kizlar sizden bir ricam olacak..malum azeri izinli..gunluk msj sayiminida o yapiyordu..oda gidince kaldi...anlayacaginiz bir gonullu ariyorum, gunluk msj sayimini yapacak:78::78:
kizlar sizden bir ricam olacak..malum azeri izinli..gunluk msj sayiminida o yapiyordu..oda gidince kaldi...anlayacaginiz bir gonullu ariyorum, gunluk msj sayimini yapacak:78::78:
nasıl sayılıyor tek tek deildir deilmi:26:
evet tek tek..ama tabi isterseniz kisi basi enfazla 10a kadarda sayabilirsiniz..kisinin nickine basiyorsun sonra yazdigicvplari sayiyorsun..ben onuda yaparsam sohbete zor kalirim diye korkuyorum,
tamam canım istersen yaparım
yapabilirsen cok sevinirim ablacim...nasil istersen oyle yap..yeterki herkes mecburi olan 5 msjini yazmis oldugunu bilelim..
sekerler biliyormusunuz...bende 8leri gordummmhaftasonu dietimi hicccc bozmadim ayriyetten yuruyuslerimide yaptim..kilo verince insanin morali nekadarda duzgun oluyor ya..yerimde duramiyorum resmen
gülüm ben bi süre annemlerle kendi evim arasında gitcem gelcem secim sonuna kadar hatta ondan sonrada onlar bana gelcek cok karmasık bi döneme giriyorum yani o sebebpten beni atla canım bu konuda..
biliyormusunuz, bu gece beni hic uyku tutmadi bende topikleri dolandim..bazi takimlarda bizim bu kuralimizi uygulamaya baslamis...ondan ziyarete geliyorlardi demekki
sekerler biliyormusunuz...bende 8leri gordummmhaftasonu dietimi hicccc bozmadim ayriyetten yuruyuslerimide yaptim..kilo verince insanin morali nekadarda duzgun oluyor ya..yerimde duramiyorum resmen
biliyormusunuz, bu gece beni hic uyku tutmadi bende topikleri dolandim..bazi takimlarda bizim bu kuralimizi uygulamaya baslamis...ondan ziyarete geliyorlardi demekki
heeee bende fark ettim ama mesaj sayıları baya düşük hepsininde çenesizler grubuyuz resmen:82::82:
maşallah sana :92::92:
darisi hepimizin basina doga ablacim, daha cok uzun yolum var... ama kilo verdigini gorunce insan dahada bir siki sariliyor..dun mangal yaptik komsularla..bana yasak olan hicbirsey yemedim elimi bile surmedim...yok elimi surdum ama millete dagitmak icinkosu bandini birakma abla..inan cok destegi oluyor
gülüm hangi takımlşar onlar cok merak ettimmm
heeee bende fark ettim ama mesaj sayıları baya düşük hepsininde çenesizler grubuyuz resmen:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?