geçmiş olsun canım ... çok poğaça yemişsin ondan düşmüştür .
hurma send ekilo yapmıyor mu yahu ? bence bir kes dene ..
olabilir tabiii ... hep aşırı sevgiden bunlar
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ♡Herkese hayırlı geceler. Sanırım siziyorum
Herkese hayırlı geceler. Sanırım siziyorum
Iyi geceler şekerler ♡♡♡
Şeker deyinceSekercikiz özledim seni tatlım. Nasıl oldun? Umarım daha iyisindir bitanem ♡♡♡
Bugünü sadece 2-3 burçak, tavuk döner yiyerek geçirdim, suda anca 1.5 lt olmuştur
Ablacim kv sini de aldık geldik, burada araştırma hastanesine. Bırakmadı biraz yanımda kalsın dedi. Köyde pek imkanlar yok, melek gibi kadın ablam dış gebelik geçirdiğinde başından ayrılmamıştı, zor gönderiyordum ben kaldığım için
Ausencia
Kaptaniçem spor kaptanlığına güzel açılış yapmışsın tebriklerGeldimmm ... gelirken kahvemi parkeye ordan sıçrayan duvarlara boca ettim ... kem gözlere şiş
Spor puanlarını toparlayayım , geçmişe döneyim ...
Dün gece sporum ...
50 dk interval kardiyo kondisyon bisikleti
200 mekik ( mekik aletinde)
5 dk twister
10 dk dumble ön arka kol çalışma
30 dk pilates
45 sn lik 3 plankla kapanış
100 dk. yı geçmiştir
60 dk ya 15 ama bazen koşu oluyo mesela onun 45 dk sınıda 15 sayıyodum yada zumbayı ağır sporsa kafama göre tammalıyodum puanlarıeeee banu eeee banu ... ama ben sana dedim di mi ? abartacaksan hiç el sürme diye
0-30 dk 5 puan
30-60 dk 10 puan
60-90 dk 15 puan
90-120dk 20 puan
120 + 25 puan
canım puanlama baştan beri bu ... ilk sayfada da var aylardır . Ahunun sistem bu yani değişmedi ..
Benim eklediğim kısım 120 + kısmına ...
65 olsa 15 veriyor gibi anladım ben ..
1 saate kadar 10 puanAhu060812 bi bak heeeeelp
Ben izleyemedim çok aradım netten ama digitürk üyelik istiyo yok mu bunun bi yanyoluCanlar derbi var ...
Ben maç izlemeye gider ...
Arada gelirim
Yürüyüş için tebrikler iki hafta spor listesini kaptan düzenliyor ben düğün sebebiyle devr ettim listeye seni yazdı mı bilmiyorum ama sen spor a devam et şekerAusencia abla tartıldım bugün 63 çıktım + 100 gram
Sabah:
1 hş yumurta,lor peyniri,1 dl ekmek, 3 çeri domates
Ara: 1 elma
Öğle: 1 yt ıspanak, 1 sb ayran
Ara: Tadelle nin 90 kalorilik çikolatası(gittim aldım bildiğin kilo ama dayanamadım )
Akşam: 2 tavuk but, salata
Su: 1200 2 ye tamamlayacağım.
Spor: 30 dk yürüyüşAhu060812 artık havalar güzelleşti yavaştan yürüyüşlere başladım :)
He son dk golüymüşMaçımı izledim ... son dk golünde 1200 cal yaktım :) geldim ..
alıntıları aldım ama @Dilekiyiokurken sesli güldüm eşim diyor ne oldu ..
61 dk he
Allah tan beni yazmamış buraya
Bugün altıların ikisini tutmuşumAblacim kv sini de aldık geldik, burada araştırma hastanesine. Bırakmadı biraz yanımda kalsın dedi. Köyde pek imkanlar yok, melek gibi kadın ablam dış gebelik geçirdiğinde başından ayrılmamıştı, zor gönderiyordum ben kaldığım için
Ausencia
Atlatmışsın sevindimTatlı rüyalar babyler kaçak gelin geldi
İki gün gelemedim dün adama, git ananda yat dedim oda elemanı işe bırakacakmış kalkınca geri gelmedi bende sabah toplantıya gittim ordan ablaları aldım 1 gibi başladılar ben anca ortalıkta dolandım salonu komple yaptılar perde dahil vitrin içlerine kadar yıkandı mutfak oturma odası 2 çocuk odası camları silindi mutfak dolapları silindi merdivenler silindi ortalık süpürüldü 4 saat iki dakkada bitti çok ayrıntıya giremedik vakit YOk diye ama yüküm baya hafifiledi daha döküp ayıklayacağım yatak odası ile mutfak çekmeceleri var ama onları düğün sonrası yaparım vaktimi harcuyamayacağın
Dün kadınları bırakınca kv ye geçtim gece orda görümcelerle baya oturduk bugün de bizdelerdi eniştelerle bahçede içerde dışarda oyalandık ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyom iki gün düzensiz oldu.12 de gittiler aklımda sizde.ama gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?