Canımm dönülmezlerde yitirdim ben evladımıOğlun nerdeki canım?Geçmiş çok birikmiş hepsini okumaya zamanım yoktu kaçırdım her halde.
eksimi ben öyle bişey demedim
sen cumayı bekle kaptanımbabamm bu akşam içerisi dışarı çıkıyo çok heyecanlı
git mimu git ihmal etme,sağlık herşeyden önemli
sen bide baya stresli zamanlar yaşadın vucüdun tepkide vermiş olabilir
Ay en sonunda merti harcamasalar da Füsun bir sarilsa
gece gece ne son ahu yu okuyunca rüyama girdi ahu.
Günaydınlaaaaar....neymiiiş?Aynura spor yapmıyormuş @_SARAYCA_ onu çiy çiy yiyecekmiş...hahaaaay tam bi saat yürüyüş yaptım da geldimmmm...kendime yürüyüş arkadaşı buldum...haftaiçi her gün yürüycez inşallah ramazana kadar...kocam da yürüyelim diyordu...belki akşam da onla çıkarım...spor yaptım geldim ter içinde.tartıldım baktım sabahkı kiloya nazaran +300.dert ettim dedim demekki bende sporla şişenlerdenim.sonra birden aklıma geldim.ama ben 1litre su içtimmm...ondandır her halde o artı.ama susuz da güne başlayamamki. Wc yüzünden su götürmedim yürüyüşe ama çok susuyorum...neyseki saat 11i buldu kahvaltı etmem...hadi bakalımmm bu hafta çoook güzeeeel...
Dünyanın işimi biter Ahu
Temizlik yapmak isteyip de bir türlü başlayamayan hatun bakışı
eveeet ya ... bu dizide mutlu son olmayacak ..mert bir şekilde hapiste ömür çürütecek ... melek öldü zaten ... klasik sonlardan olmayacak herhalde .
çoşkunla füsun evlenip , mustafayı evlatlık alsın
ne yiyordu rüyanda
demek ki eksi 300 sün en az :)
bu sporu gece menüde yazın ...sonra unutuyorum canım
şu an bende olan bakış o galiba bacım
Mutlaka kaptanım yazarım.hatta inşallah artı 1saatleeveeet ya ... bu dizide mutlu son olmayacak ..mert bir şekilde hapiste ömür çürütecek ... melek öldü zaten ... klasik sonlardan olmayacak herhalde .
ne yiyordu rüyanda
eveeet ya ... bu dizide mutlu son olmayacak ..mert bir şekilde hapiste ömür çürütecek ... melek öldü zaten ... klasik sonlardan olmayacak herhalde .
çoşkunla füsun evlenip
ne yiyordu rüyanda
Aaa resmem sesli kahkaha attım ya senaryoya...mustafa celalın oğlu ablaKaptan ne ettin bu nasıl son Mustafa kimdi ya
Başka dua edeydin ben kv den memnunum sorunları çözdük ki.Kedibochi ahanda şuraya da senin için yazıyorum .... herkesler okusun
Sende bu Cuma 71.4 gelmezsen en az ... kayınvaliden desin ki ayyyy kızım çok sevdim sizleri ..ben artık burada sizinle kalacağım duası yapacağım
ne ettun kaptanım sen senorya yazma,kaptanlıkta iyisin bence
çoşkunla füsun mu evlensinyoo yoo yorum yapamayacağım
Mutlaka kaptanım yazarım.hatta inşallah artı 1saatle
Evet kaptan dünkü yazını okuyunca bugün kahvaltı da çay içmedim artık bir ucundan başladım ve
Bu arada mortim nerde benim
aeben huuu bacı yine hangi spordasın
Kaptan ne ettin bu nasıl son Mustafa kimdi ya
Begüme katılıyorum sen senaryo falan yazma kaptan başarı hikayesi yaz
Başka dua edeydin ben kv den memnunum sorunları çözdük ki.
Ben yaz sonu iş aramaya baslicam oda eceye bakacak.
Ev işi sevmeyen biri olarak kendisi çok yardim ediyor.
Valla bana cok oynama ben sürpriz at olursam olurum oda çok zor çok
ayyy üşüyorum yaaaaaaa , muhabbetin ne içindeyim ne dışındayım
adapte olamadım bugün
Aaa resmem sesli kahkaha attım ya senaryoya...mustafa celalın oğlu abla
bak bi alttaki eceye yazdığım senaryoyu da oku öyle karar ver
oooooooooo süper
bence yüzüyor lokaldeaeben s beden mayosu ile
celal hapse girip ... yeşim davutla kaçınca ..çocukları mustafa ortada kalacak yaaaişte o vakit füsunla çoşkun evlenip evlatlık alacak mustafayı
gece gece ne son ahu yu okuyunca rüyama girdi ahu.
Ben kayınvalideme her ctesi giderim sabahında anneme akşamında kvye.her ctesi de görümceler gelir büyük görümcem çok severim çok iyidir doğumlarımda afedersin alt bezime kadar değiştirmişiliği vardır Allah için hakkını ödeyemem.o ara sıra gelir kvye.küçük ve gıcık olan her ctesi gelir.oda sadece kilo veremezsin falan deyip ters konuşur hani çekememezlik hali gibi bi tavrı var. Genel anlamda gıcık.ama herkese karsı hatta kendi kızı falan da dahil olunca onuda öyle kabul ettim benim için ortam hoş sohbet olsun laylaylom olsun yeter.kin tutmam.he der geçerim.kv de sağolsun gittik mi yemek hazırlar bulaşık yıkatmaz çayımıza kadar getirdiği olur ee gidilmezmi.bana da bi dinlenme oluyo ctesi.oazarları da bahçeniz vardı orayaı giderdik bu ev olunca onada gitmedik.bizim evde beraber yapar toplar otururuz.dün büyük görümcem vitrinlerimi yerleştirdi bi küçük tencere yaprak sardı Sonra diğer görümcem geldi yemek hazırladılar ben yine ortalıkta.yani sonuç olarak eğleniyoruz sadeceAhu aile bağları sıkı sanırım
Zor ya dört dörtlük olmasını beklersek ooo.kölemiyiz be yaa ben çalışıp aldığım maaşın yarısını kadınlara verecem ben de evin keyfini sürecem.Dünyanın işimi biter Ahu
Temizlik yapmak isteyip de bir türlü başlayamayan hatun bakışı
bak bi alttaki eceye yazdığım senaryoyu da oku öyle karar ver
oooooooooo süper
bence yüzüyor lokaldeaeben s beden mayosu ile
celal hapse girip ... yeşim davutla kaçınca ..çocukları mustafa ortada kalacak yaaaişte o vakit füsunla çoşkun evlenip evlatlık alacak mustafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?