Yarın tartılıp bildireyim ablaArtıkkelebekolacam kahvaltı da neler neler yediyse
Canım bugün tartılıp bildirseydin keşke .
Menü yazmaya çok fırsatın olmuyor ama ne aldın ne verdin en azından kilonu mutlaka not alalım .
Haftaya ziyaret var, ben ısmarlıyorumN Nana vekelebekolacam yeminle çok güldüm yahu .... yılın mortiliğine adaysınız ... Kelebek ızgara mı , ekmek üstü luna mı
Dün paylaşmıştım gözünden mı kaçtı diye baktım ama arada kaynamış unutmuşumHadi nerdeeee bu sporlar nerdeeee bu puanlar ?
DelyDoly
mimu88
Ahu060812
Sarayca
kelebekolacam
N Nana heeeeey ...
ve spor listesine pek girmeyen ...
@Dersaadet_
@Sherrysherrylady
Daydream-
kuzularinannesi
İşte daha kimmm varsa ...
Aile ziyaretine geldik yine yaprak sarmalar, mantılar, pastalar börekler, paşa lokumları kii çook severim
Ben yarım kepçeden daha az bir mantı ve bol salata yedim sonuç olarak mantıları, sarmaları , pastaları çörekleri lokumları yuvarlayan ekip yemeğin ağırlığından ve oynayan kan şekerinden uykuda bir ben ayaktayım. Resmen veresiye veren ve nakit veren esnaf tablosu gibiyiz, sağlıksız yiyenler ve sağlıklı beslenen gibi gururla dimdik oturuyorum.
Yarın tartılıp bildireyim abla
ben çıktım kızlar
bi mobilyacı, birde annevlere gidicem
akşam gelirim menümü de yazarım,
ıslak kek yersem eksik kalmasın
Eki Görüntüle 1992288 Eki Görüntüle 1992289
11:30 kahvaltı
12:00 orta kahve (komşuda)
14:00 1 kase meyve (çilek,erik,karadut,kayısı), 1 fincan biberiye-yeşilçay, 5-6 kaju
16:00 akşam yemeği
Cuma günü 1 saat yüzme 20 dk yürüyüş var benimHadi nerdeeee bu sporlar nerdeeee bu puanlar ?
DelyDoly
mimu88
Ahu060812
Sarayca
kelebekolacam
N Nana heeeeey ...
ve spor listesine pek girmeyen ...
@Dersaadet_
@Sherrysherrylady
Daydream-
kuzularinannesi
İşte daha kimmm varsa ...
Haftaya ziyaret var, ben ısmarlıyorum
Dün paylaşmıştım gözünden mı kaçtı diye baktım ama arada kaynamış unutmuşum
2 gündür 2 ana öğün yiyorum, böyle devam edebilirsem iyi olacak. Ama sizler gibi ara olmadan yapamıyorum ben
Cuma günü 1 saat yüzme 20 dk yürüyüş var benim
Şöyle masanın en prestijli yerinden rezerve yaptırın bana ... artık bakalım menüde ne olacak
Sec al beğen açık büfe
- Kelebek kavurma
- Kelebek sote
- Kelebek çorbası
- Kelebek dürüm.
- Kelebek döner
- Kelebek buglama
- Kelebek köfte
Ve sen buna inandın ? Pehhhhh Tembel kadın 100 Gr verse sevinin ayol, ben onu 3 e katlarım
Valla ben hesap kitap kadınıyım ... sen diyelim ki 900 verdin ....kelebekolacam 1.1 verdi mi ekmek üstü luna
Ay bende diyom 4 hafta nerde varŞimdi 19 Mayıs Cuma'ya Kadar önümüzdeki 4 hafta için ve Ramazan başlangıcına kadar diye düşünüp hedefleri koyalım bakalım ...
1 aylık hedef listesi
Betulina 71.5 (mezuniyet)
DelyDoly 75 (mezuniyet)
Ahu060812 72
mimu88 65 (mezuniyet)
@Dersaadet_ 63
@Sherrysherrylady 69
Nare83 64.5
N Nana 58.5 (mezuniyet)
kelebekolacam 68
saydin78 59 (mezuniyet)
_AYNURA_ 62.5
ecemavi 68
D Dilekiyi 69.5
begum75 56
aeben 65
Sarayca 58
Antepia27 99.5
cydnz_1 70.5
N Neshve 96
MuMu85 76.5
@MorVampirella 60.5
[USER=683191]@koza16 62.5
@arselka 64
@mirjam 69
Daydream- 70
@Sekercikiz 55
ada81 66
513.Etap Korumadaki Güzeller
@Bebetomm 59
@vorones 60
Ausencia 58.5
@pamukskr 59
nehirnil111 52.5[/USER]
[URL='https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/ausencia.408637/']Ausencia[/URL], 21 Nisan 2017
[B][I]Bakın ne buldum favorilerimde y:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?