Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay en sonunda merti harcamasalar da Füsun bir sarilsa

eveeet ya ... bu dizide mutlu son olmayacak ..mert bir şekilde hapiste ömür çürütecek ... melek öldü zaten ... klasik sonlardan olmayacak herhalde .
çoşkunla füsun evlenip , mustafayı evlatlık alsın

gece gece ne son ahu yu okuyunca rüyama girdi ahu.

ne yiyordu rüyanda

demek ki eksi 300 sün en az :)
bu sporu gece menüde yazın ...sonra unutuyorum canım

Dünyanın işimi biter Ahu
Temizlik yapmak isteyip de bir türlü başlayamayan hatun bakışı

şu an bende olan bakış o galiba bacım

ne ettun kaptanım sen senorya yazma,kaptanlıkta iyisin bence
çoşkunla füsun mu evlensin yoo yoo yorum yapamayacağım

Mutlaka kaptanım yazarım.hatta inşallah artı 1saatle

Kaptan ne ettin bu nasıl son Mustafa kimdi ya

Başka dua edeydin ben kv den memnunum sorunları çözdük ki.
Ben yaz sonu iş aramaya baslicam oda eceye bakacak.
Ev işi sevmeyen biri olarak kendisi çok yardim ediyor.

Valla bana cok oynama ben sürpriz at olursam olurum oda çok zor çok

ne ettun kaptanım sen senorya yazma,kaptanlıkta iyisin bence
çoşkunla füsun mu evlensin yoo yoo yorum yapamayacağım

bak bi alttaki eceye yazdığım senaryoyu da oku öyle karar ver

Mutlaka kaptanım yazarım.hatta inşallah artı 1saatle

oooooooooo süper

Evet kaptan dünkü yazını okuyunca bugün kahvaltı da çay içmedim artık bir ucundan başladım ve
Bu arada mortim nerde benim
aeben huuu bacı yine hangi spordasın

bence yüzüyor lokalde aeben s beden mayosu ile

Kaptan ne ettin bu nasıl son Mustafa kimdi ya

celal hapse girip ... yeşim davutla kaçınca ..çocukları mustafa ortada kalacak yaaa işte o vakit füsunla çoşkun evlenip evlatlık alacak mustafayı

Begüme katılıyorum sen senaryo falan yazma kaptan başarı hikayesi yaz

peeeeeh siz ne anlarsınız senaryodan ...
daha alyanakla kudreti hollanda da evlendirecektim

Oooooo Allah muhabbetinizi daim etsin ... sevindim valla ...

Ammaaaaaa üzerine oynasam 700 gr mı yazardım yahu hedefi ...bu listede min . gelecek olanlar ... üzerine oynadıklarımın hedefi %3

Bu hafta herkes kendisi için değil ..1.lik için kilo verecek ... değil mi DelyDoly Ahu060812 kelebekolacam huuuuuuuu saydin78 .... @Dersaadet_ .... D Dilekiyi .... aeben ... ecemavi
_AYNURA_ .... @Lunya .... Nare83 mimu88 muhtemelen giriş ada81

Aaa resmem sesli kahkaha attım ya senaryoya...mustafa celalın oğlu abla

Anam bu hafta yenilmemeliyim bu gün fellik fellik nar arayacağım
Küçük Mustafa'ya yazık ya

gece gece ne son ahu yu okuyunca rüyama girdi ahu.
nasıl gördün kızz beraber oturup gün mü yapıyoduk
Ahu aile bağları sıkı sanırım
Ben kayınvalideme her ctesi giderim sabahında anneme akşamında kvye.her ctesi de görümceler gelir büyük görümcem çok severim çok iyidir doğumlarımda afedersin alt bezime kadar değiştirmişiliği vardır Allah için hakkını ödeyemem.o ara sıra gelir kvye.küçük ve gıcık olan her ctesi gelir.oda sadece kilo veremezsin falan deyip ters konuşur hani çekememezlik hali gibi bi tavrı var. Genel anlamda gıcık.ama herkese karsı hatta kendi kızı falan da dahil olunca onuda öyle kabul ettim benim için ortam hoş sohbet olsun laylaylom olsun yeter.kin tutmam.he der geçerim.kv de sağolsun gittik mi yemek hazırlar bulaşık yıkatmaz çayımıza kadar getirdiği olur ee gidilmezmi.bana da bi dinlenme oluyo ctesi.oazarları da bahçeniz vardı orayaı giderdik bu ev olunca onada gitmedik.bizim evde beraber yapar toplar otururuz.dün büyük görümcem vitrinlerimi yerleştirdi bi küçük tencere yaprak sardı Sonra diğer görümcem geldi yemek hazırladılar ben yine ortalıkta.yani sonuç olarak eğleniyoruz sadece
Dünyanın işimi biter Ahu
Temizlik yapmak isteyip de bir türlü başlayamayan hatun bakışı
Zor ya dört dörtlük olmasını beklersek ooo.kölemiyiz be yaa ben çalışıp aldığım maaşın yarısını kadınlara verecem ben de evin keyfini sürecem.

kararımı verdimkaçın aus imza senaryolar yeni sezonda sizlerle ,artık herkes gerçekten belgesel izler sayende
yeşimle davut mudavut meleğe yanıktıda,yeşim de davutamı şeediyodu bak ben orasını kaçırmışım,dizinin sonunda uyuduğum anlara denk geldi sanırımdavutla şu çekik gözlü kız kaçar diye düşündüm ben

füsun umutu bulduğuna sevinsin mi yansın mı sonu kötü olcak ama

ben eskiden 4. takımdaydım 2013 te mi ne ?
listede en düşük yüzdesi olan ... gidip diğer takımlara tek tek neden kilo veremediğini yazar ...rencide olur dönerdi
Oyyyyy öyle geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…