Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltı .
3 dlm sucuk.
Az peynir
5 zeytin .
25 Gr kuru üzüm

Öğlen
Yarım k.pide
2 şekerpare
Salata
1 bardak ayran

Bugün olmadı
Ama yarın if cigime asilir telafi ederim cumaya kadar inşallah
If de aclik suresi onemli olan oyle biliyorum..aksam yememissin 16 saat aclik oluyor aslinda..

Ada normal bisikletmi çeviriyorsun
Koşu bandinda vardı değil mı
Onunla kaç hızla yapiyorsun
Canim mini bisikletim var koltukta oturdugum yerde ceviriyorum.. eliptik bisikletimde var o simdi babamin odasinda babam bizde o gitsin onada baslayacam ))

Yuruyus bandinda ilk 10 dakika 5.2 ile basliyorum sonra artirarak 6.0 ile bitiriyorum arada 7 ile kosuyorum.....

If de aclik suresi onemli olan oyle biliyorum..aksam yememissin 16 saat aclik oluyor aslinda..

Evet cnm aslında öyle misal ben yarın kahvaltı yapmadan direk öğlen yesem yine if oluyor , hatta if yapanlar kısıtlamadan yiyor ama ben ona cesaret edemem yatı dan sonra 4 günde toparlarim , Kh ve meyve yemiycem 4 gün

Güzel canım ... sporda 61 dk ... ayy buna epey bir güleceğim .. süpersin ya .. helalinden 15 point yazıyorum sana

Ben geldimm adetim ve deli gibi tatlı istiyor canım resmen canım çekiliyor ya

Canın tatlı istedikçe geri gelen 63 ü hatırla ... hatta onun 64 olacağını

O ara hariç gayet güzel menü olmuş .. 30 dk tempolu yürüdüysen yakmışsın işte çikiyi :)

Öğle yediklerin hariç güzel .. sana bu kahvaltı kilo verdiriyor diye güzel tabii :)) yoksa fazla saydınım beyaz elbiseli prenses:)

Ausencia 1saat 30 dk yürüyüş spor aletleri ile spor

Ayy pek bi beğendim benim menü kraliçem ... sporda ala ... sen bu hafta listeyi sallarsın sanki de .. listeye girdikten sonra 300 500 cülük oynamayak yine

10 numara 5 yıldız .. su ve sporda süper ...

eveeeet aynen bu şekilde ... hedef büyük :) anladın sen onu

Ooooo herkesin her istediği verilir mi ececim ... istesin dursun ... keşke pizzadan ısırıkları almadan önce okuyaydın benim hikayeyi

Menüm

Sabah
Zengin bir kahvaltı

Öğlen
Çorba
Yoğurt

Ara
1 kase kısır

Akşam
Yok

Biraz önce
1 kase yoğurt

Su 2 lt civari

Spor yaparsam yarın yazarım

Ausencia

ne kadar zengin

Selam kizlar disardaydim hep gelemedim..sisarida olunca menum sacma oldu bugun.

09:00 1 yumurta.1 dilum kizarmis diyet ekmek

14:30 hamburger.ayran.biraz patates kizartmasi

20:00 cigkofte.1 br ayran

10 km yürüyüş..

Menü güzel canım diyemiyorum tabii :))) öğlenden dolayı ama ... 10 km yürüyüş ...nereye yürüdün bacım süre bazında puan veriyorum 2 saat mi sürdü ne sürdü ? ve spor için yürüyüş müydü ? ayyy ne çok soru sordum :) listeye yazacağım spor için yapılmış yürüyüş ise de .

Kahvaltı .
3 dlm sucuk.
Az peynir
5 zeytin .
25 Gr kuru üzüm

Öğlen
Yarım k.pide
2 şekerpare
Salata
1 bardak ayran

Bugün olmadı
Ama yarın if cigime asilir telafi ederim cumaya kadar inşallah

tatlım if e zeval gelmemişte .. şekerpare etkisi ne olur bilemedim .. açıkcası yazmayayım diyince ben pide miktarında sıkıntı var sandım çok kötü bulmadım o yüzden ... hadi şu 4 gün tam gaz

İki iyiymiş ben 5 le gidiyorum sen bayağı hizlsin

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
ECEMAVİ151515.....
ADA81203520.....
DİLEKİYİ201015.....
İRMAE51515.....
AUSENCİA 2015.....
MASUMM1010......
AEBEN2525......
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td][/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td]. [/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td][/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

bi bakın hele eksik gedik var mı ?

Son düzenleme:
Öğle yediklerin hariç güzel .. sana bu kahvaltı kilo verdiriyor diye güzel tabii :)) yoksa fazla saydınım beyaz elbiseli prenses:)
biz de pazar klasiği tatlım. Yoksa her kahvaltı böyle değil ya
Teşekkür ederim tatlım gelinlik gibi dimi ama

Ausencia sıkı bı 4 gün yapicam cnm
Yani sabah hurma filan yiyordum .onuda es gecicem yumurta peynir yerim

Yarın öğlen Bezelye var , kendime tavuk aldım göğüs haslar salata yoğurt ile yerim 4 günde 64.9 gelir umarım

biz de pazar klasiği tatlım. Yoksa her kahvaltı böyle değil ya
Teşekkür ederim tatlım gelinlik gibi dimi ama

aynen aynen o ne öyle gelinlik gibi

okurken ben heyecanlandım yeminle hadi inşallah

Sabah yulafli pogaca yaptım lorlu.
Ondan 2 tane 1 yumurta az peynir 5 yeşil zeytin yeşil biber maydanoz
Öğle zeytinyağlı yesil fasulye yarım yulafli pogaca
Ayran
Akşam yoğurtlu semiz otu az goji 1 hurma

Az evvel 2 bardak yogurtsuyu .ayran değil.

Spor 1 saat 15dk
Ausencia
Tansiyonum düşük surunuyorum resmen.sebebini çözemedim

geçmiş olsun canım ... çok poğaça yemişsin ondan düşmüştür .

hurma send ekilo yapmıyor mu yahu ? bence bir kes dene ..

Ben ilk ve tek gelinim ya ondan olabiler mi acaba

olabilir tabiii ... hep aşırı sevgiden bunlar

Yok o pogacalar çok küçük ve lorluydu.
Ondan fazla gibi görünüyor. Bi dukan krebi kadar diye düşündüm.
Hurma taze hurma ve normale göre baya küçük.bi süredir kesmiştim.
Bu hafta hep düşüktü tansiyonum spor yapacak derman bulamadım.bugun zorlayıp çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…