Aslında dışardan göründüğü gibi değil.burda amaç azim motivasyon.yoksa tek başımıza da yapardık.arada motivasyon düşünce hemen ikmal ediyoruz.herkes tabiki aynı verimi elde edemiyor.Hoşbuldum :)
Ben de 31 yaşındayım ve enfeksiyon benim alanımda. Dürüst olmak gerekirse bir önceki mesajda da söylediğim gibi bayıldığım bir alan değil Allah var.:/ ben de evliyim ama çocuk yok. Ama sağlık sorunları ve stres süreci 50'lerden 78 e getirdi beni en sonunda burayı keşfedip bir süre uzaktan takip edip diyete başladım baktım iki kilo verebiliyorum o zaman kimseyi baltalamam demek ki deyip aranıza katıldım. Dileğim yine 50leri görmek.. başımda düşük vitaminler ile timoma ve onun getirdiği ekstra sorunlarla dertte ama yine de yılmadan devam ediyorum. İnşallah hep birlikte istediğimiz kilolara, sağlıkla döneriz.
Dünyanın öbür ucuna gitsen de ensendeyimLunya yi sana versem
AhahahaWuhuu form benim diger adımm dermişim güzelim
Bugün fulltimee oyun havası çalıyorum patron delirdi gitiii hahahhaa
Delilik göbek adımahaa haadelüüü
niden acabaa
Eki Görüntüle 1992159 Eki Görüntüle 1992160 Eki Görüntüle 1992161 Eki Görüntüle 1992162 Eki Görüntüle 1992163 Eki Görüntüle 1992164 Eki Görüntüle 1992165 Eki Görüntüle 1992166 Eki Görüntüle 1992167 Eki Görüntüle 1992169
İşte Eskisehirimin hayvanat bahcesi görüntüleri canlar daha çok var kankam gitmisto ben malum çalışmaktan ancak eve gidiyorum ilk firaat gideceğim
Bı tanesi de kaçmış bizim siniftaydiEki Görüntüle 1992159 Eki Görüntüle 1992160 Eki Görüntüle 1992161 Eki Görüntüle 1992162 Eki Görüntüle 1992163 Eki Görüntüle 1992164 Eki Görüntüle 1992165 Eki Görüntüle 1992166 Eki Görüntüle 1992167 Eki Görüntüle 1992169
İşte Eskisehirimin hayvanat bahcesi görüntüleri canlar daha çok var kankam gitmisto ben malum çalışmaktan ancak eve gidiyorum ilk firaat gideceğim
Lunya yi sana versem
ya varya inanın ortalık topladım henüz, çamaşırları katla yerleştir, BM boşalt, ortalığı topla bu saat oldu ..
şimdi cila kısmına geçicem sil,süpür, toz al
ream- cnm yürüyerek 20 dk benim evden ikea araba ile 5 dk çok yakınım yani
begum75 oturma grubunu kapatıp sünger değiştirip balkon a koymak için mobilyacı ile görüşmem lazım, birde köşe koltuk olacağım oturma odasına, balkona 6 kişilik bir masa sandalye
balkon yorumlarınız için tsk ederim kızlar allah herkese nasip etsin,daha iyileri güzelleri sizlerin olsun
ben bu balkonda yiyip içmekten aldı. bu kilollar 3 yılda, ama salata yemek ve kahve icmekte bir okadar keyifli balkonumda
neyse kısa bir ara verdim ,sil süpürdün sonra buradayım beni özleyin anaciimmmm
zaten lunyanında seni bırakmaya niyeti yok daktırım,gölgen olmuşDünyanın öbür ucuna gitsen de ensendeyim
Bı tanesi de kaçmış bizim siniftaydi
AhahahaBugün de bizim abi burada türkü çalmak istiyor normalde hep ben çalarım genel pop
Delilik göbek adım
Ahahah çok matraksın sen ya
Eskişehir'i de merak ediyorum bir gün geleceğim inşallah özellikle şunları görmek için
Eki Görüntüle 1992171 Eki Görüntüle 1992172
Kız doly mumyanın hayvanat bahçesinde ne işi var daaaEki Görüntüle 1992159 Eki Görüntüle 1992160 Eki Görüntüle 1992161 Eki Görüntüle 1992162 Eki Görüntüle 1992163 Eki Görüntüle 1992164 Eki Görüntüle 1992165 Eki Görüntüle 1992166 Eki Görüntüle 1992167 Eki Görüntüle 1992169
İnşallah beraber nasip olur kuzumbirgün gidersin inşallah canım
Ayyy onu bende anlayamadimm kuzumm yaaaKız doly mumyanın hayvanat bahçesinde ne işi var daaa
İnşallah beraber nasip olur kuzumBenim gezme heveslerim bitmez Bugün erken çıkıyorum Allaha emanet olun görüşürüz inşallah bir durum olursa haberleşelim yaz kuzu
inşallahh tatlım gelirsen beklerii başım üstüne daha nerelerii varr gezilecekk bir de denizim olaydııı dicem lakin plajımızda varAhahahaBugün de bizim abi burada türkü çalmak istiyor normalde hep ben çalarım genel pop
Delilik göbek adım
Ahahah çok matraksın sen ya
Eskişehir'i de merak ediyorum bir gün geleceğim inşallah özellikle şunları görmek için
Eki Görüntüle 1992171 Eki Görüntüle 1992172
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?