Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım şaka bir yana ... bir süre sonra alışıyor vücut ..korkmayın yani hiç mi cız coz yemeyeceğiz diye yazdım ..

Bu arada bende 2 hafta üzerine neredeyse spor yaptım ... ada81 cadısıyla :)) spor yarışına girdik diye ... inan bırak zorlanmayı öyle özlemişim kiiiiiii

ben dün acıkmıştım en masumu o geldi gözüme, neyse ben telafi ederim kaptanım, cumaya kim bilir ne kadar çok eksiyle gelirim ada81 ve _AYNURA_ korksun benden

Yalnız _AYNURA_ geçen haftadan cezalı ... ona da dedim +300 yerine - 300 ile geleydi 1.idik ... o yüzden bu hafta ona büyük telafi sorumluluğu yükledim % 3

Erteledim kendimi hic hazır hissetmiyorum inanın neden bilmiyorum

_AYNURA_ ne eder güzel bir yüzde ile gelir, yalnız beni geçer mi bilemem

Demek ki daha çok azalacak kilo Bende yiyince abartmadığım sürece ufak kaçamaklarda almıyorum
bu gün canım çok sıkkın +300 üm

Allah Allah niye öyle oldu ki wc ye mi çıkmadın canım

Benim diyet zamanlarında kabızlık sorunu yaşadığımda eczaneden alınan bir probiyotik vermişti, toz halinde. Güzel çalıştırıyordu. Her gün kullanmıyorum ama arada bir problem yaşarsam sabah ya da akşam yoğurduma karıştırıp yiyorum normalleştiriyor. Hani eğer o tip desteklere karşı değilsen istersen bir deneyebilirsin.

Efser implant mı dişçi ziyareti sebebi? Bak oysa anlarım Ben de dolgumu falan narkoz almadan yaptıran insanım ama implanttan 5 yıldır kaçıyorum sebepsiz yere.

ütümde yok ama taze asılacak çamaşırlar var
Benim ütümde var taze yıkanaçak çamaşırım
çok geçmiş olsun efser cim, implant yapacaksın sanırım, korkulacak bir şey değil kuzum, ben yaptırmadım ama eşimden biliyorum
Canim 5 tane impilatım var bana dayanirsan hepsinibir yaparız dedi acıya dirençsiz degilim çocuklarla bu agrıları nasıl cekerim düsüncesi yordu tam hafta başı ondan kendimi hazır hissetmedim

Efser implant mı dişçi ziyareti sebebi? Bak oysa anlarım Ben de dolgumu falan narkoz almadan yaptıran insanım ama implanttan 5 yıldır kaçıyorum sebepsiz yere.
Kuzum impilat 5 tane üstelik cok agrın olursa serüm veririz dedi
Dolgu cekim beni korkutmaz dedigim gibi agrıya dayanıklıyım 3 normal doğum yaşadım en son numara 1 ay bana doğum sancısı yaratı meger bebegın kafası dogum kanalında değilmiş ondan sancı çektim kimsenin haberibile olmadı son doğumhanede beni sezaryene alaçaklar dedim bir kere daha debiyelim olmasa dediğiniz gibi olsun dedim doktor bebege mutahale etti sonunda dogdu adam benden ćok sevindin :)

Kendini rahat hissettiğinde gider yaptırırsın o zaman çok dert değilmiş, ben kanal falansa diye kaçma da daha ciddiye binmesin demiştim. Çok geçmiş olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…