Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünü sadece 2-3 burçak, tavuk döner yiyerek geçirdim, suda anca 1.5 lt olmuştur

Ablacim kv sini de aldık geldik, burada araştırma hastanesine. Bırakmadı biraz yanımda kalsın dedi. Köyde pek imkanlar yok, melek gibi kadın ablam dış gebelik geçirdiğinde başından ayrılmamıştı, zor gönderiyordum ben kaldığım için
Ausencia

Dua edeceğim bol bol lunyam

Tatlı rüyalar babyler kaçak gelin geldi
İki gün gelemedim dün adama, git ananda yat dedim oda elemanı işe bırakacakmış kalkınca geri gelmedi bende sabah toplantıya gittim ordan ablaları aldım 1 gibi başladılar ben anca ortalıkta dolandım salonu komple yaptılar perde dahil vitrin içlerine kadar yıkandı mutfak oturma odası 2 çocuk odası camları silindi mutfak dolapları silindi merdivenler silindi ortalık süpürüldü 4 saat iki dakkada bitti çok ayrıntıya giremedik vakit YOk diye ama yüküm baya hafifiledi daha döküp ayıklayacağım yatak odası ile mutfak çekmeceleri var ama onları düğün sonrası yaparım vaktimi harcuyamayacağın
Dün kadınları bırakınca kv ye geçtim gece orda görümcelerle baya oturduk bugün de bizdelerdi eniştelerle bahçede içerde dışarda oyalandık ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyom iki gün düzensiz oldu.12 de gittiler aklımda sizde.ama gelemiyorum

Ayy sabaha kaybolur falan alıntılar heba olmasın dedim

Kaptaniçem spor kaptanlığına güzel açılış yapmışsın tebrikler
60 dk ya 15 ama bazen koşu oluyo mesela onun 45 dk sınıda 15 sayıyodum yada zumbayı ağır sporsa kafama göre tammalıyodum puanları
Canlar derbi var ...

Ben maç izlemeye gider ...

Arada gelirim
Ben izleyemedim çok aradım netten ama digitürk üyelik istiyo yok mu bunun bi yanyolu
Yürüyüş için tebrikler iki hafta spor listesini kaptan düzenliyor ben düğün sebebiyle devr ettim listeye seni yazdı mı bilmiyorum ama sen spor a devam et şeker
Maçımı izledim ... son dk golünde 1200 cal yaktım :) geldim ..

alıntıları aldım ama @Dilekiyi okurken sesli güldüm eşim diyor ne oldu ..
61 dk he
He son dk golüymüş gıcık oldum Başakşehir e yaradı size ne faydası oldu sanki son dk golünün.ben de saçımı başımı yoldum gerçi maçın genel seyrini bilmiyorum kim nasıl oynadı ?
Allah tan beni yazmamış buraya

Bugün altıların ikisini tutmuşum
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin...
Atlatmışsın sevindim

irmae menün çok güzel sporunda harika ben dün yapamadım
Bizdede yogurt çok tüketilir bende senin tam tersi bir çocukluk geçirdim cok iştahlı değildim yediğim yoğurt penir ve süt iyi hatırlıyorum annem bir şey yediremediğı zaman sütte ekmek batırıp yerdirirdi bende bayıla bayıla yerdim şimdiki aklım olsa tabiki yemezdim o ne öyle ya derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…