Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah 9:00
2 dl ekmek
Omlet . Peynir
Domates .bib.
3 zeytin
1kestane şekeri

14:30
Peynirli çoban salata
1 parça tavuk
Yr. Br ayran
1avuç çam fıstık .
1 çig yaprak sarma ( kısların canı çekmiş ben diyetde olunca onlarda yiyemiyorlar yaprak sardım tadına baktım )

17:00
1elma

1 saat yüzme . Ausum yürümeye gidicem şimdi akşam sporu tam yazarım
Su 2 olur

Menümü paylaşayım sonra kalan işlerim için kolları sıvama vakti

Sabah (08:30)
1 dilim ekmek
Peynir
Yeşil ve siyah zeytin
domates salatalık semiz
Azıcık kuru üzüm

Öğlen (11:50)
Barbunya fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

Akşam (17:15)
1 kupa süt (içine 1 tatlı kaşığı 3 u birarada attım enerji versin diye,malum temizliğe devam edicem-hafifletici sebep)
2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
Peynir
Yeşil ve siyah zeytin
nehirnil111 morticigim

Ablacim boyum 1.68
İlla diyon ki bana beni yenmeden mezun olma, tamam tamam seni de yeneyim ablam ağlama sen üzülme

2 hafta var ben bu iki hafta 66 olamam kiii yani hedefi tutturamam ama yaklasirim insallah....

Ben diyecektim ki ... N Nana bu hafta kepi fırlatır ... daktırla mücadele ederken ... ama sen diyorsun ki benim de bir tadıma baksın

Menü güzel canım ... sporu da gece eklerim ... Anaaaaaaaaaam 1 saat yüzdüm ... kesmedi akşamda yürüyeceğim diyorsun heeee benim puan daha 0 (yazıyla sıfır )

Ooooo ooooooo mortin nehir daha cumartesiden -400 görmüş ... sende ekmekler ..barbunyalar ... bulgurlar

Vay beee bir zamanların sporcu ablası Hülya'nın düştüğü duruma bakın...

Hülyacım bırak o mendili , ağlamayı da ... başlayıver bi ucundan ... günde 30 dk ayır kendine .. sonra alışıp bırakamıyorsun .. ki sen iyi bilirsin sporcu geçmişin var .

2 hafta var ben bu iki hafta 66 olamam kiii yani hedefi tutturamam ama yaklasirim insallah....

Ahh ada ahhh biz bu hedefleri koyarken ne bilirdik .. sen izne çıkacaksın ...artılarla geleceksin .. 3 hafta kayıp olmasa en az 68 din şu an .. hadi bakalım ne kadar yaklaşsan kardır ... zaman daralıyooooooooooooor

Merhabalar menüm
Sabah
2 ceviz
2 kuru kayısı
Öğlen
2 yudum ekmek arası et döner
2 yudum ayran
Akşam
Brokoli salatası
Yoğurt
1 kepçe mercimekli aş
Su: şimdilik 1 lt. 2 ye tamamlarım
2 yeşil çay
Spor: 40 dk yürüyüş Ausencia

Hedefim 58 di canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…