Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar sizden bir ricam olacak..malum azeri izinli..gunluk msj sayiminida o yapiyordu..oda gidince kaldi...anlayacaginiz bir gonullu ariyorum, gunluk msj sayimini yapacak:78::78:

gülüm ben bi süre annemlerle kendi evim arasında gitcem gelcem secim sonuna kadar hatta ondan sonrada onlar bana gelcek cok karmasık bi döneme giriyorum yani o sebebpten beni atla canım bu konuda..

sekerler biliyormusunuz...bende 8leri gordummmhaftasonu dietimi hicccc bozmadim ayriyetten yuruyuslerimide yaptim..kilo verince insanin morali nekadarda duzgun oluyor ya..yerimde duramiyorum resmen

biliyormusunuz, bu gece beni hic uyku tutmadi bende topikleri dolandim..bazi takimlarda bizim bu kuralimizi uygulamaya baslamis...ondan ziyarete geliyorlardi demekki

biliyormusunuz, bu gece beni hic uyku tutmadi bende topikleri dolandim..bazi takimlarda bizim bu kuralimizi uygulamaya baslamis...ondan ziyarete geliyorlardi demekki

heeee bende fark ettim ama mesaj sayıları baya düşük hepsininde çenesizler grubuyuz resmen:82::82:

sekerler biliyormusunuz...bende 8leri gordummmhaftasonu dietimi hicccc bozmadim ayriyetten yuruyuslerimide yaptim..kilo verince insanin morali nekadarda duzgun oluyor ya..yerimde duramiyorum resmen

gülüm hangi takımlşar onlar cok merak ettimmm

maşallah sana:92::92:

darisi hepimizin basina doga ablacim, daha cok uzun yolum var... ama kilo verdigini gorunce insan dahada bir siki sariliyor..dun mangal yaptik komsularla..bana yasak olan hicbirsey yemedim elimi bile surmedim...yok elimi surdum ama millete dagitmak icin kosu bandini birakma abla..inan cok destegi oluyor

gülüm 7 lerde tatile gidiceksin inş sık biraz dişini canım kıs basıda 6 larda görücez seni canım benim cok sveindim yaa bu habere

selam kızlaaar.....biraz moralim bozuk..pc bozuldu arkadaştan giriyorum...cumaları bildirim yapmaya çalışcam beni idare edermisiniz mesajlar içn pc yapılana kadar.. cevap bekliyoruuum...

ben kılo veremedım bugun bılıyorum ustelık haftasonuda yedım onuda bılıyorum cok canım sıkkınn dıyet modunda bıle degılımm bırsuruuu okadarrrrrr cokk ısım varkı anlatamam sızee kafayı yemek usereyım sımdı cıkıyorum babam aradı küsmüş bıde nıye benı aramıyorsun nıye bıze gelmıyorsun dıyee ayyy napıcagımı sasırdım yarın sabahta arazıye gıdıcem aslında bukadar yogunlukta zayıflamam gerek ama hooofff hooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…