Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben galiba :) tamam tamam dedi kapadı

Kuzumm çok fena dipteyimm yukarı çıkmamm için bu şarkılar lazımm yoksaa böyle psikopata bağlıyorum.Dün oğlumu ziyaret ettim ferdi bile dinledimm kiii benn o adamı hiç sevmemmm kendimi gazlıyorummm

Kaptan sheryye ettiğin beddua pardon dua çok bir olmus

dua o dua ... zayıflama duası

sen söyle şimdiden ki cumaya nerdeeeeeeeeeeee o eksiler diye hesap sorabileyim

Geçmiş olsun güzelim bir dr çıksana ndn öyle oldu ki

aaa mimu çok geçmiş olsun,normalde varmıydı alerjik bi durumun,bekleme hemen doktora git

mimu88 geçmiş olsun cnmmmmm dr gittin mi?

Sağolun canlarımmm gitmedim doktora ama 3 haftadır her hafta sonu yaşıyorum bunu ben ilk takıma geldiğim de dudağım şişmişti hatırlarsanız şimdi gözüm regl bitsin bi böbreklere baktırmayı planlıyorum

kesinlikle .... ihmal yok . her gün sorcağım bak gittin mi diye

Ben galiba :) tamam tamam dedi kapadı

dua o dua ... zayıflama duası

sen söyle şimdiden ki cumaya nerdeeeeeeeeeeee o eksiler diye hesap sorabileyim

eksimi ben öyle bişey demedim
sen cumayı bekle kaptanımbabammbu akşam içerisi dışarı çıkıyo çok heyecanlı

git mimu git ihmal etme,sağlık herşeyden önemli
sen bide baya stresli zamanlar yaşadın vucüdun tepkide vermiş olabilir

Günaydın kızlarrr
Bugün temizlik falan umrumda değil spor yapacam zaten son günler bi toparlama yapsam yeter.yılların tozu gitti ya bi haftada gelmezler heralde
temizlik mi o da ney (temizliği biten hatun bakışı)
kolay gelsin elif
Benim hiç temizliğim bitmeyecek

Çok geçmiş olsun mimu haberlerini bekliyoruz

ahu seninki bitmeyen çile,o evde iş bitmez anacım allah sana kolaylık versin

gece gece ne son ahu yu okuyunca rüyama girdi ahu.

Günaydınlaaaaar....neymiiiş?Aynura spor yapmıyormuş @_SARAYCA_ onu çiy çiy yiyecekmiş...hahaaaay tam bi saat yürüyüş yaptım da geldimmmm...kendime yürüyüş arkadaşı buldum...haftaiçi her gün yürüycez inşallah ramazana kadar...kocam da yürüyelim diyordu...belki akşam da onla çıkarım...spor yaptım geldim ter içinde.tartıldım baktım sabahkı kiloya nazaran +300.dert ettim dedim demekki bende sporla şişenlerdenim.sonra birden aklıma geldim.ama ben 1litre su içtimmm...ondandır her halde o artı.ama susuz da güne başlayamamki. Wc yüzünden su götürmedim yürüyüşe ama çok susuyorum...neyseki saat 11i buldu kahvaltı etmem...hadi bakalımmm bu hafta çoook güzeeeel...

Kuzumm çok fena dipteyimm yukarı çıkmamm için bu şarkılar lazımm yoksaa böyle psikopata bağlıyorum.Dün oğlumu ziyaret ettim ferdi bile dinledimm kiii benn o adamı hiç sevmemmm kendimi gazlıyorummm
Oğlun nerdeki canım?Geçmiş çok birikmiş hepsini okumaya zamanım yoktu kaçırdım her halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…