Sagol canım inşallah :)Kendini rahat hissettiğinde gider yaptırırsın o zaman çok dert değilmiş, ben kanal falansa diye kaçma da daha ciddiye binmesin demiştim. Çok geçmiş olsun. :)
maşallah sanaKuzum impilat 5 tane üstelik cok agrın olursa serüm veririz dedi
Dolgu cekim beni korkutmaz dedigim gibi agrıya dayanıklıyım 3 normal doğum yaşadım en son numara 1 ay bana doğum sancısı yaratı meger bebegın kafası dogum kanalında değilmiş ondan sancı çektim kimsenin haberibile olmadı son doğumhanede beni sezaryene alaçaklar dedim bir kere daha debiyelim olmasa dediğiniz gibi olsun dedim doktor bebege mutahale etti sonunda dogdu adam benden ćok sevindin :)
kesinlikle .... ihmal yok . her gün sorcağım bak gittin mi diye
eksimi ben öyle bişey demedim
sen cumayı bekle kaptanımbabamm bu akşam içerisi dışarı çıkıyo çok heyecanlı
git mimu git ihmal etme,sağlık herşeyden önemli
sen bide baya stresli zamanlar yaşadın vucüdun tepkide vermiş olabilir
Çok geçmiş olsun mimu elmacık kemikleri çıktı mı nazar değiyor sana bencede ihmal etme Dr git
Günaydın kızlarrr
Bugün temizlik falan umrumda değil spor yapacam zaten son günler bi toparlama yapsam yeter.yılların tozu gitti ya bi haftada gelmezler heralde
Benim hiç temizliğim bitmeyecek
Çok geçmiş olsun mimu haberlerini bekliyoruz
mimu88 geçmiş olsun selvi boylum.
Yok onlardan korkmuyorum impilat teçrübem yok ama benim çok oldugu icin zor olabilecegini söyledi sadece bence tek tek yaptırırsan hic sorun olmaz..maşallah sana
geçen ben dişime dolgu yaptırırken iğne vurdu doktor,gözler karardı,nefes alamıyorum sandım bayılacaktım
implant o kadar zor muş mu yaa,hem bi dünya para bayılıyosun hemde acı çekiyosun
Canım alıntılarda kacırdım çok geçmiş olsun inşallah öneli bir sorun cıkmaz.dokturunu ihmal etme sonu alarjik reyeksonlar hastanede yatmaya kadar gider benim oglum ançak öyle topladı iyibiliyorum...reglim bitsin gideceğim kendimi çok şiş hatta 84 kg gibi hissediyorumm
evet canım çok stres oldu valla bende hemen tepki veriyorum
teşekkürler ablacımm elmacık köprücük derken ben pert
sağolun canlarımmmmn
Geçen haftanın işte en son çarşamba bildirenleri yazmıştım ama kaçırdığım olabilir diye bi attımahucum bu haftanın mı bu
Benim diyet zamanlarında kabızlık sorunu yaşadığımda eczaneden alınan bir probiyotik vermişti, toz halinde. Güzel çalıştırıyordu. Her gün kullanmıyorum ama arada bir problem yaşarsam sabah ya da akşam yoğurduma karıştırıp yiyorum normalleştiriyor. Hani eğer o tip desteklere karşı değilsen istersen bir deneyebilirsin.
Ausencia senin spor yasagın ne zaman bitti.
Öğle yemeğim nasıl?
Öğle yemeğim nasıl?
Elbet bir devir olacak güzelim ...Şaka herhalde şakadir ben yedim diyene anca afiyet olsun derim
ögle yemegimi yedim if imi başlatıyorummm
Geçmiş olsun, o zaman kendi doktorunun uygun gördüğü yöntemlerle çözüm bulmak en doğrusu. :)canım ben ülseratif kolit hastasıyım . O sebeple bağırsak hareketlerimi dışarıdan etkileyecek ilaç alamam
Bacağım iyi daktırım , şişlikte gitti ... başlamasa mıydım
gidip salata yapasım geldi kendime
Elbet bir devir olacak güzelim ...
Aeben ne yiyor acaba
Daha ramazana kadarr cook spor yapacagiz ramazanda sadece disarda yürüyüşe cikariz ama kizimla tempolu olmaz...yok canım şaka bir yana ... bir süre sonra alışıyor vücut ..korkmayın yani hiç mi cız coz yemeyeceğiz diye yazdım ..
Bu arada bende 2 hafta üzerine neredeyse spor yaptım ...ada81 cadısıyla :)) spor yarışına girdik diye ... inan bırak zorlanmayı öyle özlemişim kiiiiiii
Yalnız @_AYNURA_ geçen haftadan cezalı ... ona da dedim +300 yerine - 300 ile geleydi 1.idik ... o yüzden bu hafta ona büyük telafi sorumluluğu yükledim% 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?