Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biliyormusunuz, bu gece beni hic uyku tutmadi bende topikleri dolandim..bazi takimlarda bizim bu kuralimizi uygulamaya baslamis...ondan ziyarete geliyorlardi demekki
aaaaaaaa neden uyku tutmadı ki cnm
sekerler biliyormusunuz...bende 8leri gordummmhaftasonu dietimi hicccc bozmadim ayriyetten yuruyuslerimide yaptim..kilo verince insanin morali nekadarda duzgun oluyor ya..yerimde duramiyorum resmen

ben bu hafta sonu çok yürüdüm vallaaa paso gezdim tabanlara kuvvet

meyvecim,doga ablacim nasilsiniz..bugun herkes yogun anlasilan..topik pek canli degil
bugün sakın topiğimiz ama akşama tam kadro burda olalım yaaaa
kızlar niye konuşmuyorsunuz
ceyce minnoş prenses kirmizigul06+
slm

biraz anlatırmısın bu diyeti meyvem

gülüm 7 lerde tatile gidiceksin inş sık biraz dişini canım kıs basıda 6 larda görücez seni canım benim cok sveindim yaa bu habere
insallah meyvem...sonunda bu fazlaliklardan kurtulu7cam insallh..ilk defa bukadar ileri gittim umarim sonunuda getiririm
selam kızlaaar.....biraz moralim bozuk..pc bozuldu arkadaştan giriyorum...cumaları bildirim yapmaya çalışcam beni idare edermisiniz mesajlar içn pc yapılana kadar.. cevap bekliyoruuum...

tamam saferanim...senden haber alana sayima seni eklemiyoruz

tamam cik sen tatlim, ama enonemlisi kendini strese sokma..hersey olacagina varir..ben burda bir size yaziyorum bir telde msnde yazanlarda,bi isyerindeki gelen telefonlar ve resepsiyone gelen musteriler hayat cok guzel ve her ne olursa olsun uzulmeye degecek vaktimiz yok..bunu unutma once sakince bir otur kendine gel

insallah meyvem...sonunda bu fazlaliklardan kurtulu7cam insallh..ilk defa bukadar ileri gittim umarim sonunuda getiririm

tamam saferanim...senden haber alana sayima seni eklemiyoruz

tamam canım en kısa s ürede görüşmek üzere .........................

selam kizlar.ben geldim,döndüm,burdayim.cok cabuk oldu yav gidisimle gelisim
yok ben izin falan yapmiycam,sizsiz duramadim valla.yapamadim.
canlarim benim.benim icin yazdiklarinizi okudum demin.size cok cok tesekkür ederim.
nasil bir bag kurmusuz biz yaaa.masallah.
hepinizin benim icin yazdiklari gözlerimi doldurdu.
ganfede yaptiginiz israrlar gururumu oksadi.
hele kirmizimin o gün kilosuna bile sevinememesi,oyyyyy ne diyim daha.
yok ben izinli falan degilim.temelli gitmiyorum.
moralim hala bozuk.2 senedir ben kardesimin yanina tasinicaz diye bekliyorum.ama hic birsey düz gitmedi.
orada ev bulamiyoruz birtürlü,esime is olmadi.yani hayalim yikildi maalesef.yinede bunada skür diyorum.napiyim.
ama bu oturdugum evde daha fazla duramiycam.7. ayda güya gidecektik o sehre diye,bende psikolojik olarak büyük bir soguma oldu,bu ve karsi,bu semte karsi,hatta buadaki cevreme karsi.
ama esim tamamhemen baska uzak bir semtten ev bulalim dedi,ben birazcikta olsa mutlu olayim diye,saglsun.su an ev ariyoruz.Allah kerim

oh bee sonunda nasil uzdun bizi....dedim birden ne oluyor aklimdan hic cikmadan...geri gelmene sevindim cnm...birdaha hedefine ulasana kadar kimse ayrilmakayacak burada, tatiller haric..cok ozledim vallaha seni...bizde burada nasalda olsa bir aile olduk canim tekrar hosgeldin aramiza

çok sevindim ya inşallah en hayırlısından ve en güzelinden bir ev bulursunda mutlu olursun canım benim

çok sevindim ya inşallah en hayırlısından ve en güzelinden bir ev bulursunda mutlu olursun canım benim
ayyy insallah canim yaaa.bir an önce ev bulayimda gideyim buradan.cok cok uzak bir semte tasinmak istiyorum.gerci bugün bir arkadasim bunu duyunca kizdi banaüzüldü.ama napiyim,travma yasiyorum bende.herkeslerden sogudum burada.hic kimseyi görmek istemiyorum.cok acayip bisey oldum ben
istedigin moral olsun canim benim, aninda depolariz moral, kac litre alirsin??

eveeeeet moral verin moral.valla travmadayim,güldürün beniiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…