Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah sana
geçen ben dişime dolgu yaptırırken iğne vurdu doktor,gözler karardı,nefes alamıyorum sandım bayılacaktım
implant o kadar zor muş mu yaa,hem bi dünya para bayılıyosun hemde acı çekiyosun

kesinlikle .... ihmal yok . her gün sorcağım bak gittin mi diye

reglim bitsin gideceğim kendimi çok şiş hatta 84 kg gibi hissediyorumm

evet canım çok stres oldu valla bende hemen tepki veriyorum

Çok geçmiş olsun mimu elmacık kemikleri çıktı mı nazar değiyor sana bencede ihmal etme Dr git

teşekkürler ablacımm elmacık köprücük derken ben pert

mimu88 geçmiş olsun selvi boylum.

sağolun canlarımmmmn

Yok onlardan korkmuyorum impilat teçrübem yok ama benim çok oldugu icin zor olabilecegini söyledi sadece bence tek tek yaptırırsan hic sorun olmaz..
Şimdi sizinde gözünüz korkmasın

Canım alıntılarda kacırdım çok geçmiş olsun inşallah öneli bir sorun cıkmaz.dokturunu ihmal etme sonu alarjik reyeksonlar hastanede yatmaya kadar gider benim oglum ançak öyle topladı iyibiliyorum...

İş bitti.
Şimdi mola .
Sonra dışarı çıkayım.Öğle yemeğe gelmedi bizimkiler ..

ecemavi canımmmm aeben nin selamı var arkadaşları ile gölbaşında piknikteymiş amaaaaaa hiç heveslenmesin piknikteyim diye diyor , elçiye zeval olmaz

canım ben ülseratif kolit hastasıyım . O sebeple bağırsak hareketlerimi dışarıdan etkileyecek ilaç alamam

Ausencia senin spor yasagın ne zaman bitti.

Bacağım iyi daktırım , şişlikte gitti ... başlamasa mıydım

Öğle yemeğim nasıl?

gidip salata yapasım geldi kendime

Geçmiş olsun, o zaman kendi doktorunun uygun gördüğü yöntemlerle çözüm bulmak en doğrusu. :)

Daha ramazana kadarr cook spor yapacagiz ramazanda sadece disarda yürüyüşe cikariz ama kizimla tempolu olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…