Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geeel geeeeel ben adapte ederim seni

eridi mi şekerpareler

erimezmiii hemde ne erimeeeee

bi kahve aldım geldim valla ,

ama biliyomusun en gzüel tarfta o şeker pareyi yedikten sonra cidden bir keyif alamamk aay niye yeidmki dedim
eskiden olsa keşke daha fazla yesem derdim , dün bir sürü peynir çeşiti aldım kendime , ceviz filanda aldım
valla onları yemek daha çok mutlu eidyor beni

bugün azcık peynir yeidm çıktım , az yiycemm bugün telafi menüsü
yarın bomba kahvaltımı yaparım yine

heee davutla japon kız ... onu biliyoz zaten kör göze parmak gibi ...cilveli bakıştırıyorlar falan ...
ben dizeye renk gelsin diye şeyettiydim

bende bugün peynire gideceğim yine ..bak dikkat et markete demiyorum peynire

iyi yapmışsın ya telafi iyidir .

Bu arada size iyi bir haberim var ... 2 aya yaklaşacak koruma .. arada yediklerim epeeey bir cız coz .. arada eski kuş aus menüleri ... oturuyor düzen ... yani öyle ömrü billah her şeyden mahrum kalmayacağız ... ama ilk 1 ay çok dikkat..yavaş yavaş ekleme olacak .

biri kaptanı durdursun

başladım bi kere ... daha müge anlıya bile senaryo yazacağım

Diriliş senaryomda var ... yazayım mı

Dirilişe dokanmaaaa kaptannnn

Oh ne güzel öyle olunca tabi ama bize çok uzak biz senede bir kere gideriz gorumceme kendisi iyidir zaten çalışıyor rahatsız etmem ama en son gidişimiz Dr kızım rahatsızdı ağla ağla sofrayı kurmuşlar bende çocuk uyutuyorum ooo sende hazır sofraya oturuyorsun oldu resmen
Bu tavır ev sahibinden degildi bu arada

ben eskiden 4. takımdaydım 2013 te mi ne ?
listede en düşük yüzdesi olan ... gidip diğer takımlara tek tek neden kilo veremediğini yazar ...rencide olur dönerdi
Oyyyyy öyle geldi aklıma

Anam kaptanın içinden acımasız bir kaptan çıkıyor dağılın kaçın

cidden baya renklendi,sonu zaten acı bitecekti,sende mumunu diktin

Aaaaa bak mum dedin ne geldi aklıma ...
Yusuf müdür var ya .. oğlunu gasteci kızla everecek ... mert hepten dımdızlak kalacak ... mumla ne alaka deme düğün pastasının mumu

Diriliş izlemiyorum ben ... eşim izlerken takımda takılıyorum genelde ya da spor ... izlesem ellerdim onu da ... haymeana yı bireysel 1.si yapardım

yok yok yapmam size ..bizde kol kırılır yen içinde kalır

Aaaaa bak mum dedin ne geldi aklıma ...
Yusuf müdür var ya .. oğlunu gasteci kızla everecek ... mert hepten dımdızlak kalacak ... mumla ne alaka deme düğün pastasının mumu

yok artık sen bugün uykunu iyi almışsın belli zehir gibisin kaptanım
öyle beynime işlediki dediklerin gerçeğinde senorya değişirse ama böyle değildiki sonu diyeceğim artık

karışıkdı rüyam cok ayrıntı hatırlamıyorum.ben okulun son dönemleri bayaaa zorlandım mezun olalı yıllar olsada hala ayda 1 rüyama girer.son sınavımmış kaydı kaçırmışım okul uzamışşş...öyle bi senaryoda sen hangi roldeydin karışıktı ama seni ve arabanı hatırlıyorum. Ahu060812

Dünkü menümle bu sabaha sabit çıkmam beni çok şaşırttı ... ve 4 gün oldu no wc
Karbon vardı çokça ...ve daha fenası akşam 8 gibi yedim

metama bir haller oldu ... yersem alırım devri kapandı mı acaba ? denesem mi ...yesem yesem baksam mı bu hafta ne olacak

canım bende senede 2-3 okul uzattığımı görürüm rüyamda, kabus resmen, yıllar geçti, nasıl etki bıraktıysa bende,

ay ne güzel yaaaaaaaa
darısı bizeeee be kaptannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…