Dünkü menümle bu sabaha sabit çıkmam beni çok şaşırttı ... ve 4 gün oldu no wc
Karbon vardı çokça ...ve daha fenası akşam 8 gibi yedim
metama bir haller oldu ... yersem alırım devri kapandı mı acaba ? denesem mi ...yesem yesem baksam mı bu hafta ne olacak
bu gün canım çok sıkkın +300 üm
Begüm bence yanlış teşhis kaptan uykusunu alamamiş
beraberiz şekerimtemmuzda korumaya geçsen ... ağustos sonuna kadar kesin buralardayım ..
sonra bende gooo
beraberiz şekerimtemmuzda korumaya geçsen ... ağustos sonuna kadar kesin buralardayım ..
sonra bende gooo
canım aslında miktar az az çok çeşit vardı, ekmek 3 dilimdi, bence ondan değil, çok geç saatte yoğurt yedim sanırım ondan, benim bünye alışık değil geç yemeye
zengin kahvaltıdan olmasın o
gelmiş ama beni gmaile yönlendiriyo gmaili açtım ordanda olmadı başaramadımbegum75 canım bi mailine bak bakalım gelmiş mi
canım aslında miktar az az çok çeşit vardı, ekmek 3 dilimdi, bence ondan değil, çok geç saatte yoğurt yedim sanırım ondan, benim bünye alışık değil geç yemeye
ay kuzum banada mailler gelmeye başladı paylaşıma aç vs. yazıyor, sanırım hatalı bir şey yaptımmmm, hemde yabancılardan mail geliyorgelmiş ama beni gmaile yönlendiriyo gmaili açtım ordanda olmadı başaramadım
Allah bozmasın.peeeeeh siz ne anlarsınız senaryodan ...
daha alyanakla kudreti hollanda da evlendirecektim
Oooooo Allah muhabbetinizi daim etsin ... sevindim valla ...
Ammaaaaaa üzerine oynasam 700 gr mı yazardım yahu hedefi ...bu listede min . gelecek olanlar ... üzerine oynadıklarımın hedefi %3
Bu hafta herkes kendisi için değil ..1.lik için kilo verecek ... değil mi @DelyDolyAhu060812 @kelebekolacam huuuuuuuu @saydin78 .... @Dersaadet_ .... D Dilekiyi .... aeben ... ecemavi
_AYNURA_ .... @Lunya .... Nare83 @mimu88 muhtemelen giriş ada81
Karışık oldun ünv yılları oldun be daktır.ben çok eğleniyodum valla.sınav kapısında Bile milleti güldürürdüm bi yerden de şurdan çıkar burdan çıkar derdim harbi çıkardığı.e ozaman da her sınavda herkes etrafımda.ay ne biliyim her daim eğlenmeli olmalı hayat.Allah dert keder vermesin.karışıkdı rüyam cok ayrıntı hatırlamıyorum.ben okulun son dönemleri bayaaa zorlandım mezun olalı yıllar olsada hala ayda 1 rüyama girer.son sınavımmış kaydı kaçırmışım okul uzamışşş...öyle bi senaryoda sen hangi roldeydin karışıktı ama seni ve arabanı hatırlıyorum.Ahu060812
Ayyy ne güzel darısı bizeee bi dikkat etme ama yiyerek değil düzene dikkat etme hemen sabah a artı.dün geç vakit pro da yedik tabi onunda bana etkisi ama bu dört gün çok dikkat inşallah artı spor.uzun aradan Sonra bakalım nasıl başlıycam zorlanacakmıyım merak ediyorumDünkü menümle bu sabaha sabit çıkmam beni çok şaşırttı ... ve 4 gün oldu no wc
Karbon vardı çokça ...ve daha fenası akşam 8 gibi yedim
metama bir haller oldu ... yersem alırım devri kapandı mı acaba ? denesem mi ...yesem yesem baksam mı bu hafta ne olacak
ben dün acıkmıştım en masumu o geldi gözüme, neyse ben telafi ederim kaptanım, cumaya kim bilir ne kadar çok eksiyle gelirimbende sodalı yoğurt kürünü sırf o yüzden bırakmıştım ... gece yatmadan 1 saat önde diyordu ..eeee ben yatıyorum 2 de 3 te ... acayip şiş oluyordum sabaha ...
gerçi iyi inceltmişti göbeği hakkını yemeyeyim
ay kuzum banada mailler gelmeye başladı paylaşıma aç vs. yazıyor, sanırım hatalı bir şey yaptımmmm, hemde yabancılardan mail geliyor
eyvah eyvahGünaydınlaaaaar....neymiiiş?Aynura spor yapmıyormuşSarayca onu çiy çiy yiyecekmiş...hahaaaay tam bi saat yürüyüş yaptım da geldimmmm...kendime yürüyüş arkadaşı buldum...haftaiçi her gün yürüycez inşallah ramazana kadar...kocam da yürüyelim diyordu...belki akşam da onla çıkarım...spor yaptım geldim ter içinde.tartıldım baktım sabahkı kiloya nazaran +300.dert ettim dedim demekki bende sporla şişenlerdenim.sonra birden aklıma geldim.ama ben 1litre su içtimmm...ondandır her halde o artı.ama susuz da güne başlayamamki. Wc yüzünden su götürmedim yürüyüşe ama çok susuyorum...neyseki saat 11i buldu kahvaltı etmem...hadi bakalımmm bu hafta çoook güzeeeel...
yok yok sildim şimdi bir şey olmaz umarımanaaa sorun çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?