bende silsem mi acabayok yok sildim şimdi bir şey olmaz umarım
yok sen silme canım, bence bir program eksik ondan açamadın, bilen birine sorsan mı acababende silsem mi acaba
Karışık oldun ünv yılları oldun be daktır.ben çok eğleniyodum valla.sınav kapısında Bile milleti güldürürdüm bi yerden de şurdan çıkar burdan çıkar derdim harbi çıkardığı.e ozaman da her sınavda herkes etrafımda.ay ne biliyim her daim eğlenmeli olmalı hayat.Allah dert keder vermesin.
Ayyy ne güzel darısı bizeee bi dikkat etme ama yiyerek değil düzene dikkat etme hemen sabah a artı.dün geç vakit pro da yedik tabi onunda bana etkisi ama bu dört gün çok dikkat inşallah artı spor.uzun aradan Sonra bakalım nasıl başlıycam zorlanacakmıyım merak ediyorum
yok programdan değil direk gmaile yönlendiriyo,ordaki hesaptan izin iste diyo izin istedim gmaile öyle bi mail gelmiyo,neyse bekliyim belki geliryok sen silme canım, bence bir program eksik ondan açamadın, bilen birine sorsan mı acaba
gmail adresin olsa aslında olabilirdiyok programdan değil direk gmaile yönlendiriyo,ordaki hesaotan izin iste diyo izin istedim gmaile öyle bi mail gelmiyo,neyse bekliyim belki gelir
Seni yazmadım çünküüüüüüüüonları yazarken beğenilerin düşmeye başladı ..dedim geldi gece kuşu
Ahahah tabii ki de Başakşehire yaradıBeşiktaşle işim yokta ...Şenol Güneşe ifritim ... tur atılacaktı ya maç sonu ... ona bi güldümmm yetti bana
Korkunun ecele ... kaytarmanın dişçiye faydası yok efserim .. git kurtul ..öyle ya da böyle gideceksin .
heeee ödül olmaz olur mu ? gelmediği gün başına 100 gr .. yazmadığı menü başına 200 gr. eksi ...
Kayınvalidenle geçirdiğin @Dersaadet_ dolu saatler (bu mesajda ürün yerleştirme vardır) için sözüm yok ama ... bu hafta parolammız var ..okumadın geçmişi galiba ... herosuz , zerosuz ...herkes elini taşın altına koyup takımı 1.liğe taşıyor ...altta kalan çürük yumurta
ErteledimSen atlattıkça, yapılacak işlemler artacak çok gecikmeden gitmeye çalış. Hem benim en büyük kişo verme tecrübelerim hep düşçi ziyaretlerimden sonra oldu. Bı bile dişçiden kaçmamak için iyi bir motivasyon, sakın gecikme. Çok geçmiş olsun şimdiden.
yok canım şaka bir yana ... bir süre sonra alışıyor vücut ..korkmayın yani hiç mi cız coz yemeyeceğiz diye yazdım ..
Bu arada bende 2 hafta üzerine neredeyse spor yaptım ...ada81 cadısıyla :)) spor yarışına girdik diye ... inan bırak zorlanmayı öyle özlemişim kiiiiiii
Yalnız_AYNURA_ geçen haftadan cezalı ... ona da dedim +300 yerine - 300 ile geleydi 1.idik ... o yüzden bu hafta ona büyük telafi sorumluluğu yükledim % 3
çok geçmiş olsun efser cim, implant yapacaksın sanırım, korkulacak bir şey değil kuzum, ben yaptırmadım ama eşimden biliyorumErteledimkendimi hic hazır hissetmiyorum inanın neden bilmiyorum
Demek ki daha çok azalacak kiloDünkü menümle bu sabaha sabit çıkmam beni çok şaşırttı ... ve 4 gün oldu no wc
Karbon vardı çokça ...ve daha fenası akşam 8 gibi yedim
metama bir haller oldu ... yersem alırım devri kapandı mı acaba ? denesem mi ...yesem yesem baksam mı bu hafta ne olacak
bu gün canım çok sıkkın +300 üm
yok canım çıktım, bakalım yarına iner diye düşünüyorumDemek ki daha çok azalacak kiloBende yiyince abartmadığım sürece ufak kaçamaklarda almıyorum
Allah Allah niye öyle oldu ki wc ye mi çıkmadın canım
Benim diyet zamanlarında kabızlık sorunu yaşadığımda eczaneden alınan bir probiyotik vermişti, toz halinde. Güzel çalıştırıyordu. Her gün kullanmıyorum ama arada bir problem yaşarsam sabah ya da akşam yoğurduma karıştırıp yiyorum normalleştiriyor. Hani eğer o tip desteklere karşı değilsen istersen bir deneyebilirsin.Dünkü menümle bu sabaha sabit çıkmam beni çok şaşırttı ... ve 4 gün oldu no wc
Karbon vardı çokça ...ve daha fenası akşam 8 gibi yedim
metama bir haller oldu ... yersem alırım devri kapandı mı acaba ? denesem mi ...yesem yesem baksam mı bu hafta ne olacak
Benim ütümde var taze yıkanaçak çamaşırımütümde yokama taze asılacak çamaşırlar var
Canim 5 tane impilatım var bana dayanirsan hepsinibir yaparız dedi acıya dirençsiz degilim çocuklarla bu agrıları nasıl cekerim düsüncesi yordu tam hafta başı ondan kendimi hazır hissetmedimçok geçmiş olsun efser cim, implant yapacaksın sanırım, korkulacak bir şey değil kuzum, ben yaptırmadım ama eşimden biliyorum
Şişkinlik o zaman canım bence de ineryok canım çıktım, bakalım yarına iner diye düşünüyorum
Kuzum impilat 5 tane üstelik cok agrın olursa serüm veririz dediEfser implant mı dişçi ziyareti sebebi? Bak oysa anlarım Ben de dolgumu falan narkoz almadan yaptıran insanım ama implanttan 5 yıldır kaçıyorum sebepsiz yere.
Kendini rahat hissettiğinde gider yaptırırsın o zaman çok dert değilmiş, ben kanal falansa diye kaçma da daha ciddiye binmesin demiştim. Çok geçmiş olsun. :)Kuzum impilat 5 tane üstelik cok agrın olursa serüm veririz dedi
Dolgu cekim beni korkutmaz dedigim gibi agrıya dayanıklıyım 3 normal doğum yaşadım en son numara 1 ay bana doğum sancısı yaratı meger bebegın kafası dogum kanalında değilmiş ondan sancı çektim kimsenin haberibile olmadı son doğumhanede beni sezaryene alaçaklar dedim bir kere daha debiyelim olmasa dediğiniz gibi olsun dedim doktor bebege mutahale etti sonunda dogdu adam benden ćok sevindin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?