Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar pirin lapası nı nasıl hazırlıyorsunuz siz ? Bunu yapan arkadaşlar yazın bakiim neler yapıyorsunuz ben inceliyorumda birde size sorayım dedim

yok gitmedim cnm, isyeri cok kalabalik, anca bakabildim..sen nasilsin canim???obur kizlarda cok yogun anlasilan,...ama gecmis baya uzun..topik bos kalinca okurum artik

yok gitmedim cnm, isyeri cok kalabalik, anca bakabildim..sen nasilsin canim???obur kizlarda cok yogun anlasilan,...ama gecmis baya uzun..topik bos kalinca okurum artik

ayy kırmızım kızların işleri yoğun herhalde çok canım sıkıldı benimde bugün işlerim var ama sallıyorum kendimi diyete verdim hangi diyeti uygulasam diye araştırıyorum şuanda 5 g 5 k ile lapa arasında kaldım

meyvem sence neyapayım canım? Tamam yememe dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum akşam yürüyüşlerine çıktım.
Meyvem daha adet te olmadım ya acaba adet öncesi bu pirinç lapasınımı yapsamki ödemlerimi atmak için yoksa nevin çayınımı yapsam adet olduktan sonramı başka bir diyet yapsam.
bilmiyorum ceycem yaa sana sunu yap bunu yap diyemem ki sonucda kısır döngü içine girmekde var şimdi az az veriyorsun ama sok diyetlerden sonra yo yo diyetine dönemesin metonun calısması..
Yok yok ben bugün topiğimizi hiiç beğenmedim kimsecikler yok yauv

bu gün bende kendimi hiç sevmedim ceycem yaa cok soğuk bizim iş yeri dısarısı 20 derece bina 12 derece donuyoruz resmen ...
ve su da içemiyorum daha 1 litre su içtim..
topiğede gelemememin sebebi bu dısarda günesde oturuomm

ayy canım ya kıyamam ben sana otur otur sen güneşte al eline çayınıda. Ben yarın pirinç lapasına başlayayım adetten önce şu şişkinliğime iyi gelir belki. Sonrada allah kerim

ayy canım ya kıyamam ben sana otur otur sen güneşte al eline çayınıda. Ben yarın pirinç lapasına başlayayım adetten önce şu şişkinliğime iyi gelir belki. Sonrada allah kerim

tamam canım sen yarın lapanı yap..bu gün bende lapa yapıyorum ama öğlen arası zeytin yedim 6-7 tane
aksam 1 koca tencere taze fasulye yapcam yarın tüm gün taze fasulye yicem evde 3 kilo fasuye var

tamam canım sen yarın lapanı yap..bu gün bende lapa yapıyorum ama öğlen arası zeytin yedim 6-7 tane
Aksam 1 koca tencere taze fasulye yapcam yarın tüm gün taze fasulye yicem evde 3 kilo fasuye var

ayyy meyvem ben çok severim yaa taze fasulyeye bayılırım zeytinyağlı oo misler gibi

meyvem sen bu lapayı kaç gün yapcaksın 1gün yeterli yazıyor topiğinde

meyvecim,doga ablacim nasilsiniz..bugun herkes yogun anlasilan..topik pek canli degil

dün sporu çok yapdım her yanım ağrıyor eeee bünye alışık deil nede olsaşaka bi yana şu callentes zımbırtısı yapmıştım 15 dk sırtım la boynum ağrıyor

selam kızlar bugun acayıpp bır yogunluk var bende. yarın arazıye gıdıcem oyuzden butun gun olmıycam yarınn ee oyuzden bugun daıredekı ıslerımı bıtırmem gerekıyorr ayy neyapsam ne etsemde bıtse eve gotursem olmuyor ısyerınde programda calısıyoruz oofff cok sıkılıdım cok yoruldum ustune bıde cok bunaldım yaaa dıyet mıyet hak getıre bugun hıcbıse yapamadım yedım de yedım sınırımden yarın adam akıllı bsıeye baslamam lazım ama dur bakalım

kızlar niye konuşmuyorsunuz
ceyce minnoş prenses kirmizigul06+

ayyy meyvem ben çok severim yaa taze fasulyeye bayılırım zeytinyağlı oo misler gibi

meyvem sen bu lapayı kaç gün yapcaksın 1gün yeterli yazıyor topiğinde
bi gün yapıyorum sekercim ben lapayı yarın sebze gününe gecicem
meyvecim,doga ablacim nasilsiniz..bugun herkes yogun anlasilan..topik pek canli degil

iimm gülüm donuom sadece
sen nasılsın özledim kız senii

kizlar sizden bir ricam olacak..malum azeri izinli..gunluk msj sayiminida o yapiyordu..oda gidince kaldi...anlayacaginiz bir gonullu ariyorum, gunluk msj sayimini yapacak:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…