Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aile ziyaretine geldik yine yaprak sarmalar, mantılar, pastalar börekler, paşa lokumları kii çook severim
Ben yarım kepçeden daha az bir mantı ve bol salata yedim sonuç olarak mantıları, sarmaları , pastaları çörekleri lokumları yuvarlayan ekip yemeğin ağırlığından ve oynayan kan şekerinden uykuda bir ben ayaktayım. Resmen veresiye veren ve nakit veren esnaf tablosu gibiyiz, sağlıksız yiyenler ve sağlıklı beslenen gibi gururla dimdik oturuyorum.

N Nana ve kelebekolacam yeminle çok güldüm yahu .... yılın mortiliğine adaysınız ... Kelebek ızgara mı , ekmek üstü luna mı
Haftaya ziyaret var, ben ısmarlıyorum

Dün paylaşmıştım gözünden mı kaçtı diye baktım ama arada kaynamış unutmuşum

miskinnnn miskinnnnn çöken ağırlık veeeee enerjik Elif ... tablo ortada canım .
Hafta sonu diye mantıya ses etmiyorum .... yoksa ona da cııkkks .

Yarın tartılıp bildireyim abla

Tamam canım .

ben çıktım kızlar
bi mobilyacı, birde annevlere gidicem
akşam gelirim menümü de yazarım,

ıslak kek yersem eksik kalmasın

Gitmeden wapp a bakta hatrım kalmasın ...acaba ne dedim

Eki Görüntüle 1992288 Eki Görüntüle 1992289

11:30 kahvaltı
12:00 orta kahve (komşuda)
14:00 1 kase meyve (çilek,erik,karadut,kayısı), 1 fincan biberiye-yeşilçay, 5-6 kaju
16:00 akşam yemeği

Haftaya ziyaret var, ben ısmarlıyorum

Dün paylaşmıştım gözünden mı kaçtı diye baktım ama arada kaynamış unutmuşum

Şöyle masanın en prestijli yerinden rezerve yaptırın bana ... artık bakalım menüde ne olacak

2 gündür 2 ana öğün yiyorum, böyle devam edebilirsem iyi olacak. Ama sizler gibi ara olmadan yapamıyorum ben

Elifcim gidiyor mu kilo ? gidiyor .. o zaman 3 yedim 6 yedim ...aralı yedim arasız yedim önemli değil ... hatta daha fazla yiyerek gidiyorsa ne mutlu sana .. yeter ki cız coz olmasın .

Valla ben hesap kitap kadınıyım ... sen diyelim ki 900 verdin .... kelebekolacam 1.1 verdi mi ekmek üstü luna
Ve sen buna inandın ? Pehhhhh Tembel kadın 100 Gr verse sevinin ayol, ben onu 3 e katlarım
1 hafta aç kalsa , hiç su icmese bana yetisemez. Bizim elimizde armut toplamiyor herhalde, ben dün planimi yaptım, gerçi öncüm masumun bir zamanlar kilo verme taktiği ama kimseye demeyeceğim

Şimdiiiii gelelim fasulyenin faydalarınaaaaaa ....
Bu hafta ki yarışların mantığı şu ... İlk kez şunu düşünün ..Yani hep düşünüyoruz da muhakkak Genelde ikili yarışlar rakip yenme .. bireysel kilo verme .... Ama bu sefer vereceğiniz her gram için takımımı 1. yapacağım ... diye hedefe kilitlenin ... Ben topu attım size ..pası verdim .... ister gol yapın ... ister taca atın ....
Bu hafta herkes takımın herosu

_AYNURA_ ve Sarayca ve ada81 ...

3 nüzde geçtiğimiz haftanın artılı güzelleri olarak , artık birbirinizi nasıl gazlarsınız bilemem de ... Coşunnnn

nehirnil111 ve begum75 ....

Kankigiller bu hafta mortisiniz .... birbirinizi balım şekerimle değil acı acı eleştirin ..eee dost acı söyler.

ecemavi ve aeben

2.raund 2-0 ile aeben havlu mu attıracak eceye .... durum 1-1 mi olacak ?
Hadi göreyim sizi

DelyDoly ve kelebekolacam ve Ahu060812 ... . saydin78 ....

Sabit dely , 400cü başı ahu ... iki ayrı kulvarda yarışan daktırım ... Siz de ne var ne yok dökün ortaya ... Coşun

Burada dely ile daktırımı orti ilan ediyorummm ...
Ahu ile de saydını ....

N Nana & kelebekolacam

Oyyyyyy bu maça yürek dayanmaz diyorummmm ve susuyorummmmmmmm

Nare83 & mimu88

Siz iki güzeli birbirinize emanet ettim bu hafta ... burdan telden ... orti misiniz morti mi ? ona da karışmıyorum ... İster köstekle gaz verin ister destekle ... bu hafta kaçamaklarınızdan da sorumlusunuz bir birinize .. eti senin kemiği benim yaptım sizi ikinize

@Dersaadet_ & @Sherrysherrylady & D Dilekiyi

Bu arada ne olacağı belirsiz isimler var . İşiniz mesajın en üstünde yazıyor ... Bir şekilde mission complete ... göreceğiz ...
Saadet şov yapacak 8 haftadır ... şeri şimdiden ovulasyon dedi ... dilek bu hafta iyi verdi aynı istikarı yakalar mı ?
Yarışta olun ... kaçak güreşmeyin ... Ve tabii sizde coşun

Efser & irmae

İkinizde takımdaki diyet anlamında yenisiniz ... efserciğim bi tık daha önde başladı sadece .
Bu hafta menülerinize birbirinizi etiketleyerek , daha dikkatli inceleyin menülerinizi .
Haftanın kaderdaşısınız .
Bol eksilerle gelin cumaya

kuzularinannesi & @daydream-

Ben sizi birbirinize çok yakıştırıyorum ikinizde bir bırakmadan sonra yeniden start verdiniz ... ikinizde zaman zaman kopma potansiyeli var ... iyi kollayın birbirinizi ... cumaya kadar düzenli ve kaçamaksız menü için .
Hadi bakalım Elif Hülyaya ..Hülya Elife emanet

Başka varsa bildirsin eklerim ... düzenli menü bildirimi ve Cuma bildirime göre yaptım ben .

Şimdi 19 Mayıs Cuma'ya Kadar önümüzdeki 4 hafta için ve Ramazan başlangıcına kadar diye düşünüp hedefleri koyalım bakalım ...

1 aylık hedef listesi

Betulina 71.5 (mezuniyet)
DelyDoly 75 (mezuniyet)
Ahu060812 72
mimu88 65 (mezuniyet)
@Dersaadet_ 63
@Sherrysherrylady 69
Nare83 64.5
N Nana 58.5 (mezuniyet)
kelebekolacam 68
saydin78 59 (mezuniyet)
_AYNURA_ 62.5
ecemavi 68
D Dilekiyi 69.5
begum75 56
aeben 65
Sarayca 58
Antepia27 99.5
cydnz_1 70.5
N Neshve 96
MuMu85 76.5
@MorVampirella 60.5
[USER=683191]@koza16
62.5
@arselka 64
@mirjam 69
Daydream- 70
@Sekercikiz 55
ada81 66

513.Etap Korumadaki Güzeller

@Bebetomm 59
@vorones 60
Ausencia 58.5
@pamukskr 59
nehirnil111 52.5[/USER]

[URL='https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/ausencia.408637/']Ausencia[/URL], 21 Nisan 2017

[B][I]Bakın ne buldum favorilerimde :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/I][/B]

Ay bende diyom 4 hafta nerde var kaldı 2 hafta .
65 kolay hedef benim hedef 64

Hattaaa bu hafta ecemavi ye toz yutturup işi 2. Haftada bitiricem . Sonraki haftada N Nana nın boyunun ölçüsünü alıcam ve onunla jübilemi yapıp mezun olacan inş ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…