Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim dişci mevzusu stres yaptı bir bahene arıyorum resmen atlata bilmek için

Memnun olurum

Sen yorumlamişsın

Anam bu sabahki neşe dünkü menüden değildir sanırsam

Bizde bir laf var elden kalan yıldan kalır benimde hep bir son kalan olur kalır da kalır
Ama sen deterjan almışsın kalmaz inş

hiç erteleme,gelecekte bir gün geliyo,erteledikçe stresi dahada büyüyo,yaptır kurtul derim

Aynen bende sezeryanl olacağım zaman birde dişçi kapısında beklerken kendimi çok çaresiz hissederim ol kurtul politikamız

Markası Solente pigmenta canım öğrendim

Teşekkür ederim 23 nisan kutlaması yaparken güneşin altında çok kalınca dikkat çekecek kadar arttı birde yürüyüşler eklenince

Kuzumm çok fena dipteyimm yukarı çıkmamm için bu şarkılar lazımm yoksaa böyle psikopata bağlıyorum.Dün oğlumu ziyaret ettim ferdi bile dinledimm kiii benn o adamı hiç sevmemmm kendimi gazlıyorummm

Rica ederim canım ne demek kardeşiminki bayağı azaldı oda çillerinden muzdarip ama çiller aşırı olmadığı sürece bence kişiye tatlılık katıyor

sonuçlar cumaya kaptanım,şimdiden söylemiyim tartı bu değişebilir

sen rahat ol mortim, rahat rahat ye,istersen ben gelip yedireyimhatta kolları sıvadım geliyom

Tam bahar temizliğine niyetlenmiştim , boya badana işini de halledelim dedik, ondan rahat rahat oturuyorum yine. Normal günlük temizlik yapıcam
Bitirdiniz işleri tabi bizi gömün

ayy yok elif yaa,inan 10 günden beri çektiğimi bi allah bilir,bittim resmen hatta finale doğru çok pis grip oldum resmen titreye titreye yaptım işleri
sende büyük işe girişmişsin,allah kolaylık versin işlerini ras getirsin inşallah

Ortim canım arkadaşımHedefine ulaşta sen korumada morti olluruz daha çokBende kızdım hemen yolda bıraktı beni

Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin

Morti dediğin begum75 gibi olur

inşallah artık ulaşırımda hedefe koruma mortisi oluruz

nehirnil111 begum75 güzelleirm haydin kaşıkk sesiii

hobaaaa

Benim dişci mevzusu stres yaptı bir bahene arıyorum resmen atlata bilmek için
Sen atlattıkça, yapılacak işlemler artacak çok gecikmeden gitmeye çalış. Hem benim en büyük kişo verme tecrübelerim hep düşçi ziyaretlerimden sonra oldu. Bı bile dişçiden kaçmamak için iyi bir motivasyon, sakın gecikme. Çok geçmiş olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…