- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
DelyDoly ahanda buraya yazıyorum .
Herkes şahit .
Bu cuma kilon 79.4 ten az gelirse ... dar gelecek sana eskişehirporsuk çayının etrafını değil .. direkt dibine dalış yapacağız tüpsüz
Benim dişci mevzusu stres yaptı bir bahene arıyorum resmen atlata bilmek için
Benim kardeşim güneş koruyucu kullanıyor canım pahalı bir şey ama çok yararlı adını öğrenirim istersen
Günaydın kuzu güzel menü bence pasta dışında ama o da tutmamıştır
Aa geçmiş olsun Mimum yediğin bir şey mi dokundu acaba benimde stresten üzüntüden ve anlayamadığım bir baharattan kabarır şişer
Tartı - mi gösterdi + mı gösterdiİçim ferahladı okuyunca dün kaçırdıklarımdan sonra ahahaha
Günaydınlar kaptanım bende bu hafta iyiyim inşallah harika bir hafta olur
Sabah neşem ahahah
he işte o güzel eksiyi sıkı sıkı tut .. üzerine ekle .. artır çoğalt ama eksiltme ..zaman yatırım zamanı :))Merak etme kaptanım hala güzel bir -im var
Sen yorumlamişsınkızlar günaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
pazar günü menüm
kahvaltı öncesi atıştırma (08:05)
*1 lokma peynir
*1 ceviz
*1 çay bardağı süt
*2 zeytin
kahvaltım(11:00)
*2 yumurtalı omlet
*peynir çeşitleri
*siyah ve yeşil zeytin
*2 dilim ekmek
*4 ceviz/bal/5 fındık
ara öğün
*4 badem
*3 fındık
*1 elma
ara öğün
*çekirdek (dün burda hıdırellez eğlenceleri vardıda onları izlerken çitledim)
*1 çikolata (didoy du galiba adını unuttum)
akşam (20:00)
*tavuk suyuna şehriye çorbası
*ayran
son öğün
* çay
*biraz çerez
bu menüyü gören
kaptan kör olduAusencia
morti 4 göz oldunehirnil111
pazartesi sabah tartıdaki rakamı gören begüm şaşı bak şaşır oldu
Markası Solente pigmenta canım öğrendimMemnun olurum
Günaydın kızlar musmutlu sabahlar dün misafirim vardi.
Pazar menum 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 2 dlm ekmek öğlen yok akşam 1 kase çorba 1 kase yogurt 1 maden suyu 1 asistli içecek ince dlm pasta 30 dk leslie yaptım sabahtan iyiki yapmışım.
ece dün yapmadım kalan işi,son kaldıya keyfim gelmedi yapmaya,bide hıdırellez eğlenceleri varmış hava yazdan kalma gün gibiydi dışarı çıktık akşama kadar gezdik,bide bimden derz araları için yeşil plastikte bi sıvı deterjan aldım onla deniyecem ilk fırsatta
hiç erteleme,gelecekte bir gün geliyo,erteledikçe stresi dahada büyüyo,yaptır kurtul derim
Markası Solente pigmenta canım öğrendim
DelyDoly şarkı vermeyin bana ...kilo verin
Kuzumm çok fena dipteyimm yukarı çıkmamm için bu şarkılar lazımm yoksaa böyle psikopata bağlıyorum.Dün oğlumu ziyaret ettim ferdi bile dinledimm kiii benn o adamı hiç sevmemmm kendimi gazlıyorummmAnam bu sabahki neşe dünkü menüden değildir sanırsam
Bizde bir laf var elden kalan yıldan kalır benimde hep bir son kalan olur kalır da kalır
Ama sen deterjan almışsın kalmaz inş
Aynen bende sezeryanl olacağım zaman birde dişçi kapısında beklerken kendimi çok çaresiz hissederim ol kurtul politikamız
Teşekkür ederim 23 nisan kutlaması yaparken güneşin altında çok kalınca dikkat çekecek kadar arttı birde yürüyüşler eklenince
Anca yaşayan anlar Allah yaşatmasın hiç bir anneyeKuzumm çok fena dipteyimm yukarı çıkmamm için bu şarkılar lazımm yoksaa böyle psikopata bağlıyorum.Dün oğlumu ziyaret ettim ferdi bile dinledimm kiii benn o adamı hiç sevmemmm kendimi gazlıyorummm
Rica ederim canım ne demek kardeşiminki bayağı azaldı oda çillerinden muzdarip ama çiller aşırı olmadığı sürece bence kişiye tatlılık katıyorAnam bu sabahki neşe dünkü menüden değildir sanırsam
Bizde bir laf var elden kalan yıldan kalır benimde hep bir son kalan olur kalır da kalır
Ama sen deterjan almışsın kalmaz inş
Aynen bende sezeryanl olacağım zaman birde dişçi kapısında beklerken kendimi çok çaresiz hissederim ol kurtul politikamız
Teşekkür ederim 23 nisan kutlaması yaparken güneşin altında çok kalınca dikkat çekecek kadar arttı birde yürüyüşler eklenince
Aynenn kuzumm hayat bitiş diyesiye kadar fani şeylerle oyalanmak lazımmAnca yaşayan anlar Allah yaşatmasın hiç bir anneye
Toparlanma vakti
Oooooo sen masum masum ortilik yap ...bak begüme mortiliğin kitabını yazacak
yok canım ya ... dün menüde aaahhh vaaaah diyeek bir şey yoktu o kadar .. yani onun telafisi 1 gün sadece ..
bence gayet yolunda işler .
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlım ihmal etmeden dr a ... öyle aniden kızarma morarma ... hemen bugün git canım .beklenir mi hiç yahu ?
ne alerji yaptı ? ne dokundu ?
aaaaaa canınızın kıymetini bilin yahu
ne gördün ona göre sopaya da sevgi göstereceğim .... rakamsal boyutlar önemli
Benim kardeşim güneş koruyucu kullanıyor canım pahalı bir şey ama çok yararlı adını öğrenirim istersen
Günaydın kuzu güzel menü bence pasta dışında ama o da tutmamıştır
Aa geçmiş olsun Mimum yediğin bir şey mi dokundu acaba benimde stresten üzüntüden ve anlayamadığım bir baharattan kabarır şişer
Tartı - mi gösterdi + mı gösterdiİçim ferahladı okuyunca dün kaçırdıklarımdan sonra ahahaha
Günaydınlar kaptanım bende bu hafta iyiyim inşallah harika bir hafta olur
Sabah neşem ahahah
Tam bahar temizliğine niyetlenmiştim , boya badana işini de halledelim dedik, ondan rahat rahat oturuyorum yine. Normal günlük temizlik yapıcam
Bitirdiniz işleri tabi bizi gömün
Ortim canım arkadaşımHedefine ulaşta sen korumada morti olluruz daha çok Bende kızdım hemen yolda bıraktı beni
Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin
Morti dediğinbegum75 gibi olur
Sen atlattıkça, yapılacak işlemler artacak çok gecikmeden gitmeye çalış. Hem benim en büyük kişo verme tecrübelerim hep düşçi ziyaretlerimden sonra oldu. Bı bile dişçiden kaçmamak için iyi bir motivasyon, sakın gecikme. Çok geçmiş olsun şimdiden.Benim dişci mevzusu stres yaptı bir bahene arıyorum resmen atlata bilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?