Kim kazandı
Kuzumm çok fena dipteyimm yukarı çıkmamm için bu şarkılar lazımm yoksaa böyle psikopata bağlıyorum.Dün oğlumu ziyaret ettim ferdi bile dinledimm kiii benn o adamı hiç sevmemmm kendimi gazlıyorummm
Kaptan sheryye ettiğin beddua pardon dua çok birolmus
sonuçlar cumaya kaptanım,şimdiden söylemiyim tartı bu değişebilir
sen rahat ol mortim, rahat rahat ye,istersen ben gelip yedireyimhatta kolları sıvadım geliyom
ayy yok elif yaa,inan 10 günden beri çektiğimi bi allah bilir,bittim resmen hatta finale doğru çok pis grip oldumresmen titreye titreye yaptım işleri
sende büyük işe girişmişsin,allah kolaylık versin işlerini ras getirsin inşallah
inşallah artık ulaşırımda hedefe koruma mortisi oluruz
hobaaaa
Geçmiş olsun güzelim bir dr çıksana ndn öyle oldu ki
aaa mimu çok geçmiş olsun,normalde varmıydı alerjik bi durumun,bekleme hemen doktora git
mimu88 geçmiş olsun cnmmmmm dr gittin mi?
Oooooo sen masum masum ortilik yap ...bak begüme mortiliğin kitabını yazacak
yok canım ya ... dün menüde aaahhh vaaaah diyeek bir şey yoktu o kadar .. yani onun telafisi 1 gün sadece ..
bence gayet yolunda işler .
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlım ihmal etmeden dr a ... öyle aniden kızarma morarma ... hemen bugün git canım .beklenir mi hiç yahu ?
ne alerji yaptı ? ne dokundu ?
aaaaaa canınızın kıymetini bilin yahu
ne gördün ona göre sopaya da sevgi göstereceğim .... rakamsal boyutlar önemli
Sağolun canlarımmm gitmedim doktora ama 3 haftadır her hafta sonu yaşıyorum bunu ben ilk takıma geldiğim de dudağım şişmişti hatırlarsanız şimdi gözüm regl bitsin bi böbreklere baktırmayı planlıyorum
Ben galiba :) tamam tamam dedi kapadı
dua o dua ... zayıflama duası
sen söyle şimdiden ki cumaya nerdeeeeeeeeeeee o eksiler diye hesap sorabileyim
Sağolun canlarımmm gitmedim doktora ama 3 haftadır her hafta sonu yaşıyorum bunu ben ilk takıma geldiğim de dudağım şişmişti hatırlarsanız şimdi gözüm regl bitsin bi böbreklere baktırmayı planlıyorum
Bak sensen rahat ol mortim, rahat rahat ye,istersen ben gelip yedireyimhatta kolları sıvadım geliyom
nehirnil111 az önce yazdığın güneş koruyucusunun yorumlarını okudumda baya baya metetmişler,bendeki bitsin bende ondan alıcam karar verdim
teşekkür ederim
Benim hiç temizliğim bitmeyecektemizlik mi o da ney(temizliği biten hatun bakışı )
kolay gelsin elif
@Sherrysherrylady ahanda şuraya da senin için yazıyorum .... herkesler okusun
Sende bu Cuma 71.4 gelmezsen en az ... kayınvaliden desin ki ayyyy kızım çok sevdim sizleri ..ben artık burada sizinle kalacağım duası yapacağım
Çok geçmiş olsun mimu haberlerini bekliyoruzSağolun canlarımmm gitmedim doktora ama 3 haftadır her hafta sonu yaşıyorum bunu ben ilk takıma geldiğim de dudağım şişmişti hatırlarsanız şimdi gözüm regl bitsin bi böbreklere baktırmayı planlıyorum
Günaydın kızlarrr
Bugün temizlik falan umrumda değil spor yapacam zaten son günler bi toparlama yapsam yeter.yılların tozu gitti ya bi haftada gelmezler heralde
Benim hiç temizliğim bitmeyecek
Çok geçmiş olsun mimu haberlerini bekliyoruz
gece gece ne son ahu yu okuyunca rüyama girdi ahu.
Oğlun nerdeki canım?Geçmiş çok birikmiş hepsini okumaya zamanım yoktu kaçırdım her halde.Kuzumm çok fena dipteyimm yukarı çıkmamm için bu şarkılar lazımm yoksaa böyle psikopata bağlıyorum.Dün oğlumu ziyaret ettim ferdi bile dinledimm kiii benn o adamı hiç sevmemmm kendimi gazlıyorummm
Oğlun nerdeki canım?Geçmiş çok birikmiş hepsini okumaya zamanım yoktu kaçırdım her halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?