Hala regl gelmedi mi abla yoksaAnam bu hafta yenilmemeliyim bu gün fellik fellik nar arayacağım
Küçük Mustafa'ya yazık ya
geeel geeeeel ben adapte ederim seni
eridi mi şekerpareler
biri kaptanı durdursunDiriliş senaryomda var ... yazayım mı
kararımı verdimkaçın aus imza senaryolar yeni sezonda sizlerle ,artık herkes gerçekten belgesel izler sayende
yeşimle davut mu davut meleğe yanıktıda,yeşim de davutamı şeediyodu bak ben orasını kaçırmışım,dizinin sonunda uyuduğum anlara denk geldi sanırım davutla şu çekik gözlü kız kaçar diye düşündüm ben
füsun umutu bulduğuna sevinsin mi yansın mı sonu kötü olcak ama
cidden baya renklendi,sonu zaten acı bitecekti,sende mumunu diktinheee davutla japon kız ... onu biliyoz zaten kör göze parmak gibi ...cilveli bakıştırıyorlar falan ...
ben dizeye renk gelsin diye şeyettiydim
erimezmiii hemde ne erimeeeee
bi kahve aldım geldim valla ,
ama biliyomusun en gzüel tarfta o şeker pareyi yedikten sonra cidden bir keyif alamamk aay niye yeidmki dedim
eskiden olsa keşke daha fazla yesem derdim , dün bir sürü peynir çeşiti aldım kendime , ceviz filanda aldım
valla onları yemek daha çok mutlu eidyor beni
bugün azcık peynir yeidm çıktım , az yiycemm bugün telafi menüsü
yarın bomba kahvaltımı yaparım yine
biri kaptanı durdursun
Diriliş senaryomda var ... yazayım mı
nasıl gördün kızz beraber oturup gün mü yapıyoduk
Ben kayınvalideme her ctesi giderim sabahında anneme akşamında kvye.her ctesi de görümceler gelir büyük görümcem çok severim çok iyidir doğumlarımda afedersin alt bezime kadar değiştirmişiliği vardır Allah için hakkını ödeyemem.o ara sıra gelir kvye.küçük ve gıcık olan her ctesi gelir.oda sadece kilo veremezsin falan deyip ters konuşur hani çekememezlik hali gibi bi tavrı var. Genel anlamda gıcık.ama herkese karsı hatta kendi kızı falan da dahil olunca onuda öyle kabul ettim benim için ortam hoş sohbet olsun laylaylom olsun yeter.kin tutmam.he der geçerim.kv de sağolsun gittik mi yemek hazırlar bulaşık yıkatmaz çayımıza kadar getirdiği olur ee gidilmezmi.bana da bi dinlenme oluyo ctesi.oazarları da bahçeniz vardı orayaı giderdik bu ev olunca onada gitmedik.bizim evde beraber yapar toplar otururuz.dün büyük görümcem vitrinlerimi yerleştirdi bi küçük tencere yaprak sardı Sonra diğer görümcem geldi yemek hazırladılar ben yine ortalıkta.yani sonuç olarak eğleniyoruz sadece
Zor ya dört dörtlük olmasını beklersek ooo.kölemiyiz be yaa ben çalışıp aldığım maaşın yarısını kadınlara verecem ben de evin keyfini sürecem.
ben eskiden 4. takımdaydım 2013 te mi ne ?
listede en düşük yüzdesi olan ... gidip diğer takımlara tek tek neden kilo veremediğini yazar ...rencide olur dönerdi
Oyyyyy öyle geldi aklıma
cidden baya renklendi,sonu zaten acı bitecekti,sende mumunu diktin
Dirilişe dokanmaaaa kaptannnn
Oh ne güzel öyle olunca tabi ama bize çok uzak biz senede bir kere gideriz gorumceme kendisi iyidir zaten çalışıyor rahatsız etmem ama en son gidişimiz Dr kızım rahatsızdı ağla ağla sofrayı kurmuşlar bende çocuk uyutuyorum ooo sende hazır sofraya oturuyorsun oldu resmen
Bu tavır ev sahibinden degildi bu arada
Anam kaptanın içinden acımasız bir kaptan çıkıyor dağılın kaçın
Hala regl gelmedi mi abla yoksa
bende bugün peynire gideceğim yine ..bak dikkat et markete demiyorumpeynire
iyi yapmışsın ya telafi iyidir .
Bu arada size iyi bir haberim var ... 2 aya yaklaşacak koruma .. arada yediklerim epeeey bir cız coz .. arada eski kuş aus menüleri ... oturuyor düzen ... yani öyle ömrü billah her şeyden mahrum kalmayacağız ... ama ilk 1 ay çok dikkat..yavaş yavaş ekleme olacak .
başladım bi kere ... daha müge anlıya bile senaryo yazacağım
Aaaaa bak mum dedin ne geldi aklıma ...
Yusuf müdür var ya .. oğlunu gasteci kızla everecek ... mert hepten dımdızlak kalacak ... mumla ne alaka demedüğün pastasının mumu
canım bende senede 2-3 okul uzattığımı görürüm rüyamda, kabus resmen, yıllar geçti, nasıl etki bıraktıysa bende,karışıkdı rüyam cok ayrıntı hatırlamıyorum.ben okulun son dönemleri bayaaa zorlandım mezun olalı yıllar olsada hala ayda 1 rüyama girer.son sınavımmış kaydı kaçırmışım okul uzamışşş...öyle bi senaryoda sen hangi roldeydin karışıktı ama seni ve arabanı hatırlıyorum.
Dünkü menümle bu sabaha sabit çıkmam beni çok şaşırttı ... ve 4 gün oldu no wc
Karbon vardı çokça ...ve daha fenası akşam 8 gibi yedim
metama bir haller oldu ... yersem alırım devri kapandı mı acaba ? denesem mi ...yesem yesem baksam mı bu hafta ne olacak
Ausencia bennim koruma döneminde daha çok burda olmam gerecek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?