Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seni yazmadım çünküüüüüüüü onları yazarken beğenilerin düşmeye başladı ..dedim geldi gece kuşu

Ahahah tabii ki de Başakşehire yaradı Beşiktaşle işim yokta ...Şenol Güneşe ifritim ... tur atılacaktı ya maç sonu ... ona bi güldümmm yetti bana

Benim dişci mevzusu stres yaptı bir bahene arıyorum resmen atlata bilmek için

Korkunun ecele ... kaytarmanın dişçiye faydası yok efserim .. git kurtul ..öyle ya da böyle gideceksin .

heeee ödül olmaz olur mu ? gelmediği gün başına 100 gr .. yazmadığı menü başına 200 gr. eksi ...
Kayınvalidenle geçirdiğin @Dersaadet_ dolu saatler (bu mesajda ürün yerleştirme vardır ) için sözüm yok ama ... bu hafta parolammız var ..okumadın geçmişi galiba ... herosuz , zerosuz ...herkes elini taşın altına koyup takımı 1.liğe taşıyor ...altta kalan çürük yumurta

gezerdik nill,ne güzel olurdu,dağ tepe bayır,tırmanırdık yakardık kalorileri

kuzum seni hiç morti gibi görmüyorum sen benim ortimsin,kim kazanırsa kazansın önemli değil sen zaten korumadasın bende hedefe varmak üzereyim,tartıyada tembih ettim o kadar,bak mortim üzülmesin bana güzel şeyler söyle dedim ama pek doğrucu davut dün eksileri gösterdi,çok kızdım ama

Oooooo sen masum masum ortilik yap ...bak begüme mortiliğin kitabını yazacak

yok canım ya ... dün menüde aaahhh vaaaah diyeek bir şey yoktu o kadar .. yani onun telafisi 1 gün sadece ..

bence gayet yolunda işler .

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlım ihmal etmeden dr a ... öyle aniden kızarma morarma ... hemen bugün git canım .beklenir mi hiç yahu ?
ne alerji yaptı ? ne dokundu ?
aaaaaa canınızın kıymetini bilin yahu

ne gördün ona göre sopa ya da sevgi göstereceğim .... rakamsal boyutlar önemli

7 mayıs pazar

10:00 1 simit, cevizli salça, 2 dl beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık
4000 adım yürüyüş
13:30 1 sade kahve
14:45 1 brd ayran, 1 küçük kase leblebi
Sonra komşuya geçtik
1 avuç çekirdek-fıstık, 6-7 yeşil erik, bir ısırık börek( fırından yeni çıkmış çok ısrar edince 1 ısırık alıp eşime verdim kalanını, kolayı falan da içmedim)
18:00 3 köfte, domates, maydanozlu küçük bir sandviç(2 dl tam buğday ekmeğinden), salatalık, ayran, 2 bitter, 3 kiraz

Daydream- _AYNURA_ Ausencia

Selam kizlar disardaydim hep gelemedim..sisarida olunca menum sacma oldu bugun.

09:00 1 yumurta.1 dilum kizarmis diyet ekmek

14:30 hamburger.ayran.biraz patates kizartmasi

20:00 cigkofte.1 br ayran

10 km yürüyüş..
Haftasonu ikimiz için de pek parlak geçmemiş ortim. Bugün daha dikkatli olalım

Yaz geldi çillerim arttı ne yapsam bir bilgisi olan varmı sabah yürüyüşleri biraz güneşli oluyor
Benim kardeşim güneş koruyucu kullanıyor canım pahalı bir şey ama çok yararlı adını öğrenirim istersen
Günaydın kuzu güzel menü bence pasta dışında ama o da tutmamıştır
Aa geçmiş olsun Mimum yediğin bir şey mi dokundu acaba benimde stresten üzüntüden ve anlayamadığım bir baharattan kabarır şişer
Tartı - mi gösterdi + mı gösterdi İçim ferahladı okuyunca dün kaçırdıklarımdan sonra ahahaha
Günaydınlar

En bi keyiflisinden hafta başlangıçları olsun ...

Ohhhhmmmmmmm ohhhmmmmm diyoruz ve bütün negatif enerjileri pazara yolluyoruz
Günaydınlar kaptanım bende bu hafta iyiyim inşallah harika bir hafta olur

Sabah neşem ahahah

Haftasonu ikimiz için de pek parlak geçmemiş ortim. Bugün daha dikkatli olalım

oyyyyy oyyyyy yahu siz Hülya ile ... 1. belli 2. kim demiyor muydunuz ?
Simitler börekler ..hülyada hamburgerler ..

Heeeeeeeeeeeey ...diyetteyiz

temizlik mi o da ney (temizliği biten hatun bakışı)
kolay gelsin elif
Tam bahar temizliğine niyetlenmiştim , boya badana işini de halledelim dedik, ondan rahat rahat oturuyorum yine. Normal günlük temizlik yapıcam
Bitirdiniz işleri tabi bizi gömün

Ortim canım arkadaşımHedefine ulaşta sen korumada morti olluruz daha çokBende kızdım hemen yolda bıraktı beni
Günaydın güzellikler
Güzel bir kahvaltı yaptım şimdi temizlik zamanı
Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin
Oooooo sen masum masum ortilik yap ...bak begüme mortiliğin kitabını yazacak
Morti dediğin begum75 gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…