Oyyy ne yağmur yağdı mübarek ...
Bizimkiler 40 dk içinde geri döndü ... balık malık yok tabiiyusuf kovaya yosun tutup getirmiş :)
Ancak yer gördü bir yerlerim ... kahvemi de aldım ... müsait bir şekilde geçmişe yolculuk yapayım ..
Arada burda olan laf atsın :)) anı da yakalarım evvelAllah
Ahahaaa yaa kıyamam yazık ,yusufcugun
içinde mi kaldı tüh.
kız evet buradada çok yağdı cnm ,bende eş bekliyorum yemek yiycem hafragman sonu değişiyor tabi yemek saatleri
sabahta günlük güneşlikti var ya ... soğudu da hava ... az önce markete gidip geldim rüzgardan savruldum
olsun ya en geç 4-5 oluyor o da ... yine kaaaaaç saat açlık demek
Evet tabi kahvaltıda pazar günü geç olunca dengeleniyor, sanki bu kalan kiloyu 1 ayda verip kurtulçakmış gibi bi hız var içimde, tabi bu bi rüya
Baaaak uçtu yineeeee
sana 1 Temmuza kadar müsade ... olacak yahu ... bak 100 gr eksiymiş geçmişten geliyorum şimdi okuya okuyaadaya da yaramış ... aradığımız kan IF miş
Kız çok ütopik zaten,hiç görülmüş şeymiş 1 ayda 7.5 kg ,1 temmuza kadar gitsin kafi
4 temmuzda doğum günüm bu arada; )
evet adaya hep diyoruz iki öğün yemek kaldır, arayı diye dur bakalım birde böyle denesin
Sabah kahvaltımi hazırlarken iç ses dışarı sızmış.lunya beni yiycek demisim.esim kim seni yiycek diyo
ayyyyy bunun alıntılar arasında kaybolmasına gönlüm razı olmadı
30lu yaşlara gelince pek mutlu olmamıştım ama bugün 33 oldum. Sevdim 33üsabah bir arkadaşımın dediği gibi söylemesi bile güzel, en seksi yaştayız
Allah iyiliğini versinBende bu gün if yapayım. Bu saatten sonra yemicem.
Kendimi safi meshebindekiler gibi hissettim. Onlar abdest bozulunca hemen Hanifi mezhebine niyet ederler. Bende diyet yaparken öyle oluyorum. Ekmeksiz yersem karataya pro yersem Dukan a . Ekmek yersem montiye öğün arasını uzatınca ise if oluyor
Cancazım spor çeteleni yeni gördüm ben eksikim
Dün sırrımı yazarken altına manümüse yazmıştım
45+45 dk tempolu yürüyüş
45 dk pilatesim var
Son 2 gündür sporun dibine vurdum baskül çok fazla etkilenmesede bu 2 günde 1 er cm incelme olmuş bende
Ben varım kaptanım benn...30dakika yürüyüş
HahahaBende bu gün if yapayım. Bu saatten sonra yemicem.
Kendimi safi meshebindekiler gibi hissettim. Onlar abdest bozulunca hemen Hanifi mezhebine niyet ederler. Bende diyet yaparken öyle oluyorum. Ekmeksiz yersem karataya pro yersem Dukan a . Ekmek yersem montiye öğün arasını uzatınca ise if oluyor
Bende bu gün if yapayım. Bu saatten sonra yemicem.
ayyy ben bunu kaçırmışım ahahaaa yarıldım yemin ederim
Ben geldiiimmAusencia kaptanım bu hafta gelemedim gidemedim pek. Çok yoğun bi hafta geçirdim beni çok yıprattı. Eve hep geç geldim gelince de sürekli ya sınav çalıştım ya çalışma için makale okuyup durdum aralarda ev işleri yapıp staja gittim geldim. Çok şükür bitti dediğim kötü bi hafta geçirdim cuma da tartılmayı unuttum öyle gittim. Yine aynen devam ama mens olacağım şişmeye baladım kilo alıcam diye korkuyorum
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
ECEMAVİ | 15 | . | . | . | . | . | . | . |
ADA81 | 20 | . | . | . | . | . | . | . |
DİLEKİYİ | 20 | . | . | . | . | . | . | . |
İRMAE | 5 | . | . | . | . | . | . | . |
AUSENCİA | . | . | . | . | . | . | . | |
MASUMM | 10 | 10 | . | . | . | . | . | . |
AEBEN | 25 | . | . | . | . | . | . | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?