Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahahaaa yaa kıyamam yazık ,yusufcugun
içinde mi kaldı tüh.

kız evet buradada çok yağdı cnm ,bende eş bekliyorum yemek yiycem hafragman sonu değişiyor tabi yemek saatleri

Ahahaaa yaa kıyamam yazık ,yusufcugun
içinde mi kaldı tüh.

kız evet buradada çok yağdı cnm ,bende eş bekliyorum yemek yiycem hafragman sonu değişiyor tabi yemek saatleri

sabahta günlük güneşlikti var ya ... soğudu da hava ... az önce markete gidip geldim rüzgardan savruldum

olsun ya en geç 4-5 oluyor o da ... yine kaaaaaç saat açlık demek

sabahta günlük güneşlikti var ya ... soğudu da hava ... az önce markete gidip geldim rüzgardan savruldum

olsun ya en geç 4-5 oluyor o da ... yine kaaaaaç saat açlık demek

Evet tabi kahvaltıda pazar günü geç olunca dengeleniyor, sanki bu kalan kiloyu 1 ayda verip kurtulçakmış gibi bi hız var içimde, tabi bu bi rüya

Evet tabi kahvaltıda pazar günü geç olunca dengeleniyor, sanki bu kalan kiloyu 1 ayda verip kurtulçakmış gibi bi hız var içimde, tabi bu bi rüya

Baaaak uçtu yineeeee

sana 1 Temmuza kadar müsade ... olacak yahu ... bak 100 gr eksiymiş geçmişten geliyorum şimdi okuya okuya adaya da yaramış ... aradığımız kan IF miş

Baaaak uçtu yineeeee

sana 1 Temmuza kadar müsade ... olacak yahu ... bak 100 gr eksiymiş geçmişten geliyorum şimdi okuya okuya adaya da yaramış ... aradığımız kan IF miş

Kız çok ütopik zaten,hiç görülmüş şeymiş 1 ayda 7.5 kg ,1 temmuza kadar gitsin kafi
4 temmuzda doğum günüm bu arada; )

evet adaya hep diyoruz iki öğün yemek kaldır, arayı diye dur bakalım birde böyle denesin

Anaaaa doğum günü 4 temmuz diye film vardı tom cruise un .. ayyy yaşım çıkacak meydana iyice

Ben geldiiimm Ausencia kaptanım bu hafta gelemedim gidemedim pek. Çok yoğun bi hafta geçirdim beni çok yıprattı. Eve hep geç geldim gelince de sürekli ya sınav çalıştım ya çalışma için makale okuyup durdum aralarda ev işleri yapıp staja gittim geldim. Çok şükür bitti dediğim kötü bi hafta geçirdim cuma da tartılmayı unuttum öyle gittim. Yine aynen devam ama mens olacağım şişmeye baladım kilo alıcam diye korkuyorum

Bende bu gün if yapayım. Bu saatten sonra yemicem.

Kendimi safi meshebindekiler gibi hissettim. Onlar abdest bozulunca hemen Hanifi mezhebine niyet ederler. Bende diyet yaparken öyle oluyorum. Ekmeksiz yersem karataya pro yersem Dukan a . Ekmek yersem montiye öğün arasını uzatınca ise if oluyor

Allah iyiliğini versin

Dur alıntılarından derleme yazayım yoksa işin içinden çıkmam mümkün değil ....

kuzularinannesi doğum günün kutlu olsun canım ... 33 harikadır tabiii ... ama 38 daha şahanedir

Bu arada menün gayet iyiydi ... geri tepilen simite alkış .. eksi 1 e

Nare83 a eksi 100 için bir mendilde buradan gelsin Daydream- canım sana da nazarın kendine değmesin diye ben okudum üfledim seni :)) ada81 IF kraliçesi sen mi oldun yoksa ... Sarayca ve _AYNURA_ şok diyete başlamışlar diye duydum

begum75 tatlım çook geçmiş olsun
Menünü beğendim ... gerçi nehirnil111 de eksi 400 ve pirinç pilavı ters orantısı varken ... sizin yarışı çok meraktaym

ecemavi canım bence saadet bilinçaltında ancak senin kadar mükemmel bir annenin öküzcanı ıslah edebileceğini hissetti

Efser şekerim tartılmadın mı hala ? ne yedin bakayım öğlen ?

mimu88 tatlım bende öyle poşet poşet boşalttım dolabı ... sonra eşimi çağırdım ... hmmmm ben hiç işin bu yönünü düşünmemiştim dedi

@Sherrysherrylady tatlım eksi 200 lerin ovulasyon ön şartı kabul edilemiyor bu hafta ne ettin ne ettin

Sarayca canım sabah simiti sevmedim pek tabii ... akşamda iki bardak kefir fazla gibi geldi .. gibi değil fazla ya da

DelyDoly bu nuti hayallerine bunlar gönderdiğin şarkıya veeeee pozun da bir harika nihayet mezun edebilmişim seni heeeee dur dur bir de begum75 e porsuk kaçamak teklifin vardı değil miii hani benim duymayacağım

irmae canım beyaz ekmek ve türevleri ... bende de diyet bı-oyu asla olmadı ... şu an korumadayım hala da yok .
Bakliyatta çok sınırlı bende .. beni şişiriyor çünkü ... insan zamanla kendini metasını tanıyor .

@Lunya ve kelebekolacam yeminle çok güldüm yahu .... yılın mortiliğine adaysınız ... Kelebek ızgara mı , ekmek üstü luna mı

gelelim sporlara dün için başka eksik varsa ceeee desin ...

anaaaaaaam ben bunu bilerek mi görmezden geldim acep aebenim

Ausencia

ptesiden_ ctesi ye yürüdüm canım
5 gun 1 saat yürüme
bugün 40 dk

geçen haftaki liste puanlama bende değil tatlım ...
ben bu cumadan aldım .. cumaya 1 saat bugün daha sporun olmayacaksa 40 dk lık point ekliyorum sana

Ben varım kaptanım benn...30dakika yürüyüş

tamamdır bir 5 puan da sana yazıyorum ...

Spor listesi ilk sayfada olacak arkadaşlar .

Hahaha )) cok güldüm kiz yorumuna...

ayyy ben bunu kaçırmışım ahahaaa yarıldım yemin ederim

Artık kelebekolacam kahvaltı da neler neler yediyse

Canım bugün tartılıp bildirseydin keşke .
Menü yazmaya çok fırsatın olmuyor ama ne aldın ne verdin en azından kilonu mutlaka not alalım .

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
ECEMAVİ15.......
ADA8120.......
DİLEKİYİ20.......
İRMAE5.......
AUSENCİA .......
MASUMM1010......
AEBEN25.......
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…