Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia canim ayagin agriyorsa zorlama iyileşme suresini uzatirsin..ben hep oyle yaptim sisiyor uzerine uzerine devam edince bu sefer iyilesmiyor 10 gun ara vermek zorunda kaliyoruz.. bide bizde ayar yok gunluk 45 dakika yapsak ayak boyle olmaz hep daha fazla daha fazla yapinca bi yerlerde Sıkıntı basliyor vucudda dinlen bence ben diger arladaslari gazlar onlari gecerim hahaha)))

ada81 günaydın bile bırakmadın mı sen ? bana mı öyle geldi

spor mu yapıyorsunnnnnnnnnnnnnn yoksa heeeee
ahhhhh kaptanımmm ahhh inan koştur halindeyim kahvaltıyı nasıl yaptığımı bile bilmiyorum masuma anlatıyordum yana yakıla hahah )) inan kahvaltı hazırlığı babam değişik biri kimseyi beklemez ben kızımın kavaltısını bititrene kadar hoop onun kahvaltısı biter tam ben başlayacam kahvaltıya babam kahve ister kalkar onu yaparım... ben tam oturacam bana ceviz kır der yaniiii nasıl kahvaltı yaptım bilmiyorum acıktım biraz önce dolaptan peynir ve badem yedim ..severim kendisini ama çook düzensiz bir yaşamı var ....düzensizde değilde ben merkezci bi hayatı var....o an senin ne yaptığını önemi yok onun istekleri anında hallolsun ister ütü varsa ütüsü yemeği varsa yemeği hazırlansın ister....

yarın sabah babam gidiyor düzen oturur inşallah....o yüzden pek gelemiyorum...

Midem baniyor soğan kabuğu suyu içtim kekeik suyu içtim
İnş allerjiye dönüşmez
Üniversitedeyken artropoda diye bir dersin sınavına hazirlaniyorsun grip olmuşum aman bitki çaylarının biri geldi biri gitti sonuç vücudum kabarmış tı

bacım önce soğanı yapsaydın sonra kekik içseydin hepsini bi arada yaparsan vucud sıkıntı verebilir... sadece düzenli soğan suyu yap yeter.....ben çok seviyorum soğan suyunu çook rahat içerim.. ama başka kür yapmam yanında

çok zormuş gerçekten allah kolaylık versin

çok zormuş gerçekten allah kolaylık versin
Sagol canim normal bi misafir degil yanii o yuzden hep diyorum babam gelince duzen kalmiyor benim....ne yaptigimi bilmiyorum tuhaf bi sekilde gun bitiyor....Allah basimdan eksik etmesin ama zor biri... surekli ayakta olman lazim ki hem eve hemde babamin isteklerine yestisebilesin...

Aslında o kürü yapacağım ama adetten sonra yapın diyor ben daha olmasın ne zaman olacgomda şüpheli olayım devamı Ramazan'a denk gelmezse aklımda

Öglden sonra kayınvaldeme çıktım
Meçbur ara öğünüm orda geçti 3 zeytinyaglı sarma yedim baktım zeytin yaglıya abanacam en iyi yeşillik yiyeyim dedim çayın yanında yeşillik yedim ilk yeşilikli çay deneyimim
Ausencia canım 3 zeytin yağlı sarmadan sora dünkü yazın aklıma geldi ve bıraktım

çok iyi yapmışsın canım 3 tane yemişsin, ara öğün olarak gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…