işte buuKahvaltı yapmadan pazara gittim , nerdeyse 1 simit alacaktım ama dedim dön elif geri ye chia tohumlu tambuğdatlı ekmeğini
Rabbim şafi ismini üzerimizden eksik etmesinteşekkür ederim,sağlığa gerçekten çok ihtiyacım var
sen ne yiycen karar verebildin mi?
en sevdiğim çorbadır kendisiRabbim şafi ismini üzerimizden eksik etmesin
bende tarhana çorbası tarhana çorbası yaptım
canım başka bir şey yemek istemedi
bizim burda yağdı yağaçakBir yağmur bir yağmur yağıyor bereket olur inşallah
bende eşim evdeyken bütün düzen bozuluyor maalesef akşam sabah birbirne giriyorPazara gidip geldim kahvaltıyı 11:30da yaptım ancak. Öğlen akşam bir öğün olcak yine mantarlı biberli sulu köfte yapmayı düşünüyorum kendime
Her çeşit tarhanayı severim.Maraş ve muhacır tarhanasını daha çok severimen sevdiğim çorbadır kendisi
2 kere yazmışsınadını sende çok seviyosun heralde yada 2 tabak içtin afiyet olsun
Vallah bende merak ediyorumm il işim gidince bakmak olacak ilginççAy bende merak etmiştim mumya meselesini
bizim burda yağdı yağaçakamin
bende eşim evdeyken bütün düzen bozuluyor maalesef akşam sabah birbirne giriyor
Her çeşit tarhanayı severim.Maraş ve muhacır tarhanasını daha çok severim
Maalesef telefonda alıntılar kaçıyorpc geçtim şimdi
Hava aynen öyle güneş bir saklanıp bir çıkıyor ...burdada bi çiseliyo bi açıyo havada ne yapacağını bilemiyo aklı karıştıyaz mı olsam bahar mı olsam
tarhananın çeşidini bilmiyorum ben dümdük bi tarhana işte benim sevidiğim,diğer çeşitleride denemeyi isterdim
telefonda bende beceremiyorum,en rahatı pc
aslında güzel menü,tok tutması açısından yanına 2-3 köfte,bide bol salata eklersen yeterli olur gibiÖğlen ne yiyeceksiniz kızlar ?
Taze fasulye ve yoğurt yesem
Çabuk nu acikirim acaba yanına ne eklesmm , yumurta salatası mı yapsam
köfte demişken begüm
bimde emin marka köfte var mış arkadaşım da diyet yapıyorda çok güzel dedi
sıkışınca alıyorum dedi
benim hazır köfte hiç adetim değildir alan var mı, acaba
Köfteyi bilmiyorum ama uskumru alıyorum ben bimden dondurulmuş (mezzemarin markası) , ızgarada yapıyorum çok güzel oluyorköfte demişken begüm
bimde emin marka köfte var mış arkadaşım da diyet yapıyorda çok güzel dedi
sıkışınca alıyorum dedi
benim hazır köfte hiç adetim değildir alan var mı, acaba
ben paketli hazır gıdalardan hiç kullanmıyorum masum,kıymamı alıp kendim yapıyorum,eşim bide et konusunda çok hassas asla ağzına sürmez,alırsamda kızıyo bunlara para verme diye o yüzden denemedim
bakıyorumda hazır neler neler var,pizza,börek,dilim patates
dolapta hazır olunca çok rahat oluyor gerçektenBende işte hiç almadim da
arkadaşım öyle dediği için merak ettim
bende köfteyi kendim yapıp atıyorum dolana hatta dünde kıyma siparişi verdim unutmuş getirmeyi asalaklar et balık kurumundan alıyorum bende
dolapta hazır olunca çok rahat oluyor gerçekten
bizimde burda kasabımız var köyden hayvan alıp kesiyo ordan alıyoruz
aslında o köfteyi bende merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?