rica ederim asıl biz sana teşekkür ederiz bırakmayıp geldiğin için
ayyy insallah canim yaaa.bir an önce ev bulayimda gideyim buradan.cok cok uzak bir semte tasinmak istiyorum.gerci bugün bir arkadasim bunu duyunca kizdi banaüzüldü.ama napiyim,travma yasiyorum bende.herkeslerden sogudum burada.hic kimseyi görmek istemiyorum.cok acayip bisey oldum ben
eveeeeet moral verin moral.valla travmadayim,güldürün beniiiiiiiiiiiiiiiii
rica ederim asıl biz sana teşekkür ederiz bırakmayıp geldiğin için
kiz biz niye hemen sevindigimizi belli ettik, biraz naz niyaz etseydik..kirdi bizi cunku...birden gitmesiyle
insallah cabucak kendine gelirsin canim benim, Allah gonlunuze gore versin herseyi..ama bizleri birdaha uzmek yok
gecmisi okuyunca iyice anladimki,burasi asla birakilmaz.49 kiloya bile düssem,digerarkadaslarim cikmadikca bende cikmiycam
eveeeeet moral verin moral.valla travmadayim,güldürün beniiiiiiiiiiiiiiiii
tamam gitme azericimm....biz burada bir aileyiz...canim sayimlarada devam ediyorsun degilmi???saolsun bugun kizlara sordum ve doga ablacim ustlenecektiyok yok bir daha gitmek yok.ama birden öyöe yazmak gerek oldu.kendimi öyle hissettim.amaaaaaaaan bosver kiz,hepimiz burdayiz.hepimiz birimiz icin,birimiz hepimiz icin
olurmu canim gerekirse kendimize yeni bir dunya acariz ayni meyveminde yaptigi gibi, mezun olamayan oraya gelemez..oyuzden mezun olanlar orada toplaniriz...arkadasliklarimiz dostluklarimiz orada devam ederyeterki biz ayrilmaya istemeyelim...ozaman mezun olabilmek icin daha cok cabalariz nasil fikir
kizlar ben sizi birakmiyim derken,kendimi kaptiriyormusum ve 45 kiloya falan düsüyormusum.hehe,koca diycek,tamam zayifla dedikte bu kadarda demedik.kemik oldun:90:
oluuuuuuurr ,öyle de olur.iyi fikir valla.yeterki beraber olalim
gıdıklayalım o zaman canım
kizlar ben sizi birakmiyim derken,kendimi kaptiriyormusum ve 45 kiloya falan düsüyormusum.hehe,koca diycek,tamam zayifla dedikte bu kadarda demedik.kemik oldun:90:
tamam gitme azericimm....biz burada bir aileyiz...canim sayimlarada devam ediyorsun degilmi???saolsun bugun kizlara sordum ve doga ablacim ustlenecekti
yani oradada herseyimizi paylasiriz...derdimizi mutlulugumuzu...yeterki ayrilmayalim, hem birbirimize kilo almayalim diyede destek oluruz..
yok sen bizi bırakma ama bu dünyayıda bırakma 45 kilo olsan seni göremeyiz artık
yok ben yaparim sayimlari.yarindan itibaren basliyorum yine.yarin bugünün sayimlarini alicam.korksun herkes bndeeen.yarin sayilarimla listemle geliyorum
çok güzel ya ben şimdiden mezun olmama az kaldı 2,5 kilo ne yapcam diye düşünüyordum
yani oradada herseyimizi paylasiriz...derdimizi mutlulugumuzu...yeterki ayrilmayalim, hem birbirimize kilo almayalim diyede destek oluruz..
ohh bee sonunda nesemiz yine yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?