Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya varya inanın ortalık topladım henüz, çamaşırları katla yerleştir, BM boşalt, ortalığı topla bu saat oldu ..

şimdi cila kısmına geçicem sil,süpür, toz al

ream- cnm yürüyerek 20 dk benim evden ikea araba ile 5 dk çok yakınım yani

begum75 oturma grubunu kapatıp sünger değiştirip balkon a koymak için mobilyacı ile görüşmem lazım, birde köşe koltuk olacağım oturma odasına, balkona 6 kişilik bir masa sandalye

balkon yorumlarınız için tsk ederim kızlar allah herkese nasip etsin,daha iyileri güzelleri sizlerin olsun

ben bu balkonda yiyip içmekten aldı. bu kilollar 3 yılda, ama salata yemek ve kahve icmekte bir okadar keyifli balkonumda

neyse kısa bir ara verdim ,sil süpürdün sonra buradayım beni özleyin anaciimmmm

@Ausencia kaptanicem bana bi el at .hazir daha cumartesi lunya nasıl yenilir.
N Nana bak ben senin ablanim sen bugün benden kendine bi ziyaret çek.ben az önden başlayın.he kuzum akıllım fistigim
Ben sana el atarım, cumaya kelebek kavurma yapıp hammmmm yapacagim merak etme

Aslında dışardan göründüğü gibi değil.burda amaç azim motivasyon.yoksa tek başımıza da yapardık.arada motivasyon düşünce hemen ikmal ediyoruz.herkes tabiki aynı verimi elde edemiyor.
Dilerim sağlığına ve hedefine kavuşsun canım.

Wuhuu form benim diger adımm dermişim güzelim
Bugün fulltimee oyun havası çalıyorum patron delirdi gitiii hahahhaa
Ahahaha Bugün de bizim abi burada türkü çalmak istiyor normalde hep ben çalarım genel pop
ahaa haa delüüü

niden acabaa
Delilik göbek adım

@Ausencia güzelimmm senide atlamayayımmmm haydii kaşık sesi

Ahahah çok matraksın sen ya

Eskişehir'i de merak ediyorum bir gün geleceğim inşallah özellikle şunları görmek için

Lunya yi sana versem

ben doluyum yanlız nil kaptı beni

şimdiden hayırlı olsun masum,güzel günlerde kullan
balkona hem köşe takımı hem 6 kişilik masa sandalyemi o nasıl balkon öyle masum,1+1 ev çıkar ordan kız

Dünyanın öbür ucuna gitsen de ensendeyim
zaten lunyanında seni bırakmaya niyeti yok daktırım,gölgen olmuş

Bı tanesi de kaçmış bizim siniftaydi

ahaaa acaba hankisi

Kız doly mumyanın hayvanat bahçesinde ne işi var daaa

inşallahh tatlım gelirsen beklerii başım üstüne daha nerelerii varr gezilecekk bir de denizim olaydııı dicem lakin plajımızda var

Alıntı aldım yine kaçtı hepsi
aeben canım çok geçmiş olsun canım diş yönünden bende şansızlıklar yaşadım inşallah bir an önce iyileşirsin
nehirnil111 canım dediğin gibi olur inşalah kuzum +sız gecer bu hafta
Sanada çok geçmiş olsun
kelebekolacam canım taķımdan yerin ayrıdır zanlımca pabucun yerinde durur
Yeni gelen arkadaşta hoş gelmiş kusura bakma isim hafızam biraz zayıf nicini hatırlıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…