Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüm bence yanlış teşhis kaptan uykusunu alamamiş

canım aslında miktar az az çok çeşit vardı, ekmek 3 dilimdi, bence ondan değil, çok geç saatte yoğurt yedim sanırım ondan, benim bünye alışık değil geç yemeye

bende sodalı yoğurt kürünü sırf o yüzden bırakmıştım ... gece yatmadan 1 saat önde diyordu ..eeee ben yatıyorum 2 de 3 te ... acayip şiş oluyordum sabaha ...
gerçi iyi inceltmişti göbeği hakkını yemeyeyim

Allah bozmasın.
Dengesiz hala sayesinde ortami isindirdik.
Bi abi vardi ya bana tepkili o bile kizmis2terbiyesiz dengesiz kadina.
Bu arada suratım bile sis. Bulldog köpeği gibiyim nasıl bi odem var anlatamam.
Odem atici cay ve suya abandim artik

Karışık oldun ünv yılları oldun be daktır.ben çok eğleniyodum valla.sınav kapısında Bile milleti güldürürdüm bi yerden de şurdan çıkar burdan çıkar derdim harbi çıkardığı.e ozaman da her sınavda herkes etrafımda.ay ne biliyim her daim eğlenmeli olmalı hayat.Allah dert keder vermesin.
Ayyy ne güzel darısı bizeee bi dikkat etme ama yiyerek değil düzene dikkat etme hemen sabah a artı.dün geç vakit pro da yedik tabi onunda bana etkisi ama bu dört gün çok dikkat inşallah artı spor.uzun aradan Sonra bakalım nasıl başlıycam zorlanacakmıyım merak ediyorum

ben dün acıkmıştım en masumu o geldi gözüme, neyse ben telafi ederim kaptanım, cumaya kim bilir ne kadar çok eksiyle gelirim ada81 ve _AYNURA_ korksun benden

eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…