Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sogan kurunu ben aylarca yaptim polikistik over rahaysizligim icin kesinlikle ise yaradi...saracoglunun sitesine bak ama puf noktası birebir aynısıni yapmak gerekiyor dakika kaynatma sureleri cok onemli...

Kızlar tesekkurler bide bu kuru günde 2 kez içeceğiz ya Saraçoğlu beklemesin sıcağa yakın için demiş o zaman her öğün tekrar yapacağız demi bide bir yerde 2 bardak bir yerde 1.5 bardak suda kaynatın demiş siz hangisini yaptınız @ada81 begum75

Kız saraycam o simiti niye yarım bıraktınki?keşke tümünü yeseydinkefiri bende deniycem inşallah...

Evet her ogun taze yapılıyor canim...ben 2 .5 bardak suyla yapmistim bol icmek icin...

Canım menün iyi...meyve suyunu pek tercih etmiyoruz biliyosun zaten...aldıklarını yolla hemen...

ben daha yapmadım da tarifinde 2 bardak diyodu 5 dakika kaynatınca 1,5 bardağa düşer belki ondan 1,5 bardak demişlerdir,bu tip tariflerde miktara uymak öenmli bence

Gitti gitti -1 düne göre şuan. Prş makarna ve karpuzun şişliği oldu tabi cumayı etkileyen maalesef

bile bile lades demişsinperşembe makarna ve karpız yinirmi

30lu yaşlara gelince pek mutlu olmamıştım ama bugün 33 oldum. Sevdim 33ü sabah bir arkadaşımın dediği gibi söylemesi bile güzel, en seksi yaştayız

seksi yaşlı hatun,doğum günün kutlu olsun,yeni yaşında hayellerin umutların gerçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…