ben yedim bilemÖğlen ne yiyeceksiniz ben karasızım belki fikir calabilirim
Afiyet olsun cañım bol bol enerji olsun saģlık olsun :)ben yedim bilem
*barbunya fasulye
*2 kaşık bulgur pilavı
*yoğurt yedim
Bakak görekkkRakibelerim ada ve aynura iddialı başlamışsınız bakıyorum daama son gülen iyi güler bilesiniz
teşekkür ederim,sağlığa gerçekten çok ihtiyacım varAfiyet olsun cañım bol bol enerji olsun saģlık olsun :)
Sogan kurunu ben aylarca yaptim polikistik over rahaysizligim icin kesinlikle ise yaradi...saracoglunun sitesine bak ama puf noktası birebir aynısıni yapmak gerekiyor dakika kaynatma sureleri cok onemli...
@ecemai
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü kadınlarda polikistik over, çikolata kisti, miyom, vaginal akıntı, menapoz şikayetleri, erken menapoz ve erkeklerdeki prostatit ağrıları için mükemmel bir bitkisel çözümdür. Yumurtalıklarda oluşan kistleri tamamen yoketmektedir.
İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki akıntıya karşı uygulanması gereken soğan kürünün tarifini verdi.
1 adet orta boy kahverengi kabuklu yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin.
ÖNEMLİ:
*Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
*Sıcağa yakın ılık içilecek,soğuk içilmeyecek
*Birdaha yapmak için 6 ay bekleyin
istersen bide bu video var
Kız saraycam o simiti niye yarım bıraktınki?keşke tümünü yeseydin
Evet her ogun taze yapılıyor canim...ben 2 .5 bardak suyla yapmistim bol icmek icin...
Canım menün iyi...meyve suyunu pek tercih etmiyoruz biliyosun zaten...aldıklarını yolla hemen...Eki Görüntüle 1992125 Eki Görüntüle 1992126 Günaydın güzellikler 9:30 a kadar uyudum bugün ne güzel geldi.
_AYNURA_ @Ausencia
5 mayıs cuma
9:00 kahvaltı
13:00 2 yeşil elmanın suyu, 6-7 etiform zeytin domatesli kraker
15:15 ızgara uskumru, salata, 1 sade kahve, 2 bitter
20:00 çay, 1 avuç ky( yabanmersini, ceviz, badem, fındık)
Gitti gitti -1 düne göre şuan. Prş makarna ve karpuzun şişliği oldu tabi cumayı etkileyen maalesefCanım menün iyi...meyve suyunu pek tercih etmiyoruz biliyosun zaten...aldıklarını yolla hemen...
Pazara gidip geldim kahvaltıyı 11:30da yaptım ancak. Öğlen akşam bir öğün olcak yine mantarlı biberli sulu köfte yapmayı düşünüyorum kendimeÖğlen ne yiyeceksiniz ben karasızım belki fikir calabilirim
Yemezler aynuramKız saraycam o simiti niye yarım bıraktınki?keşke tümünü yeseydinkefiri bende deniycem inşallah...
Kahvaltı yapmadan pazara gittim , nerdeyse 1 simit alacaktım ama dedim dön elif geri ye chia tohumlu tambuğdatlı ekmeğiniYemezler aynuram
ben daha yapmadım da tarifinde 2 bardak diyodu 5 dakika kaynatınca 1,5 bardağa düşer belki ondan 1,5 bardak demişlerdir,bu tip tariflerde miktara uymak öenmli bence
Gitti gitti -1 düne göre şuan. Prş makarna ve karpuzun şişliği oldu tabi cumayı etkileyen maalesef
30lu yaşlara gelince pek mutlu olmamıştım ama bugün 33 oldum. Sevdim 33üsabah bir arkadaşımın dediği gibi söylemesi bile güzel, en seksi yaştayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?