Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insallah cabucak kendine gelirsin canim benim, Allah gonlunuze gore versin herseyi..ama bizleri birdaha uzmek yok

kiz biz niye hemen sevindigimizi belli ettik, biraz naz niyaz etseydik..kirdi bizi cunku...birden gitmesiyle

insallah cabucak kendine gelirsin canim benim, Allah gonlunuze gore versin herseyi..ama bizleri birdaha uzmek yok

yok yok bir daha gitmek yok.ama birden öyöe yazmak gerek oldu.kendimi öyle hissettim.amaaaaaaaan bosver kiz,hepimiz burdayiz.hepimiz birimiz icin,birimiz hepimiz icin

gecmisi okuyunca iyice anladimki,burasi asla birakilmaz.49 kiloya bile düssem,digerarkadaslarim cikmadikca bende cikmiycam

olurmu canim gerekirse kendimize yeni bir dunya acariz ayni meyveminde yaptigi gibi, mezun olamayan oraya gelemez..oyuzden mezun olanlar orada toplaniriz...arkadasliklarimiz dostluklarimiz orada devam eder yeterki biz ayrilmaya istemeyelim...ozaman mezun olabilmek icin daha cok cabalariz nasil fikir

kizlar ben sizi birakmiyim derken,kendimi kaptiriyormusum ve 45 kiloya falan düsüyormusum.hehe,koca diycek,tamam zayifla dedikte bu kadarda demedik.kemik oldun:90:

yok yok bir daha gitmek yok.ama birden öyöe yazmak gerek oldu.kendimi öyle hissettim.amaaaaaaaan bosver kiz,hepimiz burdayiz.hepimiz birimiz icin,birimiz hepimiz icin
tamam gitme azericimm....biz burada bir aileyiz...canim sayimlarada devam ediyorsun degilmi???saolsun bugun kizlara sordum ve doga ablacim ustlenecekti

oluuuuuuurr ,öyle de olur.iyi fikir valla.yeterki beraber olalim

tamam gitme azericimm....biz burada bir aileyiz...canim sayimlarada devam ediyorsun degilmi???saolsun bugun kizlara sordum ve doga ablacim ustlenecekti

yok ben yaparim sayimlari.yarindan itibaren basliyorum yine.yarin bugünün sayimlarini alicam.korksun herkes bndeeen.yarin sayilarimla listemle geliyorum

yani oradada herseyimizi paylasiriz...derdimizi mutlulugumuzu...yeterki ayrilmayalim, hem birbirimize kilo almayalim diyede destek oluruz..

evet gercekten diyeti birakinca kilolar okadar cabuk geri geliyorki.cünkü herseye hasret kalmis oluyorsun,diyeti bitti nasil olsa diyipte saldiriyorsun.benimher zaman problemim o olmustur zaten.vermek zor degil benim icin,korumak cok zor

ohh bee sonunda nesemiz yine yerine geldi

canim yaaaaa.ay kirmizim sen yazmissin ya,diger takimlarda bizim sayma islemimize baslamis diye.bende bakiyim dedim veee gördüm gercekten.Allah'im Allah'im,ne güzel yaaa.taklit ediliyoruz.varmi böyle güzel bisey.gururumuz oksansin yaaa.yaptigimiz isler digerlerinin dikkatini cok cekiyor baskana.gözdeyiz biz gözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…