Benim dişci mevzusu stres yaptı bir bahene arıyorum resmen atlata bilmek için
Ayy sabaha kaybolur falan alıntılar heba olmasın dedim
Kaptaniçem spor kaptanlığına güzel açılış yapmışsın tebrikler
60 dk ya 15 ama bazen koşu oluyo mesela onun 45 dk sınıda 15 sayıyodum yada zumbayı ağır sporsa kafama göre tammalıyodum puanları
Ben izleyemedim çok aradım netten ama digitürk üyelik istiyo yok mu bunun bi yanyolu
Yürüyüş için tebrikler iki hafta spor listesini kaptan düzenliyor ben düğün sebebiyle devr ettim listeye seni yazdı mı bilmiyorum ama sen spor a devam et şeker
He son dk golüymüşgıcık oldum Başakşehir e yaradı size ne faydası oldu sanki son dk golünün.ben de saçımı başımı yoldum gerçi maçın genel seyrini bilmiyorum kim nasıl oynadı ?
Allah tan beni yazmamış buraya
Benim dişci mevzusu stres yaptı bir bahene arıyorum resmen atlata bilmek için
Wanted ?
Yakalayana ödül de vaa mi ?
Günaydın şekerler.
Misafirim var kv geldi dün bana.
Çılgın pazar trafiğinde bilmediğim bır dukkani navi ile bulup ona yakinda gideceği umre malzemeleri ni aldık.
Ondan önce esimi gebzeye ise bıraktım arabayi biz aldiydik.kv yi de oteki eltimden aldım.
Seri dun şoförluk yapti kizmda da muavin.
Onun harici ece hanim 12 de 1 de yatip p6.30 da uyanmaya devam ediyor.
Ben bahar yorgunu ve reglim.
Son günler duzensiz oldu itiraf edeyim ama bu gunden itibaren duzeni sıkı tutmaya başlıyorum.
Reglden de düzensizlikler den de uykusuzluktan da olsa gerek telafi etmem gerekenler cok
Ama yinede menü vermeye gelirim aksama inşallah
Beraber olsak gezerdik
İnşallah canım gerçekten herşey var orada
Sağol kuzum
Tadı nasıl oluyor canım bana biraz farklı geldi bu tost beğenir miyim bilemedim ben kaşarlı sucuklu tost severim
Bende meraktayım sanki Begüşe kıyamıyorum beynim zararlı ye Nil diyor bana
Bundan ben zararlı çıkacağım sanki ama pes etmek yok Begüşte kazansın isterim
Tamam kaptanım benimde hedefim az çok böyleydi
Güzelmiş menünAhahah Benim hafta sonum pek verimli geçmedi ama son 4 gün yakandayım
Bak sen benimle rakip olmak işine yarayacağını bu kadar bilseydim 1-2 aydır neden girmedik kızRakip görüyorsun demek ki bende orti görüyordum kıyamıyordum Morti peşindeyim
Evet kaptanım öyleydi
Günaydın kızlar nasılsınız yeni haftada hayatınıza güzellikler katın inş
Günaydın ♡♡♡ güzel bir hafta diliyorum herkese
Günaydın.
günaydınnnnnnnnn
temizlik mi o da neyGünaydın güzellikler
Güzel bir kahvaltı yaptım şimdi temizlik zamanı
Beraber olsak gezerdik
İnşallah canım gerçekten herşey var orada
Sağol kuzum
Tadı nasıl oluyor canım bana biraz farklı geldi bu tost beğenir miyim bilemedim ben kaşarlı sucuklu tost severim
Bende meraktayım sanki Begüşe kıyamıyorum beynim zararlı ye Nil diyor bana
Bundan ben zararlı çıkacağım sanki ama pes etmek yok Begüşte kazansın isterim
Tamam kaptanım benimde hedefim az çok böyleydi
Güzelmiş menünAhahah Benim hafta sonum pek verimli geçmedi ama son 4 gün yakandayım
Bak sen benimle rakip olmak işine yarayacağını bu kadar bilseydim 1-2 aydır neden girmedik kızRakip görüyorsun demek ki bende orti görüyordum kıyamıyordum Morti peşindeyim
Evet kaptanım öyleydi
sabah yürümeye gittim kendimi eve zor attım valla
akşam ilaç almıştım wc için
zor yyetiştim
salata filanda yapamadımm , bir tek çig tavuk gögsünü aldım çıktım
aşagıda haşlar arkadaşlar artık yogurt ve haşlama tabuk yerim bugün sadece
badem almıştım biraz da onu yerim
ayy bu hafta sonu düzenim şaştı kötü oldu
Günaydın kızlar musmutlu sabahlar dün misafirim vardi.
Pazar menum 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 2 dlm ekmek öğlen yok akşam 1 kase çorba 1 kase yogurt 1 maden suyu 1 asistli içecek ince dlm pasta 30 dk leslie yaptım sabahtan iyiki yapmışım.
Günaaaydın günaaaydın haftasonu gelemedim hiç geçmiş de 500 mesaj diyordu :)
Anlamadığım bir sebepten vücudum alerjik reaksiyon göstermeye devam ediyor tüm vücudum kabardı sol gözüm morardı ve şişti kapanmak üzere dayak yemişim gibi :/ bi de dün regl oldum çok fenayım :/
kızlar günaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
pazar günü menüm
kahvaltı öncesi atıştırma (08:05)
*1 lokma peynir
*1 ceviz
*1 çay bardağı süt
*2 zeytin
kahvaltım(11:00)
*2 yumurtalı omlet
*peynir çeşitleri
*siyah ve yeşil zeytin
*2 dilim ekmek
*4 ceviz/bal/5 fındık
ara öğün
*4 badem
*3 fındık
*1 elma
ara öğün
*çekirdek (dün burda hıdırellez eğlenceleri vardıda onları izlerken çitledim)
*1 çikolata (didoy du galiba adını unuttum)
akşam (20:00)
*tavuk suyuna şehriye çorbası
*ayran
son öğün
* çay
*biraz çerez
bu menüyü gören
kaptan kör olduAusencia
morti 4 göz oldunehirnil111
pazartesi sabah tartıdaki rakamı gören begüm şaşı bak şaşır oldu
Haftasonu ikimiz için de pek parlak geçmemiş ortim. Bugün daha dikkatli olalımSelam kizlar disardaydim hep gelemedim..sisarida olunca menum sacma oldu bugun.
09:00 1 yumurta.1 dilum kizarmis diyet ekmek
14:30 hamburger.ayran.biraz patates kizartmasi
20:00 cigkofte.1 br ayran
10 km yürüyüş..
Benim kardeşim güneş koruyucu kullanıyor canım pahalı bir şey ama çok yararlı adını öğrenirim istersenYaz geldi çillerim arttı ne yapsam bir bilgisi olan varmı sabah yürüyüşleri biraz güneşli oluyor
Günaydın kuzu güzel menü bence pasta dışında ama o da tutmamıştırGünaydın kızlar musmutlu sabahlar dün misafirim vardi.
Pazar menum 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 2 dlm ekmek öğlen yok akşam 1 kase çorba 1 kase yogurt 1 maden suyu 1 asistli içecek ince dlm pasta 30 dk leslie yaptım sabahtan iyiki yapmışım.
Aa geçmiş olsun Mimum yediğin bir şey mi dokundu acaba benimde stresten üzüntüden ve anlayamadığım bir baharattan kabarır şişerGünaaaydın günaaaydın haftasonu gelemedim hiç geçmiş de 500 mesaj diyordu :)
Anlamadığım bir sebepten vücudum alerjik reaksiyon göstermeye devam ediyor tüm vücudum kabardı sol gözüm morardı ve şişti kapanmak üzere dayak yemişim gibi :/ bi de dün regl oldum çok fenayım :/
Tartı - mi gösterdi + mı gösterdikızlar günaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
pazar günü menüm
kahvaltı öncesi atıştırma (08:05)
*1 lokma peynir
*1 ceviz
*1 çay bardağı süt
*2 zeytin
kahvaltım(11:00)
*2 yumurtalı omlet
*peynir çeşitleri
*siyah ve yeşil zeytin
*2 dilim ekmek
*4 ceviz/bal/5 fındık
ara öğün
*4 badem
*3 fındık
*1 elma
ara öğün
*çekirdek (dün burda hıdırellez eğlenceleri vardıda onları izlerken çitledim)
*1 çikolata (didoy du galiba adını unuttum)
akşam (20:00)
*tavuk suyuna şehriye çorbası
*ayran
son öğün
* çay
*biraz çerez
bu menüyü gören
kaptan kör olduAusencia
morti 4 göz oldunehirnil111
pazartesi sabah tartıdaki rakamı gören begüm şaşı bak şaşır oldu
Günaydınlar kaptanım bende bu hafta iyiyim inşallah harika bir hafta olurGünaydınlar
En bi keyiflisinden hafta başlangıçları olsun ...
Ohhhhmmmmmmm ohhhmmmmm diyoruz ve bütün negatif enerjileri pazara yolluyoruz
Günaydın güzellikler
7 mayıs pazar
10:00 1 simit, cevizli salça, 2 dl beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık
4000 adım yürüyüş
13:30 1 sade kahve
14:45 1 brd ayran, 1 küçük kase leblebi
Sonra komşuya geçtik
1 avuç çekirdek-fıstık, 6-7 yeşil erik, bir ısırık börek( fırından yeni çıkmış çok ısrar edince 1 ısırık alıp eşime verdim kalanını, kolayı falan da içmedim)
18:00 3 köfte, domates, maydanozlu küçük bir sandviç(2 dl tam buğday ekmeğinden), salatalık, ayran, 2 bitter, 3 kiraz
Daydream- _AYNURA_ Ausencia
Haftasonu ikimiz için de pek parlak geçmemiş ortim. Bugün daha dikkatli olalım
Oooooo sen masum masum ortilik yap ...bak begüme mortiliğin kitabını yazacak
yok canım ya ... dün menüde aaahhh vaaaah diyeek bir şey yoktu o kadar .. yani onun telafisi 1 gün sadece ..
bence gayet yolunda işler .
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlım ihmal etmeden dr a ... öyle aniden kızarma morarma ... hemen bugün git canım .beklenir mi hiç yahu ?
ne alerji yaptı ? ne dokundu ?
aaaaaa canınızın kıymetini bilin yahu
ne gördün ona göre sopaya da sevgi göstereceğim .... rakamsal boyutlar önemli
Tam bahar temizliğine niyetlenmiştim , boya badana işini de halledelim dedik, ondan rahat rahat oturuyorum yine. Normal günlük temizlik yapıcamtemizlik mi o da ney(temizliği biten hatun bakışı )
kolay gelsin elif
Merak etme kaptanım hala güzel bir -im varoyyyyy oyyyyy yahu siz Hülya ile ... 1. belli 2. kim demiyor muydunuz ?
Simitler börekler ..hülyada hamburgerler ..
Heeeeeeeeeeeey ...diyetteyiz
Ortim canım arkadaşımgezerdik nill,ne güzel olurdu,dağ tepe bayır,tırmanırdık yakardık kalorileri
kuzum seni hiç morti gibi görmüyorum sen benim ortimsin,kim kazanırsa kazansın önemli değil sen zaten korumadasın bende hedefe varmak üzereyim,tartıyada tembih ettim o kadar,bak mortim üzülmesin bana güzel şeyler söyle dedim ama pek doğrucu davut dün eksileri gösterdi,çok kızdım ama
Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsinGünaydın güzellikler
Morti dediğinOooooo sen masum masum ortilik yap ...bak begüme mortiliğin kitabını yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?