnn hahahhahaaa manyak bir şekilde son ses showrrom oyun havasındayım hahahahaa
Ben Eskişehirliyim tatlımm hoşgeldin aramıza bu aradabegum75 kesinlikle tatlımm şehrim diye dmeiyorum yerli venediğim benimm
Kesinliklee güzelim tur arabalarından geçilmiyor şimdide hayvanat bahçemiz açıldııı janlarımm mirketlerim gelmiş ama görmeye gidemedim zaten su altı müzemiz vardıgerçekten çok güzel bir şehir,gitgidede dahada güzelleşiyor,çok şanslısınız
Delyy çıldırdıııı bugünnn hahahhahaaa manyak bir şekilde son ses showrrom oyun havasındayım hahahahaaSanırımm kayış koptuuu
Ay ben etliye sütlüye karışmam şu kenarda zayıflamaya çalışırım, zaten pek sevimsizlerden uzmanlığımda :)Ay ayrıntıya vakıf olamadım.bide uzmanmiymis ayyy fena oluyorummmm.bebeler bırakmıyor bi geçmiş yapayım.zaten kahvaltıda da istediklerimi yiyemedim kabus olmali
Kesinliklee güzelim tur arabalarından geçilmiyor şimdide hayvanat bahçemiz açıldııı janlarımm mirketlerim gelmiş ama görmeye gidemedim zaten su altı müzemiz vardı
Sağolasınn canımm vallaa bugün öyle tövbe bismillah kurtlu oldum bugünneşeli mutlu olmak en güzeli daim olsun
sayende bizde çoşuyoruz
doktorum sen ne uzmanısın?Ay ben etliye sütlüye karışmam şu kenarda zayıflamaya çalışırım, zaten pek sevimsizlerden uzmanlığımda :)
Meslektaşmışız ama denk gelememiştim size, memnun oldum
Evett dur bak bir kaç resimm atayımm çokk güzellerr yaaaaaa ben onları bilmiyordum,yeni açılmış dimek,ne güzel
Zaten bende burda pek standart dr gibi değilim.Ay ben etliye sütlüye karışmam şu kenarda zayıflamaya çalışırım, zaten pek sevimsizlerden uzmanlığımda :)
Meslektaşmışız ama denk gelememiştim size, memnun oldum
sıyırdık iyimiSabah kahvaltımi hazırlarken iç ses dışarı sızmış.lunya beni yiycek demisim.esim kim seni yiycek diyo
Hoşbuldum :)Evet buldumirmae hoş geldin canım.takilayim dedim sana .
Ben 38 yaşındayım 3 çocuk annesiyim aile hekimiyim 3 nu 5 yıl da arka arkaya dogurunca 92 kiloya çıktım.2012 de 2.cocuktan sonra buralara takılmaya başladım arada bi doğum daha olunca süreç uzadı.bi kaç takım da bulundum ama şuan ki 7.takim bi harika tam yerine geldin.
Lunya yi sana versemsıyırdık iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?